Mená k írečitému slovenskému priezvisku
Sem sa tipy prosím 🙂 neošúchané,možno časom zabudnué mená pre chlapcov i dievčatá k ľubozvučnému priezvisku so zdrobneninou a aj dlhému... Ďakujem 🙂
Ešte mi napadlo meno Kornélia...dnes ma aj meniny...pre mňa jedno úžasné meno 🙂
Terezka, Alzbetka. Jalubko, Tomasko
@4stanka4 ja teraz čakám Ferdinanda a tiež si iné ani neviem predstaviť k nemu skoro od začiatku čo sme sa na ňom už zhodli 🙂 a ani k mojim prckom Florianovi a Felixovi. myslím že keď to meno sadne ako "riť na šerbel" s prepáčením tak to je topka... hlavne ak je také že sa nevidí každý deň zopárkrát 🙂 ja som poznala Gregora ale Gregor bolo priezvisko 🙂 to sa stáva - aj ja a moji synovia, manžel máme priezvisko čo je inak bežne používané meno u nás (Šimon) 😀
My mame karlu 😊.ked jej chcem povedat nezne tak je bubka 😊.inac je len vzdy karla.
@eliniatko takze chlapcek? Gratulujem 🙂 a meno perfektne. Take totalne vznesene a kralovske, resp. cisarske... a kamoska jedna ma frederika
@4stanka4 Gregor je paradne meno ... zahranicny redaktor rozhlasu v madarsku sa vola gregor martin papucsek a ma krasny hlas 🙂
ja mam alberta. vyhral pred borisom a patrikom ... rodina chvilu dvihala obocie, ale uz su vsetci OK 🙂 inac mne sa velmi paci aj cyril .... chlap by este chcel hanu, aj mne sa pacila, ale uz ich je okolo nejako vela. ja by som teraz bola za helenu, alebo barboru. a agnesu, ale tu nepresadim 🙂
@guiseppinka áno už máme potvrdeného 🙂
@ukulela mne sa tiež páči Cyril 🙂 je toľko krásnych, skoro zabudnutých mien... čo je škoda, treba ich oprášiť.
@hiva srandovná náhoda 🙂 už som sa stretla so všelijakými priezviskami ale Ferdinand nie, ale pekné, super 🙂 ja osobne nemám rada ak má syn meno rovnaké ako otec (a dcéra po mame), príde mi, že je z toho viac oštary ako úžitku, ale v tomto prípade by som asi aj ja dala rovnaké, lebo je to krásne meno.

moja babicka bola Bernardina 🙂 volali ju Bernadka 🙂
jej sestra Cecilia a volali ju Cilka 🙂
z chlapcenskych moje top je Juraj, ale bratrancek ma malého Huberta a strasne sa mi to paci 🙂