Mužov brat dal deťom malý dar na krst
Chcela by som sa opýtať, ako by ste to videli vy? Mužov brat robí 10 rokov v Nemecku, stále sa chváli koľko tam zarobí, a že za tieto platy tu sa na SK nevráti. Krstili sme dvojčatá, urobili sme pre rodinu oslavu v reštaurácii. Pritom s deťmi a ja na rodičáku si tiež nemôžeme moc vyskakovať ale mama povedala, že oslava sa patrí. Mužov brat dal deťom 50 eur dokopy dar. 25 na dieťa a nič navyše, žiadnu hračku ani pod. Ešte sa manželovi chválil, že dostal nejaké odmeny a ostal mu liter voľný tento mesiac. Na oslave spotreboval doslova najviac. Stále si objednával poldecáky pomedzi to pivá. Veď ja som ho nijak neobmedzobala ale dotklo sa ma to. Keď mal v apríli sviatok tak oslavu zaplatila ich mama (bola to väčšia oslava ako náš krst)a dali sme mu do obálky dar 250 euro. Manžel vravel, že stačí aj 100 ale mal jubileum tak som mala pocit, že sa patrí viac. Teraz som prekvapená , že sa dá dať vlastný ujo deťom ani 30 euro ku krstu. Švagor nemá žiadnu nehnuteľnosť ani deti. Ešte aj na auto mu požičali rodičia. Asi mi napíšete, že je to moja chyba, že som veľa dala a veľa čakala. Lenže sa tvári ako veľa zarába a v ich rodine dávali na svadbe väčšie dary ale to asi len tety a ujovia od svokry.
@lucia_089 toto je super strategické mazanie príspevkov 😀😀😀 zostali len tie,kde je súhlas a ktoré ťa vykresľujú pozitívne 🤣