Mená podľa dátumu narodenia
Ahojte vyberali ste alebo vyberáte niektorá mená podla dátumu narodenia alebo podľa toho aký bol alebo aký bude rok?
@zuzkaanicka ja sa netrápim 🙂 len som chcela vediet čo by som za to dozvedela tak 20e neni málo a všimni si tú odpoveď ćo som od dotičnej dostala to už asi o niečom svečí....
@rencika8 Ved preto, ze som tu peknu odpoved videla, tak som Ti napisala-su to kraviny, ale su ludia, co zaplatia aj za vacsiu kravinu 😅
@rencika8
Vies ked nechces zaplatit za numerologicky rozbor a ine velmi dolezite a zaujmave fakty pre Tvoje dieta,tak prosim nepis ,ze na to nemas.Ja Ta nenutim a myslim ,ze je to uplne bezna taxsa,niekto sa nehanbi vypytat az do 50 eur je to ok.A ja seba samu povazujem ,za velmi dobru aj numerologicku a aj zakaznicku.Lebo radsej zaplatim za poriadne sluzby napr. v Salone krasy ako si kupovat tie smiesne zlavove kupony a usetrit ako sa da!Ved nech sa ten clovek aj zodere za tych par drobnych ,hlavne ze ja mam vyhrate a hlavne vyhodnu zlavu!
@ssisska 😀 😀 😀
@rencika8 Dalsia odpoved je este lepsia-myslim, ze si uz teraz buchas hlavu o zarubnu 😀
@zuzkaanicka hej pobavila som sa celkom dobre 🙂
@lent1lk4 len neviem, ci vestice vedia po anglicky 😀
@lent1lk4 No, pockaj, teraz Ta zacaruje, bu, bu, bu 😀
a do tretice.. aby som sa aj k teme vyjadrila, ked uz sa tu obsmietam... 😅 u nas to prebehlo asi tak ze ja som vyberala a tatko schvaloval.. bez nejakeho specialneho kluca zalozeneho na datumoch alebo 'vyznamoch' mena (aj ked priznavam ze tie si obcas zo srandy precitam a ak by som nasla nieco strasne zakerne, tak by som sa tomu menu mozno vyhla.. nie z povercivosti, ale skor kvoli tomu, ze ak na ten popis raz natrafi niekto, kto tomu veri, nech z toho potom nema drobec zbytocne problemy 😀 ) takze ak chlapec, tak bude po tatkovi, ak dievca tak po mojej starej mame.. obe su to 'klasicke' mena zo slovenskeho kalendara... a aby nikto necitil potrebu nam do toho kecat, oficialna verzia pre ostatnych (snad az do porodu 🙂) su nahodne vybrane chlapcenske a dievcenske mena, pri ktorych je kazdemu jasne, ze by sme tak svoje dieta nepomenovali.. 🙂 (len dufam, ze sa potom zo zvyku pri vypisovani formularov nepomylime :D)
@zuzkaanicka myslím že keby si jej priplatila ďalších min.20 eur.určite by si to preložila 😀
@rencika8 😀
@rencika8 este mas dost casu, studuj kalendar 🙂 ... hlavne nech je drobcek v poriadku a ziadne tmarstva si nepripustaj, zbytocne si budes v takomto obdobi kazit naladu somarinami 😉
@zuzkaanicka keď ja mám vybraých niekoľko ,mien ale mojmu milému sa ani jedno nevidí ... a zatiaľ sme v poriadku aj keď som toho za posledný mesiac zažila viac než dosť a ešte dnes ma teda poriadne vytočila moja "svokra".Ale si strasne zlátá , ďakujem za podporu 🙂

my sme vyberali mena podla datumu narodenia- ale len s ohladom na to, aby nemali meniny aj narodeniny naraz - takze deti mam zimne a meniny oslavuju v lete 😀