icon

Mená podľa dátumu narodenia

rencika8
14. nov 2013

Ahojte vyberali ste alebo vyberáte niektorá mená podla dátumu narodenia alebo podľa toho aký bol alebo aký bude rok?

Strana
z2
masinka
16. nov 2013

my sme vyberali mena podla datumu narodenia- ale len s ohladom na to, aby nemali meniny aj narodeniny naraz - takze deti mam zimne a meniny oslavuju v lete 😀

rencika8
autor
16. nov 2013

@ssisska ja som napísala źe na to nemám? ja som len chcela vedieť čo by som sa dozvedela

rencika8
autor
16. nov 2013

@zuzkaanicka ja sa netrápim 🙂 len som chcela vediet čo by som za to dozvedela tak 20e neni málo a všimni si tú odpoveď ćo som od dotičnej dostala to už asi o niečom svečí....

zuzkaanicka
16. nov 2013

@rencika8 Ved preto, ze som tu peknu odpoved videla, tak som Ti napisala-su to kraviny, ale su ludia, co zaplatia aj za vacsiu kravinu 😅

ssisska
16. nov 2013

@rencika8
Vies ked nechces zaplatit za numerologicky rozbor a ine velmi dolezite a zaujmave fakty pre Tvoje dieta,tak prosim nepis ,ze na to nemas.Ja Ta nenutim a myslim ,ze je to uplne bezna taxsa,niekto sa nehanbi vypytat az do 50 eur je to ok.A ja seba samu povazujem ,za velmi dobru aj numerologicku a aj zakaznicku.Lebo radsej zaplatim za poriadne sluzby napr. v Salone krasy ako si kupovat tie smiesne zlavove kupony a usetrit ako sa da!Ved nech sa ten clovek aj zodere za tych par drobnych ,hlavne ze ja mam vyhrate a hlavne vyhodnu zlavu!

zuzkaanicka
16. nov 2013

@ssisska 😀 😀 😀

zuzkaanicka
16. nov 2013

@rencika8 Dalsia odpoved je este lepsia-myslim, ze si uz teraz buchas hlavu o zarubnu 😀

rencika8
autor
18. nov 2013

@zuzkaanicka hej pobavila som sa celkom dobre 🙂

rencika8
autor
18. nov 2013

@ssisska ďakujem za odpoveď !

lent1lk4
18. nov 2013

@ssisska not sure if trolling, or just stupid... 😕

zuzkaanicka
18. nov 2013

@lent1lk4 len neviem, ci vestice vedia po anglicky 😀

lent1lk4
18. nov 2013

myslim, ze na tom az tak nezalezi 🙂 ale skusim taky velmi volny preklad.. 🙂 @ssisska dufam ze si robis srandu.. ak nie - a ak si numerologiu studovala tak 'pozorne' ako prispevky od rencika8 urcene pre teba, obavam sa ze to bola strata casu...

zuzkaanicka
18. nov 2013

@lent1lk4 No, pockaj, teraz Ta zacaruje, bu, bu, bu 😀

lent1lk4
18. nov 2013

a do tretice.. aby som sa aj k teme vyjadrila, ked uz sa tu obsmietam... 😅 u nas to prebehlo asi tak ze ja som vyberala a tatko schvaloval.. bez nejakeho specialneho kluca zalozeneho na datumoch alebo 'vyznamoch' mena (aj ked priznavam ze tie si obcas zo srandy precitam a ak by som nasla nieco strasne zakerne, tak by som sa tomu menu mozno vyhla.. nie z povercivosti, ale skor kvoli tomu, ze ak na ten popis raz natrafi niekto, kto tomu veri, nech z toho potom nema drobec zbytocne problemy 😀 ) takze ak chlapec, tak bude po tatkovi, ak dievca tak po mojej starej mame.. obe su to 'klasicke' mena zo slovenskeho kalendara... a aby nikto necitil potrebu nam do toho kecat, oficialna verzia pre ostatnych (snad az do porodu 🙂) su nahodne vybrane chlapcenske a dievcenske mena, pri ktorych je kazdemu jasne, ze by sme tak svoje dieta nepomenovali.. 🙂 (len dufam, ze sa potom zo zvyku pri vypisovani formularov nepomylime :D)

rencika8
autor
18. nov 2013

@zuzkaanicka myslím že keby si jej priplatila ďalších min.20 eur.určite by si to preložila 😀

zuzkaanicka
18. nov 2013

@rencika8 😀

rencika8
autor
18. nov 2013

@lent1lk4 ďakujem za odpoved 🙂 mi už vieme že to bude chlapček a práve na chclapčenskom mene sa zhodnúť nevieme ,keby to bolo dievčatko tak je Lucka to sme sa zhodli hneď a narovnako no ale čo už hlavne že sme zdravučký 🙂

zuzkaanicka
18. nov 2013

@rencika8 este mas dost casu, studuj kalendar 🙂 ... hlavne nech je drobcek v poriadku a ziadne tmarstva si nepripustaj, zbytocne si budes v takomto obdobi kazit naladu somarinami 😉

rencika8
autor
18. nov 2013

@zuzkaanicka keď ja mám vybraých niekoľko ,mien ale mojmu milému sa ani jedno nevidí ... a zatiaľ sme v poriadku aj keď som toho za posledný mesiac zažila viac než dosť a ešte dnes ma teda poriadne vytočila moja "svokra".Ale si strasne zlátá , ďakujem za podporu 🙂

lent1lk4
18. nov 2013

@rencika8 uz som sa viackrat stretla s tym ze chlap ma problem vybrat chlapcenske meno.. lebo.. "marek? jedneho mareka poznam, to je taky pako.. peto? no vsetci petovia co poznam su nejaki divny..." 😀

rencika8
autor
18. nov 2013

@lent1lk4 bože presnéééééé tak keď mu poviem dáke meno hneď to prirovnáva k dakemu kamarátovy , kolegovy ...tak som rada že nie len moj je taký 😀

Strana
z2