Môžem si obliecť smotanové šaty na svadbu kámošky?

okbukaj
7. jún 2013

ahojte ptrebujem poradit..kupila som si krasne smotanove saty po kolena..idem tento rok na dve svadby..minule som sa docitala, ze by sa nemalo obliekat do farieb nevesty, cize biela, kremova a podobne svetle odtiene..tak teraz neviem, ci to nemam riesit alebo mam hladat dake ine saty..prosim o vase rady a nazory, dakujem 🙂

ematko29
7. jún 2013

@okbukaj ja si myslím,že smotanová nevadí.Iné by bolo ak by boli biele to už by sa nemalo 🙂

veronicka1901
7. jún 2013

Ja si myslim, ze uplne v pohode, su to saty po kolena, preco nie?

drobcek26l
7. jún 2013

@okbukaj Ja si tiež myslím, že si ich môžeš dať. A napríklad porozmýšľaj o doplnkoch v inej farbe aby to nebolo celé také bledé. Inak môžeš sa spýtať aj nevesty či jej to nebude vadiť. Ja si pamätám keď som sa vydávala, tak sa ma švagriná prišla spýtať, či mi nebude vadiť ak si dá do vlasov korunku, lebo že vie, že ju budem mať aj ja. Určite žeby mi to nevadilo aj keby sa ma nespýtala ale bolo to také milé.

radusiq
7. jún 2013

@okbukaj prepac ale ked vidim smotanove alebo biele na inom ako na neveste pride mi to maximalne nevhodne. Vela neviest preferuje smotanovu pred cisto bielou, v tom nikto neuvidi rozdiel, a aj ked nazory su rozne ci ano ci nie, stale budu aj ludia a nevesty ktorym sa to nepaci tak ako mne tak naco provokovat? To je problem zobrat saty inej farby a usetrit si dilemu?

xlucia
7. jún 2013

@okbukaj mozes ale je to nevhodne

andel7766
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bubelko
7. jún 2013

@okbukaj osobne by som volila inu farbu. ale ak uz mas kupene a nechces kupovat ine, tak skus nejaky svetrik/kabatik vyraznejsej farby a farebne topanky a doplny, aby ste nesplyvali. je to skutocne nevhodna farba na svadbu, ak nie si nevesta 😉

fuska
7. jún 2013

Ja myslim, ze smotanove a biele saty su na svadbu velmi nevhodne, pokial sama nie si nevesta.

adrianai
7. jún 2013

ja by som sa asi opýtala nevesty, či jej to nevadí, každá sme iná 😉 mne osobne to vôbec nevadilo, moja sestra mala na mojej svadbe biele šaty so zlatými ornamentami, taký antický štýl (ja som mala smotanové), boli sme ich aj spolu vyberať, pravda je, že bola tehu a obroovské brucho, tak mala sťažený výber 😀 a neterka mala zas biele so striebornou potlačou, tá to tiež neriešila 😀

sympa1
7. jún 2013

@okbukaj bez problémov 🙂 ja som mala svetle smotanove dlhé na ramienka mojej svagrinej na svadbe

matozazzo
7. jún 2013

@okbukaj Podla toh na aku svadbu a komu ides. Ak je to rodina - zeni sa napr. brat alebo niekto blizky, kludne, proste ide o to, ze by si mali vsimat hlavne nevestu, nie niekoho ineho - preto je to nevhodne. Ak by si sla na svadbu napr. kamaratovi, tak urcite nie.

ewca
7. jún 2013

ja by som sa spytala nevesty, ci jej to nevadi, ak nie, tak kludne si daj...ak by si sa mala citit neprijemne, tak to dopln nejakymi farebnymi doplnkami, topankami, kabelkou... ja ked som sa vydavala, pytala sa ma muzova sesternica, ci mi nebude vadit ked bude mat biele cipkovane saty po kolena a k tomu cierny opasok, ciern topanky aj kabelku...vobec ziadny problema...ale ja som sa tiez pytala kamsoky co sme jej boli na svadbe ci by jej kremove nevadili, povedala, ze nie...ak by povedala, ze ano, najdem nieco ine, uplne v pohde by som to pochopila....

fotoarch
7. jún 2013

pamatam sa na jednu svadbu - vtedy takuto POZVANU poohovarala komplet cela velka svadobna rodina, bol rok cca 1989 .
😎 ... Dnes ked si das napr bordo stolu s kabelkou a farebnymi lodickami, moze to byt vkusne, aspon podla mna 🙂

hradnapani
7. jún 2013

@okbukaj jasne, pokial nevyzeraju nejako honosne a das si k nim nejake farebnejsie doplnky. Toto mi pridu take zakomplexovane vyjadrenia, ze sa to nema, Ved kazdy vie, ktora je nevesta, a tu nerobia len saty, ale aj kytica, vyraznejsi makeup a uprava vlasov.
Ale zase niektorym nevestam to vie aj pokazit den, tak si musis sama odhadnut, aku ma povahu alebo sa opytaj.

