icon

Môžem ísť za krstnú mamu, keď som tehotná?

bebab
22. máj 2012

lebo stare babky mi hovorili ze neze pojdem abudem drzat dieta, pretoze potom jedno z deti zomrie. pocul uz niekto nieco o tom?

Strana
z3
lubenka131
23. máj 2012

Sorry ale ja som sa fakt dobre zasmiala 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

nanulik
23. máj 2012

nemôžeš!!!!! tehotenstvo je zhubná choroba a niekoho nakazíš

katecameron
23. máj 2012

to som fakt este nepocula ale mne takto zakazali ist babky na pohreb ked som bola tehotna a tiez nechapem preco

anjelik2509
23. máj 2012

??? to počujem prvý raz..ak chceš byť a spĺňaš cirkevné podmienky, tak prečo by si nemohla? A čo keď nosíš v brušku bábo? ach tie babky, a tie ich reči...panebože...ničoho sa neboj...😉

li_la
23. máj 2012

Nechcem byť vulgárna, ale nedá sa mi to ináč...

Toto je jedna z tých najväčších debilín, aké som kedy v živote počula. A ešte väčší debil je podľa mňa ten, kto tomu verí...

Bez urážky.

hajajanka
28. máj 2012

Ha ha haaaaa, toto je dobreeeee! Hned je den krajsi. Aj taketo vtipy treba 🙂

V tehotenstve sa urcite zavri doma, najlepsie do tmavej a izolovanej miestnosti, aby sa ta nikto nedotkol, nikto na teba nepozrel a pockaj tam do porodu. Istota je istota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ematko29
28. máj 2012

ja ked som bola tehotná tak som isla za krstnu adrzala som dieta v naruci v kostole.aj mna takto strasili.ale som si povedala ku akemu bohu sa modlim ak by dopustil nieco take .je to taky blud ,že konec až sa mi rozum zastavujeobe deticky aj moja krstná dcera aj moja dcera su v poriadku avobec som sa nebála apovedala som babke ,že vväčsiu somarinu som nepocula .ja neviem čo su to za krestanky tie babky čo to rozprávaju

ewisam
28. máj 2012

To je nezmysel, v pohode chod. Moja kmotra bola tehotna 10.9 sme krstili 19 sa jej narodila dcera a vsetko je v najlepsom poradku

heln
28. máj 2012

😀 ja som sa zasmiala skôr na niektorých komentároch..... povery vznikli pretože ľudia nevedeli vysvetliť veľa vecí medzi zemou a nebom..... myslím, že veda je na takej úrovni, že sa poverami vôbec nemusíme zaoberať, a ak niekto verí v Boha, má veriť jemu a nie poverám, aj keď mu veda vysvetlila mnoho vecí..... tiež som si povedala že otázka je blbosť, ale viem ako som bola pred a po pôrode bombardovaná všeličím možným, že som nechcela ani chodiť von, aby mi všetci dali pokoj..... napríklad s červenými stužkami......

ranya
28. máj 2012

to co za blbost? aj ja budem krstna a som tehotna...

matkamirko
28. máj 2012

Ak sa obavas, tak radsej slusne odmietni. Je to tvoje rozhodnutie. Myslim ale, ze by sa ti nic zle stat nemalo. Je to krst, a nie pohreb(na ten by som ja osobne nesla). Krst je okrem ineho aj oslava noveho zivota, tvoje babätko to bude citit 🙂 . A ja osobne na povery aj obcas verim, nakolko sa v mojom okoli x-krat stalo, ze sa naplnili. A ten kto si robi srandu z takychto veci, a samozrejme aj z teba,nic podobne nezazil, preto nepochopim kvoli comu to tu komentuju???

wewe22
28. máj 2012

ja si myslim ze je to o tvojom pocite ale podla mna je to hlupost tak ako aj s cintorinom ja som bola na pohrebe ked mala mala 3mesiace pekne spala v kocari a nic sa jej nestalo ale ak sa mas citit neprijemne tak nechod

zuzin78
29. máj 2012

ach jaj , sme v 21 storoci a nie v obdobi bosoriek 😀 😀 😀 😀
ja neverim na poveri,lebo clovek coho sa najviac boji tak to pride k nemu ako prve 😉
ak to bude tebe neprijemne tak nechod na tej krst ..

sakura77
29. máj 2012

😕 😕 😕 😕 ja niekedy faaaakt nechapem....

