Muž s nami neoslávil jeho narodeniny
Ahojte , poprosim radu ako by ste sa v takej situácii cítili vy . Moj muž mal narodeniny. Ma nočný klub tak oslavoval narodeniny tam so svojimi kamošmi ( čo je úplne ok ) ja som nemohla ísť pretože mame malé dieťa a nemal by kto postrážiť . Na druhý den v den jeho narodenín sa ho pýtam čo podnikneme nech oslávime jeho narodeniny spolu aj s malou ako rodina. On že načo že však oslávil včera atd . Viem že je to jeho den a o ňom ale trosku ma zamrzelo že nechce osláviť narodeniny so svojou rodinou , kúpila som mu darček a proste to je všetko . Netrápi ho či budeme jeho narodeninový den spolu ako rodina . Ale hlavne že tam v klube si pootvarali moetiky. Mne by stačilo len keby bol dne s nami doma a dali si napr spolu pohár vínka . Trosku ma to zamrzelo že v jeho den narodenín ( ktorý btw dosť prežíva keď ide oslavovať s kamošmi ) nechce stráviť s rodinou a je mu ho jedno. Zamrzelo by vás to tiež alebo sa trápim zbytočne ?
A normálne mu to povedz, booože. Ja som tiež povedala, že aspoň koláč a ťuknuť si s vínom. Povedal mi, že on tak tie oslavy neprežíva. Tak som povedala, že pre mňa to je dôležité, nepotrebujem oslavy, ani pozývať ľudí každý rok, ale taká naša rodinná oslávička. Niekedy obedík slávnostný, tak to robí kvôli mne🙂
Ano, zamrzelo by ma to. A dost.
Ja osobne som si fakt vedela koho si beriem. Sú hádky jasne. Ale to hlavne zásady ostali.
Mam také známe čo vedeli, čo si zobrali a dúfali.
Jeden pár už nieje spolu, pri hádkach typu kamaráti, jej muž povedal, že vie, koho si berie. Ďalšie sa zmierili a prispôsobili, keď je reč alebo sa čosi vypije, vtedy sa otvoria. Každú to hnevá. Ako teraz teba.
K Moétkam sa nevyjadrujem.
@lentak1223 lenže on to už prežil, a nechce to viac prežívať.
Ale ženy, chlap mal oslavu s kamošmi a v jeho jednoduchej mysli si proste povie, že už oslávil. On to vôbec neberie tak, že nechce oslavovať s rodinou. To je naša ženská predstava, vymýšľáť...ja som tiež chystala a on, že to nepotrebuje a také reči. Tak som povedala, že ja to potrebujem a hotovo🙂Robíte tu z chudáka už zlého otca, manžela...Môj muž tiež išiel sem-tam s kamošmi osláviť a je skvelý otec, pre neho je stokrát lepšie zobrať deti von, do prírody, kúpať sa...ako oslavovať jeho narodeniny😀Normálne mu povedz, že to chceš pre neho urobiť, že v domácnosti chceš osláviť narodeniny aj s rodinou...a bodka.
Bože ty si naivnáááá.
OK sedí robí papiere celú noc.
Ja neviem čo tu od nás chceš.
Veď ti povedal, že nechce viac oslavovať, nechápem čo riešiš. Obráť list a riešte dajme tomu dovolenku.
@sono2 prežil s kamošmi a nevidí dôvod aj s ňou. Preto mu má povedať, že pre ňu je to dôležité a stanoviť si, že narodky sa u nich doma budú sláviť aj keď pôjde predtým s kamošmi. Sú mladá rodina predpokladám, tak si to treba nastaviť...možno to jemu príde zbytočne, ale ak sa majú radi, tak to kvôli nej zvládne. Pre každého je sem-tam dôležité niečo iné, ale treba to povedať a niečo pre druhého robiť a nie sa trápiť a skrývať v sebe svoje krivdy.
Ja by som sa ho ani nepytala. Oznamila by som mu ze s detmi oslavime jeho narodeniny, bude obed, torta atd. Ako hotovu vec. Treba ho len vytrenovat. 😀
@solange7 presne tak😀
asi aj zamrzelo... ale zas darček by som mu odovzdala...
@lentak1223 pozri.
My, nevieme. Ona to nejako bližšie neozrejmila, aký majú vsťah, či je manželka, akým štýlom, jej to povedal.
Je rozdiel povedať, ja som už včera oslávil bodka
A je rozdiel povedať, jój to není také dôležité láska.
