icon

Môžem si vybrať viac pesničiek pre DJ na svadbu?

25. mar 2025

Ahojte, tie ktore ste mali Dj na svadbe , mohli ste si vybrat pesnicky ktore tam zahrá ? Mne povedal ze mozem 20 , ale ja by som chcela aj 30 🤣 hadam s tym nebude mať problém..😆

cuci22
25. mar 2025

Je to vaša svadba a mal by DJ hrať to čo si poviete vy takže si myslím žeby s tým nemal byť problém ☺️

vkatush
25. mar 2025

Záleží akého máš DJa.
Náš sa ma vopred pýtal aké pesničky, žánre, kolá chceme a tak potom aj hral.

Ale bola som svedok na svadbe, kde bol strašný DJ, nikto na neho netancoval, tak som sa mu postavila za pult a vravela, čo má púšťať.

ukulela
25. mar 2025

moja svadba, ja platim DJ - skusil by mi povedat, ze si mozem vybrat iba niekolko pesniciek ...

aalt
25. mar 2025

Moj DJ mal zakaz hrat na zelanie, mal absolutne volnu ruku, komu sa nepacilo mal ho poslat za mnou. Ale teda hral dobre. Nejake pesnicky na zelanie hral, ale sam si vybral ci a kedy. Co mam postrehy, tak na pesnicky na zelanie tancuje len ten, co si ich zela, nieledy ani ten.

autor
26. mar 2025

@aalt ja nemyslím na želanie pesníčky, ale o tom hovorím že mu pošlem zoznam na email napríklad aké pesníčky by som chcela aby tam zahral.

autor
26. mar 2025

@aalt nemyslím na želanie pesníčky od hostí

autor
26. mar 2025

@ukulela no ja plánujem mu poslať zoznam a podľa toho nech sa zariadi , či už ich bude mať niektoré v playliste alebo nie. Pretože niektoré moderné pesníčky alebo podľa nášho vkusu so snúbencom nemusí mať tak nech ich tam doplní a zahrá

bessie12
26. mar 2025

Môžeš to tak urobiť. My tiež budeme mat svoj zoznam piesni na USB kľúči a nebude ich málo.

aalt
26. mar 2025

Ja som to pochopil. Je to Tvoja svadba. Ale aj Tvoje pesnicky su pesnicky na zelanie. Je jasne ze ak ste partia a mate nejake oblubene, tak tie su celkom v pohode, ale ak ma niekto predstavu, ze sa mi paci nejaka pesnicka a nebodaj som aj videl ako sa na nu vsetci niekde zabavali ... tak takto to nefunguje. Zaklad je dobry DJ, ten vie zladit dost. Ma overene co v akom poradi hrat, co sa kde hodi a podobne. Ale ak mu das predpis na polovicku hudby, tak to bude mat tazke, teda osobne si myslim ze uz aj so stvrtinou. Este si viem predstavit ze to pusti hlavne po polnoci, ked uz to je take volnejsie, ostavaju skalni zabavaci a podobne ... Idealne je pokecat s DJ-om, ten vysvetli co a preco.
Neviem aku mas svadbu, ci mladi, ci deti, ci starsi ... vacsinou je vsetko a to zladit do dobrej zabavy pre vsetkych nie je vobec lahke.
Nie som DJ, mal som ale dvoch kamosov co hravali. A opakujem, je to Tvoja svadba, sprav si ako myslis.