icon

Meno pre chlapca Cézar

barbita
15. aug 2015

Ahojte baby chcela by som sa poradit.....Je meno Cézar vhodné pre chlapčeka??

Strana
z6
1tatiana137
19. aug 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

ja premyslam ze ak budeme mat chlapca tak bude Patrik 🙂 a ak dievča tak Dominika 🙂

celasapremenim
19. aug 2015

na slovensku na dedinach je meno cezar pouzivane pre psov, skutocne

maria123
23. aug 2015
roxana280
23. aug 2015

@barbita moj manzel, velmi znaly dejin mal navrh Gajus Julius Cezar a Alexander, mame samozrejme Alexandra a Cezar bude pes 😉

ninda25
23. aug 2015

Kazdeho vec,ale nechapem,kde ludia chodia na take mena

adelakk
23. aug 2015

@barbita Podla mna na tom mene nie je nic zle. Vo vela prispevkoch je uvedene, ze je to meno pre psa, ale ja som napr. nikdy v zivote nepocula, ze by mal niekto psa Cezara. Moj syn sa vola Lucas a ked ideme von tak vzdy stretneme pana so psom a cuduj sa svete ten pes sa vola Lucas. No takze neviem, ci aj Lucas je meno pre psa alebo jednoducho ludia davaju psom aj ludske mena. Ak sa vam meno paci tak ho dajte. Posmeskov by som sa nebala. Ked moja mama vybrala meno pre mojho brata, vola sa Svetozar, tak jej vsetci hovorili, ze sa mu budu vsetci kvoli menu posmievat. Pokial viem tak sa mu nikto neposmieval, pretoze Sveto bol a je vzdy velmi priatelsky, srandista a kazdy je s nim rad a preto sa mu ani nikto neposmieva. A ak by sa aj niekto kvoli menu posmieval tak je to iba niekto kto ma sam komplex menejcennosti a toho netreba brat do uvahy. Uz som videla aj posmievanie sa pre uplne bezne mena, takze to nezalezi od mena, ale od toho s akymi ludmi sa stretneme.

roxana280
23. aug 2015

@ninda25 z historie a knih

ninda25
23. aug 2015

@roxana280 chuda nas krasny slovensky kalendar

adelakk
23. aug 2015

@ninda25 ani ten slovensky kalendar nie je to co byval. Ked sa porovna kalendar, ktory bol pred 50 rokmi a teraz tak je tam velky rozdiel v menach.

zuzka_puska
17. sep 2015

@maslenka47 ja som mala kocúra, ktorý sa volal Cézar 🙂 ale jasné, kľudne sa toto meno hodí aj psovi 🙂 Dieťaťu určite nie... dúfam, že si rodičia túto voľbu rýchlo premyslia....

katrinka8
17. sep 2015

@prasiatko30 - a ja som si vždy myslela, že Conchita je odvodené od "concha" 😀 Nikdy mi nenapadlo, že to je od Concepción (čo viem, že je také meno) - vždy som si myslela, že sú to 2 rôzne mená.

katrinka8
17. sep 2015

@adelakk - naši susedia majú psa Cézara 😉

lola911
17. sep 2015

ak si nie si ista a paci sa ti to meno tak kludne mozes dat aj dve mena napr Mikulas Cezar alebo Cezar Benjamin a kludne mozes tvoje babo volat Miki, Bendzi alebo Cez 😉 s dvomi menami nic nepokazis... je to teraz v mode a tvoj chlapcek bude pouzivat meno ake sa bude pacit jemu 😉

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6