Mená pre dieťatko
Ahoj mamičky,aké meno ste vybrali ?Napíšte niečo pre inšpiráciu,my čakáme dievčatko 😉
@polly21 keď som bola tehotná a ešte sme nevedeli čo to bude,tak pre dievčatko som mala vybrané meno Bianka...ale bol chlapček 😉 no teraz sa mi skôr páčia dievčenské mená Júlia alebo Kristínka...
My sme sa rozhodli pre Tobiasa, aj ked som stale rozmyslala aj nad inymi menami.
Proste vyhral Tobik 🙂
My budeme mať Zoju. Páčia sa mi aj Olívia, Alana, Lia, Ivona, Aurélia ( čudné ale pekné 🙂 )
My máme tolko dievčat v rodime,že všetky krásne mená su už zadané 😒 mám z toho ťažkú hlavu 😖 píšte dalej ved my rodíme až koncom júna 😅
ja som od mala túžila mať viktoriu a martina.mám vierku a marcelka 😀 inak sa mi páčili mená vanesa,hanka,michaela a pre chlapca dávid,jakub a matej a najviac som pri druhom keby to nebol chlap chcela alžbetku to muž to nechcel dovoliť
my máme Michala a keby bolo este dievča, tak bude Linda, Lívia alebo Adela. ale dosť závisí od priezviska aby to celé pekne spolu ladilo.

@polly21 dakujem, Filipko je zatial na prvom mieste, vo vybere su aj Lukasko, Jakubko 🙂 takze moj vkus, ale pri ziadniom nemam pocit, ze to je to prave, neviem preco 😒