icon

Mená pre dieťatko

polly21
8. apr 2013

Ahoj mamičky,aké meno ste vybrali ?Napíšte niečo pre inšpiráciu,my čakáme dievčatko 😉

Strana
z2
micicka
8. apr 2013

@polly21 dakujem, Filipko je zatial na prvom mieste, vo vybere su aj Lukasko, Jakubko 🙂 takze moj vkus, ale pri ziadniom nemam pocit, ze to je to prave, neviem preco 😒

timotea244
9. apr 2013

@polly21 keď som bola tehotná a ešte sme nevedeli čo to bude,tak pre dievčatko som mala vybrané meno Bianka...ale bol chlapček 😉 no teraz sa mi skôr páčia dievčenské mená Júlia alebo Kristínka...

golika2
9. apr 2013

My sme sa rozhodli pre Tobiasa, aj ked som stale rozmyslala aj nad inymi menami.
Proste vyhral Tobik 🙂

altaya
9. apr 2013

My budeme mať Zoju. Páčia sa mi aj Olívia, Alana, Lia, Ivona, Aurélia ( čudné ale pekné 🙂 )

polly21
autor
9. apr 2013

My máme tolko dievčat v rodime,že všetky krásne mená su už zadané 😒 mám z toho ťažkú hlavu 😖 píšte dalej ved my rodíme až koncom júna 😅

polly21
autor
9. apr 2013

@miku1 Kristínka je nádherné meno,ale to už nas predbehol brat 😒 a nad Alexandrou uvažujem,ale nechcem aby ju volali Saša! to sa mi nepáči.asi príliš dopredu uvažujem hehe

gubcikova
9. apr 2013

ja som od mala túžila mať viktoriu a martina.mám vierku a marcelka 😀 inak sa mi páčili mená vanesa,hanka,michaela a pre chlapca dávid,jakub a matej a najviac som pri druhom keby to nebol chlap chcela alžbetku to muž to nechcel dovoliť

miku1
9. apr 2013

@polly21 Ja už teraz našu Alexandru volám Alex🙂 Pritom Saška sa mi aj celkom páči, len mi to nejak nejde na jazyk🙂

galaxy
9. apr 2013

My budeme mať Sabínu, ale najprv som rozmýšlala nad menom Simona

madono
9. apr 2013

my máme Michala a keby bolo este dievča, tak bude Linda, Lívia alebo Adela. ale dosť závisí od priezviska aby to celé pekne spolu ladilo.

laskulka11
9. apr 2013

My máme Laurinku, Leonarda ( říkáme mu Leo ), Tobiáška :D

m_ij_ka
11. aug 2013

ja mám doma Zoe a Miu, ešte sa mi páčia Zara, Lara, Noémi, Aurora, Ria 🙂

Strana
z2