icon

Meno Damien pre dievčatko

amelie123
12. mar 2013

Zdravím, dievčatá. Hľadáme meno pre dievčatko. Nevieme ešte čo čakáme, ale chceme byť pripravení🙂 Páči sa mi meno Damien, ako dievčenská verzia, kdesi som čítala, že vo francúzsku sa používa. Skúšala som hľadať na iných stránkach a aj tu, ale väčšinou som našla v diskusiách len Damiána a Damiena ako chlapčenské mená. Počuli ste niektorá aj o tejto dievčenskej podobe?

Strana
z4
mircalla
17. okt 2021

@mummy01 @vlnka81 Nuz neviem, ale ustipacne ste aj vy voci Bratislave, Vazne Vas tato regionala nevrazivost este nepresla? Na co je to dobre? Nepoznam inak ani jednu Sofinku ani Vanesku. A asi 3 Damaniov. Celkovo su to take dost pomerne zbytocne zabomysie spory, kde co kam dorazilo. Neviem, co riesite, ked tu nezijete...

@amelie123 K teme, tiez sa mi nepacia exoticke mena k typickym slovenskym priezviskam (v tvojom pripade madarskemu priezvisku). Amelia je v pohode, hodi sa aj s priezvisku. Damiana alebo Damienne za mna urcite nie, a to k akekemukovek priezvisku

h2
17. okt 2021

@mircalla 8 a pol roka stará diskusia.

mircalla
18. okt 2021

@h2 stane sa, mala som to v podobnych diskusiach

macik166
18. okt 2021

@amelie123 Nie si náhodou Michaela Ella Hajduchova, ktorá píše knihy?

moonlight1210
18. okt 2021

@mircalla
Vanessa, Sophia, Victoria (a slovensky pisane varianty), tak sa tam volala hadam kazda desiata.
(Bola som tam v skolstve. Boli to vtedy vcelku vychytene mena pre dievcata).

Strana
z4