lucinka1104
29. máj 2012

aj ja som bola tehu a............? jasné že môžeš 🙂

lienockaa
29. máj 2012

ano ja som bola..a dokonca dvojickam, aj som ich drzala, este som v tej chvili netusila, ze som tehotna..ale o tyzden som uz vedela.. 🙂 a zijeme vsetci.. 😉

sssimi
29. máj 2012

Ja som pestovala miminká celé tehotenstvo, za krstnú som išla v 6tom mesiaci. Mám krásne zdravé dieťa. Jediný problém by mohol nastať tým, že by si držala na rukách istú váhu, ale ani toho sa nemusíš báť, pretože po novom držia krstené dieťa jeho rodičia, nie krstná mama. Babky nepočúvaj!!!

radka24
29. máj 2012

ja bz som to jednoznacne neriesila a isla bz som. Aj my sme mali taky problemik islo vsak o mojho manzela mal byt krstnym otcom mojej neterky, ale sestrina svokra je odhovorila od toho, ze nie, lebo mi sme v tu dobu cakali babatko. Velmi ma to mrzelo a aj mrzi, ale co uz ked da niekto na povery.

beke
29. máj 2012

ja som tiež bola, za krstnú som išla v 8.mesiaci a držala som ho cca 15 minút 😉

monhla
29. máj 2012

Ja som tehu a krst som zvládla. Bola to úžastná rodinná oslava a všetci sa tešili i z toho, že na jeseň si takúto udalosť zopakujeme s mojim bábenkom 🙂 . "Bála" by som sa iba 2 vecí - prechladnutia /krst v zime/ a množstva alkoholu. Obe veci môže bábenku ublížiť viac ako povery ale obe sa dajú jednoducho vyriešiť /teplo som sa obliekla a krsniatko som zapila minerálkou 😀 /
Inak ako tehulka som už zvládla byť krstnou na krste, krstnoum mamou na prvom sv. príjimaní a dokonca som bola svedkom na svadbe. Jediný problém s tehotenstvom som vždy videla vo výbere vhodných spoločenských šiat pre tehulku 🙂 . Nestresuj sa a uži si krst i tehotenstvo.

sampo
29. máj 2012

cozeeeeee 😀 😀 😀 sorry, ale co to mas za babky, chcu daco privolat? no... :-/

ralka
29. máj 2012

Coze to co este tie nase babky nepovedia ale no co uz snimy ja som bola na krste mojmu krsnemu synovy a bola som tehotna 6-7 mesiac tehotenstva a to co tu teraz citam ze babky povedia ze jedno dieta umrie tak to som zaskocena ako to mozu povedat ,vsak co stym ta krsna mama spravi ze ide za krsnu vsak ja tam nevidim nic zle vsak ona pred bohom staoji a krsti svoje krsne dieta a slubuje ze sa o neho postara a ci je alebo nie je tehotna myslim ze to nevadi.Ja som bola takze ako citam sme tu viacere

mandarinka34
29. máj 2012

ja som sa stala krstnou mamou a bola som v 3tom mesiaci dieta drzal otecko a ja som drzala len zapalenu sviecku malu mi dali na ruky len na zaver na fotenie .mam krasneho synceka a krstiatko rastie ako z vody.

patulka83
29. máj 2012

Ahoj, nejdem sa Ti vysmievat,ako niektore,poznam tu hlupu poveru..ked som bola v piatom mesiaci, sla som dokrstu mojim 2 krstniatkam - dvojickam. Predtym mi tiez manzelova baba vravela, ze nemozem a bla bla, ze tehotna sa nema ani do zapalenej sviecky pozerat a neviem co este...Ale su to samozrejme blbosti, ja som aj babatko dokonca pri krste musela drzat, kedze boli dve 🙂 never tomu a obrni sa proti takym poveram.

smatulka
29. máj 2012

krstna mama mojho syna bola tehotna v 7mom mesiaci s dcerkou, ked ho krstila, obaja su zivi, zdravi a krasni a pekne sa spolu hraju 🙂 , never poveram a drz sa svojho srdca, co sa ma stat sa stane

blanblan
29. máj 2012

co sa tu clovek nedozvie..... 😨 pardon, to nie je odpoved na otazku.Ale treba vobec na taku otazku odpovedat?

gonka
18. júl 2012

no tu si položte otázku, som veriaca a zároveň verím na povery?

Strana
z3