Môžem ísť v týchto šatách ako hosť na svadbu?
Ahojte, v lete ideme na svadbu, myslite že sú tieto šaty vhodne? Viem že biele sa nehodia ale možno by to bolo rozbité tými modrými kvetmi.

To sú tehotenské? Ak áno, verím ze nájdeš aj krajšie a vhodnejšie
Úprimne,farba je najmenší problém týchto šiat...
@lindous je to menšia svadba cca 60 ľudí v takej akoby ,,stodole” nič mega formálne
@gejb ano budem 30tt vtedy
Skús pozrieť tu: https://www.aboutyou.sk/c/zeny/oblecenie/tehote...
podla mna nie su vhodne a vyzeraju skor ako na bezne nosenie 🙂
Myslím že v pohode. Tehotná suseda bola u mňa na svadbe v tričku a skladanej bavlnenej sukni. Myslím si že svadby už sú menej formálne ako boli niekedy 🙂
Je to cudo. Ako z 90 rokov.
Nie. Ani farbou, ani strihom.
To ako na tlačenie kapusty 🙈 prepáč. Aj tehotná môžeš byť pekná.
Fuu, nezvyknem sa vyjadrovať k oblečeniu čo sa tu rieši, ale toto je podľa mňa priam otrasné. 😬 Určite nájdeš niečo krajšie. 🙂
Dobre žienky ďakujem, budem teda pokukovať po niečom inom 😊
ak nenájdeš nič lepšie tak kľudne aj tieto....čo už len im chýba...🙄
Tieto nie, pozri link od
@andreakotesova tam su krajsie saty, urcite si vyberies nieco pekne 🙂
ani z mna nie. pozri asos. ja som si napr dala.usit v atelieri mitreng z bavlneneho upletu farbu si vyberies a bolo v nich mega pohodlne aj ako tehotna a ma taky strih co vynosis aj bez brucha a stali okolo 60 eur. zvaz
Mne osobne pripadajú ok. Najmä ak budeš s bruškom, a oblečieš si ich tým pádom iba raz, lebo potom by ti boli snáď veľké. Oživila by som ich cyklámenovými doplnkami.
Prepáč, podľa mňa sú strašné.
Za mna urcite nie, uplne nevhodne.
@veronicka88 tieto modre su pekne aj farebne vhodnejsie...tie spodne nie
Podľa mňa sú krásne
Absolútne gýčové a nevkusné šaty na bežné nosenie a už vôbec nie na svadbu.
Preboha nieco tak hrozne som uz davno nevidela.Strasne nevkusne,hrozne.

Nie len kvôli farbe, ale aj celkovo strih, materiál mi príde vhodný skôr na dovolenkovú prechádzku po promenáde pri mori ako na svadbu... samozrejme záleží aká to je svadba, niektoré sú menej formálne, ale aj tak by som volila asi radšej niečo iné...