Môj muž keď ma narodeniny, urobíme výzdobu, kúpime lentilkovu tortu, muž fúka sviečky no ako v škôlke.
Ale vie, že ho to čaká a ja keď potom poviem že ideme jest vonku tak sa ide a s kamošmi ide ďalší deň alebo iný deň.
Neviem si predstaviť, žeby si zorganizoval oslavu a ja by som ho nezaujímala. Alebo žeby so mnou odmietol potom osláviť.
Takže záleží, ako to muž myslel/povedal
Ale evidentne vždy bola žena ako doplnok v klube, lebo hovorí, že tam vždy boli spolu, čiže nikdy extra s ňou ale kamaráti boli snimi.
Ja by som sa nepýtala ci oslávi aj s nami, na chystala by som niečo a bolo by. Ak by to potom odmietol, tak áno to by ma už nasralo, ale to by dostal aj potom namiesto oslavy hubovej polievky.
@elizabet173 nie nikdy…zozaciatku ani darcek nekupoval lebo “nevedel co a radsej nic ako zbytočnosť” ale aspon v tom uz sa polepšíl ale viac nic…jeho to vzdy mrzi ale proste vtedy ked ma to nerieši nikdy som to nepochopila milionkrat sme to preberali…jeho to proste nenapadne on je taky ze hlava v oblakoch
@elizabet173 myslela som ich prípad nie moj… oni predtym stale oslavovali v tom klube spolu a zrazu nastala nová situácia ze zena ist nemôže lebo maju dieta…s tou situáciou sa pred svadbou nestretli lebo to dieta nemali tak sa nedalo predpokladať ako sa zachova
@elizabet173 presne tak
@elizabet173 myslím že hilda je ďalšia s lapkami na očiach, alebo ináč rozmýšľalajúca
@elizabet173 veď toto.
Prekazalo by mi to. Normalne by som sa ho opytala preco narodeniny neoslavi aj s rodinou? Ak oslavu robi s kamaratmi preco nevie oslavit aj so mnou? Staci predsa rodinny obed alebo vecera niekde vonku alebo doma podla vasich zvyklosti.
Alw to zavisi aj od vazho vztahu a fungovania rodiny. Ci riesite aj spolocne vylety, rodinne posedenia sirskej rodiny ( rodicia, surodenci) ako travite spolocny cas. To uz musis vediet ty sama. A hlavne ako ste riesili narodeniny predtym.
Povedz mu to presne tak,ako si napisala. Ze ta to zamrzelo, lebo vas obisiel... mozno uz nevhce velmi oslavovat, mozno si len chcel s kamosmi vypit a to bola dobra prilezitost. Ani moj muz vlani nechcel oslavu s rodicmi a surodencami. Vypili si na jednej dedinskej akcii s kamaratmi a bolo. Ani tento rok nechce doma oslavu, vraj uz nie je co oslavovat. Darcek mu ale kupime
@sono2 jezis ty si riadne mimo . Áno predstav si že sedí v kancli keď nerobi papiere tak cumi do mobilu alebo ma pustený film . Predstav si že po toľkých rokoch fakt nemá náladu sedieť každy večer na bare v tom hluku . A naivná nie som pracovala som s nim v tom klube . A predstav si ze mame kamery a vidím aj ja online čo sa deje , dole v klube nikdy neni a je zalezeny hore ja tiež bezne v podnikoch nevidim žeby tam majitelia vysedávali . Naivná si asi ty
Aj ja by som oslavila bez stihacky, preoac
aj mne by to vadilo. mali ste stráviť následný deň spolu, zájsť si niekam na obed, dať mu teda darčeky proste tak ako sa to robí
@andreafa a aká som ja stíhačka prosím ta ? 😂😂😂😂😂 mne absolútne nevadí že bol v klube u seba v robote pisala som take niečo ?
Tak neplackaj anonymka 😘

@sono2 tak toto by som lepsie nenapisala. Snad len maly dovetok, skusit sa porozpravat a povedat mu, ze ma na vyber a je jeho rozhodnutie, ci celkovo s vami bude travit viac casu a s malou, lebo deticky rastu raketovo rychlo, tento vlak mu ujde, z babatka bude dietatko a zacne ho odmietat, ako cudzieho. On dietatku nebude rozumiet, ani ono ho chciet, a uz vobec posluchat. Ked tuto sancu byt ockom premrha, uz to spat nevrati a moze to cele stroskotat na nedostatocnej citovej vazbe. Je taky otec akeho by chcel on sam? Nuz, je to pravo jeho volby vratane nasledkov.