Môžem robiť v piatok oslavu pre 9 deti?
Ahojte, ak by som chcela v piatok zorganizovať teda nezrušit už plánovanú oslavu pre 9 detí vo veku 10-11 rokov, môžem? Je to po škole a na takých 5 hodín. Mám to zrušiť alebo rozdeliť na 2 dni? Mamičky sú s tým ok. Ďakujem za vaše názory.
@loginexistuje Nehovoriac o tom, že ak bude niektoré z tých detí pozitívne, šanca, že nakazí ostatných na oslave, je oveľa vyššia, než že ich nakazí v škole.
Ja by som oslavu nerobila a ani by som dceru alebo syna na ziadnu oslavu v tomto case nepustila.
@h2 syn oslavoval 10 narodeniny v restauracii 20 deti. To mu zorganizoval otec a dcerke daroval detske sampanske a kvet. A ja som nespravodliva ked jej chcem dovolit 3 kamaratky? V studiu Damskeho magazinu co pozeras je viac ludi a tiez by mohli sediet doma. Podme argumentovat vazne!!!
Des toto cele :/
Kedy to skonci nikto netusi :/
@lucik1412 vazna argumentacia a suboj mozgov moze prebiehat len tam kde su obe osoby ozbrojene a to sa o tebe povedat neda takze zbytocne diskusie
je to tvoja vola ty porusis zakon a mozes za to niest konsekvencie
@evamarek77 ja ich respektujem,lebo nemam na vyber-nemaju hlavu ani patu. Oslavu by som sa bala spravit koli udavacom,ktorych tato korona doba podporuje,nie koli korone samotnej
@lucik1412 a máš istotu, že deti nie sú prenášači? Ostatní rodičia nepracujú v rizikových oblastiach? Dodržiavajú opatrenia? Nie je niekto z nich/z vás ohrozená skupina? Deti by mali mať rúška aj v družine, kontakt by sa mal minimalizovať aby sa minimalizovala aj možnosť nákazy... Ja by som k sebe také deti nepustila... ale veď sú aj ľudia anti-covid a zatiaľ žijú, takže každý podľa seba...
@h2 tiež mi to už nejak nesedí čo píše...dáko sa doplietla či čo 🤦😅
@lucik1412 k tej otázke ... Ľahká matematická úloha (nech ti to syn s dcérou vysvetlia ak tomu nerozumieš) 9 ľudí je viac ako 6 ľudí, čo znamená, že oslava sa v tomto prípade konať nemôže. Tak a máš to konečne vyriešené a v kľude si teraz môžeš vypiť kávičku, prípadne iné 🙂na zdravie a zdravý rozum🥂😉
@evamarek77 ale keby tych deti bolo 6,co je podla nariadeni ok,tak by cela oslava bola v poriadku?vtedy nehrozi ziadne riziko?ale pri 7 detoch je oslava uz rizikova?
Ja teraz práve rozmýšľam, že sme porušili zákon, keď sme sa stretli u svokry a prišiel ďalší brat so ženou na chvíľu pozrieť s deťmi sme boli desiati
@lucik1412 Ja by som urobila. Veď to nosenie rúšok je o ničom, skadanie, opätovne nasadzanie či deťmi, či dospelými veď to nemá s hygienou nič spoločné. Ja teda žijem v rakúsku a tu je počet 10 ľudí myslím a žiadne nové opatrenia ako na sk a myslím že infikovaných je menej ako na sk alebo rovnako
Nahlas som uvazovala a nikdy by som neotvarala diskusiu na tuto temu keby som co i len tusila co sa tu rozputa. Prepnute mamicky na rodicovskej. Ktora chce nech kludne napise a posle na mna naku za umysel. Adresu vam poslem. Toto nema obdobu.
a zakázané, ľudia už pochopte, že sa majú stretávať len členovia jednej domácnosti
@lucik1412 prepnute mamicky na rodicovskej? Tak to si teraz urazila cele formum vratane seba. Nemas ziadne validne argumenty a v podstate sa urazas, ze kazdy reaguje hnevom. Ale co sa cudujes? Ked nerespektujes nariadenia, potom sa sama presviedčaš o spravnosti svojho konania a nakoniec motas fakty s vymyslami?
Rob si co chceš. Adresu mi mozes napisat do spravy.
Tu si to radsej ani pisat nemala... moj nazor je taky, ze su spolu v skole, tak oslava by im neurobila zrejme nic. Ale osobne pre vlastny pokoj by som to minimalne posunula na neskor. Nikdy nevies, aky dobrak Ta nahlasi. Tu je tolko moralistov, ze dovidenia....

@evamarek77 ani keby vsetci obyvatelia na 1000%percent dodziavali neviem ake prisne opatrenia korna nezmizne,je to virus,ktory tu uz s nami ostane a bude menit svoje vlastnosti,tak aby prezil co najdlhsie. Opatreniania tu nemozu byt navzdy.