henikav
7. jún 2013

Urcite ze starsi na svadbe to ohovoria, pretoze by sa to akoze nemalo. To zalezi od toho ci nevesta bude mat na sebe velke svadobne saty, alebo nieco jednoduche, pretoze niektore nevesty maju uplne jednoduche satocky a nepatri sa neveste konkurovat. Preto je najlepsie sa opytat nevesty a potom ked s tym bude ona suhlasit tak nie je problem. Moje sesternice mali na sebe vsetky svoje svadobne cervene popolnocne saty, predtym sa ma opytali ci si maju kupovat nove, alebo si ich mozu dat, ci mi to nebude vadit. Tym ze sa ma opytali nevzniklo ziadne nedorozumenie, alebo taziva situacia, po polnoci sme boli vsetky v cervenom a nikto s tym nemal problem 😀 😀 😀 Fakt par farebnych doplnkov by asi pomohlo, zase odporucam sa poradit s nevestou, lebo dnes sa uz aj svadobne saty kombinuju s farebnymi doplnkami

janada18
7. jún 2013

ja som bola kamaratke na svadbe v bielych satach a do roka sa rozviedli 😵 pred svadbou boli spolu 8 rokov..taka je moja skusenost 🙂

happygirl
7. jún 2013

...ja by som nové šaty nekupovala, dala by som si na to doplnky kontrastnej farby (sako/svetrik + topanky + kabelka + šperky) napr. tmavo modré, bordo, tmavo hnedé, príp. zelené (to ku krémovej ide)... to je potom úplne iný outfit ako čisto krémové svetlé... a koniec koncov - nevesta sa nestratí, všetci aj tak obdivujú ju (ak, pravda, nehovoríme o nejakých extrémoch... napr. nevesta s nejakým handicapom a pod. kedy je lepšie "nedráždiť kobru bosou nohou")

sasrnka
7. jún 2013

Spytaj sa priamo kamartky, ktorej ides na svadbu, ci jej to nevadi... Opis farbu, strih.. A normalne jej povedz, nech ti povie ozaj pravdu, nie, ze povie nevadi a v kutiku duse ju to bude skriet. Ak je to ozajstna kamaratka, tak ti povie pravdu a hlavne, ty jej to neurobis... A mas po starostiach sa tu pytat cudzich ludi 😉

dejka77
7. jún 2013

Ja sa tiez chystam na svadbu a kupila som smotanove/bezove saty. Tazko sa mi vyberalo, nevedela som aku farbu, cierna vyzerala akokeby som sla na pohreb 🙂 . Pokial nie su biele tak neriesim.
Moja svagrina mala na mojej svadbe dlhe biele saty 🙂 .

katy1979
7. jún 2013

tak ja tu budem za divnu ako aby som riesila kto ma ake saty oblecene a nechapem v com je smotanova ci biela nevhodna? Asi som z inej planety. Keby na mojej svadbe hoci aj vsetci boli v bielom tak preco by som sa nad tym mala pozastavovat.

wena
7. jún 2013

Môžeš si obliecť čo chceš, ale mne sa to zdá nevhodné.
Ja by som si na svadbu nedala ani bielu, ani krémovú, ani smotanovú a podobné farby.

zanin
7. jún 2013

tiez som toho nazoru ze je jedno ake saty budes mat. Ked mas saty po kolena tak ta nikto nebude vnimat ako nevestu. A ako tu baby pisali daj si ku nim farebne doplnky a bude to.

ocko78
7. jún 2013

ja si myslim ze v pohodke mozes 🙂 ja som mala na svagrovej bledulinko ruzove a nikto sa nad tym nepozastavil....vsak svadobne tam budu tak ci tak len jedne 🙂

rosienka
7. jún 2013

ja by som sa tej smotanovej vyhla, pretoze vela svadobnych siat je tiez smotanovej farby...predsa len zvyk je zvyk, tak naco drazdit. Ak si ich chces velmi obliect, lebo nemas ine vhodne, tak to treba vyvazit vyraznymi doplnkami zivej farby- opasok, bolerko, alebo stola, topanky, nejaky klobucik, brosna, kabelka.

janka258
7. jún 2013

podľa mňa je to nevhodné,kamarátka mala ako svadobné šaty jednoduché smotanové padavé šaty na ramienka a jej švagrina prišla ešte v krajších bielych a vyzeralo to divne,keby som si nepoznala kamarátku,tak neviem, kt. bola nevesta, no bez ohľadu na to si myslím,že v bielom resp.smotanovom by mala byť na svadbe len nevesta,je to jej deň, ale je to každého osobná vec,avšak priprav sa na to,že na 100% ťa polovica svadobčanov obrúsi,že ideš v krémovom, aj keď do očí ti to nik nepovie. A mňa keby sa niekto spýtal,či môže ísť na moju svadbu v bielom, tak by som sa minimálne začudovala či jej nešibe,ale isto by som jej nepovedala,že nie už len preto,že nie každý má na nové šaty,ale vadilo by mi to určite,lebo som nemala šaty ako bábika na torte,boli skôr jednoduché,krémové,také nie moc nápadné a keby tam nejaká prišla v bielom,tak by som 2x nadšená nebola.

melesmeles
7. jún 2013

urcite nie, vyniknut ma nevesta. myslim, ze vsetky ostatne zeny by mali byt v jej tieni...

irriss
7. jún 2013

No nesmi a smi..urcite si vzpominate na svatbu prince Williama a Ketty ..

Podle mne ta PRAVA .."nevesta" byla Pippa 😀 😀 😀
Jeste dnes se tu resi, zda mela kalhotky nebo ne...ale co mela na sobe Katty nikoho nezajima.. 😎

duska88
7. jún 2013

zladiť s niečím výraznejším a bude to v pohode 🙂 ja som mala na sesterkinej svadbe oblečené dlhé biele šaty v kombinácii s fialovou.

danielka2
6. nov 2015

Ahojte o tyzden idem na svadbu a poradte ci sa hodi cierna ackova sukna nad kolena a k tomu cipkovany top alebo skor na svadbu len saty?

tinusicka
5. sep 2016

Zienky a cervene saty sa hodia na svadbu na ktorej budeme len cca 20? Dakujem 🙂