Meno pre synčeka
Mame dilemu asi ako polovica mamiciek co cakaju chlapceka kedze aspom podla mna je pre chlapceka tazsie najst meno respektive co sa paci mne sa nepaci manzelovi a naopak dnes sme natrafili na meno Enrik bo Enrico co si myslite? Je pekne bo radsej dat daco ine? Mne sa paci este Damian to mi nepreslo manzelovi Richard to zase ja nemusim znie mi velmi tvrdo a inak sme rozmyslali nad Mathiasom bo Nicolasom ...som zufala ze chudiatko drobcek nema meno pre dievcatko sme mali Samantha ale je to chlapcek a zamiesal kartami 😊
@bonaqa2013 fuha trosku drsna reakcia ocka ale tak asi bol v sokj ked asi chcel chlapa a je to baba ale ti poviem tak ja ked som otehotnela akosi som citila ze je to chlap ale manzel tvrdil ze to bude dievcatko a co sa hovori ze chlapi chcu povacsine chlapcov tak som mala pocit ze chcel viac dievcatko predca len dievcatka su take pritulnejsie ale vies z nich spravit take modelocky ze ludia okolo hykaju hehe a aj sme boli raz na pohotovosti bo som spinila v 17stom tyzdni a tam nam povedali ze s e oki a ze nevidi penis tak reku dievcatko....uz som sa tak naladila a teraz ked sme boli v 21 tyzdni u nasej doktorky povedala mi ze to bude chlap bola som z toho trosku rozhodena ....ale zvykla som si lubim to rovnako ...len som tiez necakala ze ma to vie tak rozladit ...takze si viem predstavit ten as sok pri porode 😀 ale hlavne ze su tie deturence zdrave 😊
Lenkaaaaaa ahoooj 🙂 čo si sa zbláznila že Enrico???? 😀 nee žartujem..no Richard je omnoho krajšie a ešte sa mu aj hodí k priezvisku 😉
@lenka1209 my máme Dávida a Damiána 🙂 nemenila by som ani za svet a keby sme mali 3.syna- čo už ale neplánujeme 🙂 - bol by Dorián - mm sa to páči, mne zasa aj Dárius.
Baby, ako tu pisete niektore ze Damian je hrozne caste tak som sokovana a nemilo prekvapena :D cakame teraz prve babo, Damiana mam vymysleneho uz asi 10 rokov 🙂 sme v zahranici,tak sa v tych slovenskych trendoch nejak nevyznam, ale planujeme sa vratit. a veru sa mi nepaci ze ho nebudem vediet v skolke najst medzi zaplavou ostatnych Damianov 🙂 je to naozaj fakt take caste? mate ich vela v okoli?
@feist Ále, neboj, nie je to až také časté, tiež som síce o niekoľkých počula, ale že by sa to tu Damiánmi len tak hemžilo, sa nedá povedať. Ale teda určite je ich viac, než pred nejakými 30 rokmi napríklad, to sa toto meno nedávalo vôbec. Ak máš meno vymyslené už 10 rokov a veľmi sa Ti páči, tak by som kašlala na všetko a určite ho dala. 😉
Ja mám syna zase Michala a hovoríme mu Miško,Mišo a nevadí to a teraz v júni čakame dalšieho chlapca zhoda náhod mu dáme meno Riško,lebo sa mi to hodí s Miškom,takže budeme mať Miška a Riška..velmi sa mi to páči... 😉
@lenka1209 my máme dvoch chalanov, starši je Jakub, pri druhom sme si povedali, že dáme menej časté meno, ale žiadne extravagantné zahraničné, volá sa Timotej 🙂

@lenka1209 ...a čo takto Emanuel Kala... to tiež neznie zle 😉