Meno Ellie
ahojte dievčatá chcela by som dať môjmu dievčatku meno Ellie. Nebude s tým problém na matrike? vôbec neviem ako to chodí keď chcem dať zahraničné meno. A kedy bude mať meniny?poradte
Ahoj , mne sa tiez velmi paci meno Ellie a rozmyslam nad nim. Neviete ako zistim ci toto meno je uz zapisane na matrike?? dakujem
ELLIE ma meniny 19.novembra
podla tohto kalendara si mozes pozriet rozne mena
http://www.mynameday.com/e.html
ja tiez rozmyslam nad menom ELLIE, ella sa mi tak nepaci ako ellie. a doma mame uz chlapca alexa tak to by tak aj pasovalo k sebe 😉 podla tohto kalendara sa da dokazat aj to ze to meno existuje keby nahodou nebolo zapisane na matrike
ako ste dopadli na matrike s menom ELLIE?
urcili Vam aj meniny? lebo nasla som dva datumy, dakujem za odpoved.
Ahojte, aj mna by zaujimalo ako ste dopadli na matrike a kedy by mala mat Ellie meniny? dakujem
nemáte žiadne nové info o mene Ellie? tiež by som chcela dať také. a tiež som našla dva dátumy jeden v novembri a druhy niekedy v lete..a to leto by mi viac vyhovovalo kedže v novembri mám termín :D
@nanka55 super krásne meno. Aj my sme chceli Ellie a tiež by sme oslavovali na Elu ale nakoniec sme dali ine meno
V americkom kalendári oslavuje tuším to bolo 18.augusta u nás má vtedy meniny Elena.
@weronika692 v Amerike neexistuje meninovy kalendar, tu si kazdy dava mena ake chce a nic k nim neoslavuje.
@warholette ahaaa dobre vedieť. A tie zoznamy s dátumom a k nemu priradené mena to ako berú?
@weronika692 ake zoznamy s datumom a menom? Akoze meninovy kalendar? Tu vobec nie je koncept menin. Jasne, niektore kultury to oslavuju, hlavne ak je tam silny vplyv nabozenstva a deti zvycajne pomenuvaju po svatych, ale inak tu nejake specialne dni na iste mena vobec neexistuju. Mozes dat meno Ellie, Eli, Ely, Ellllllyyyyyy, je to uuuuuplne jedno.

@iwa251 pokiaľ je už takéto meno v slovenskej matrike zapísané, problém nebude, ak nie je, budeš musieť preukázať, že také reálne existuje (napr. knižka s menami)... keď dávaš zahraničné meno, tak nemôžeš chcieť aby bolo v slovenskom kalendári, ale myslím, že slovenský ekvivalent k tomuto menu je Elena, takže 18.august napríklad...