Môžem mať ružové popolnočné svadobné šaty?
Ahojte baby, aké ste mali/budete mať šaty na svadbe po polnoci? Mám zálusk na jedny ružové šaty s nazbieranou sukňou - vyzerajú takmer ako šaty z filmu Dirty dancing. Sú krátke po kolená a sukňa je pekne nazberkaná, takže sa bude pekne vlniť, keď sa budem točiť 🙂 Myslíte, že budem v nich dosť výrazná aj po polnoci? Dlhé šaty až po členky vôbec nechcem. Zvyknú mať nevesty po polnoci ružové šaty? Nie je to veľmi cukríkové? Dohodím sem neskôr aj foto. 😉 Vdaka
@leanice podla mna je uplne jedno, ktore saty si das po polnoci 🙂 daj si tie, co sa pacia tebe a je vybavene..aj tak uz bude polovica saly odidena a druha opita..a video si pozriete mozno 5x aj to posledne 4 razy nie do konca 🙂
presne tak daj si ake sa pacia tebe 🙂
Mne osobne sa pacia cervene ale ja zboznujem cervenu 😉 . Ruzove kratke su velmi zlate, kludne by som si ich dala, zalezi na tebe ako velmi sa chces pridrziavat tradicii.
Ked sa ti pacia a citis sa v nich pohodlne a pekne tak nevahaj, svadbu mas len raz a nezabudni je to Tvoja svadba takze v prvom rade by si mala byt spokojna ty a samozrejme zenich. 😉
Mozes mat ake len chces. Ja som mala modre 😉

@leanice ja som videla tie ruzove aj som si ich nazivo u nas v obchode skusala...su dost take gycove a v prvom rade si ich oblecies a uz pri skusani z teba idu kamienky, ja som ich dala na seba a som nic ine nepocula len puk puk a dole kamienky...z tych co si dala podla mna najlepsie su fialove 🙂 resp. moj nazor co najmenej kamienkov...tie saty su vyroba turecko a spol...cize o kvalite niekedy nemozno hovorit, zle sitie a ide z nich vsetko dole, pokial si kvalitu nemozno ochytat neriskovala by som...neviem odkial si, ale ja som za satami cestovala cize ked chces nejake info mozes mi napisat do ip.... 🙂