Mydlová kytica na 50-tku: Je to praktický darček?
Ahojte maminy, svokra bude mať 50 a rozmýšľam že jej kúpim takú tú veľkú mydlovú kyticu čo robia daktoré baby na internete. Vyzerá to krásne, ale dajú sa tie mydlá aj reálne použiť na umývanie, alebo je to len taká lapačka prachu na poličku? Nerada by som jej dávala daku zbytočnosť čo potom vyhodí.
@anonym_autor toto je darček ktorý tromfne už len uterák s menom 🤷
Ale ak je svokra milovníčka ručne robených mydiel vo formách z Temu, tak smelo do toho.
@elenajezova nic v zlom ale uz z tejto fotky je vidiet tu retro kupelnu .. tam to zapadne .. ale to tak pre 8 rocny babku .. ale hlavne ,ze si spokojna .. o to ide .. no 90% ludi povie proste nie- blbost cela kytica ani to nieje pekne ani vkusne .. take starecke
@anonym_ae82d8 a aj keby, retro kúpeľne sú zakázané? Pekné je len to, čo sa pači tebe? Som si istá, že i o tvojej kúpeľni by si niekto pomyslel - otras. Ale zrejme by bol tak slušný, že by to nekomentoval, keďže sa ho nikto na názor na kúpeľnu nepýtal..
@anonym_ae82d8 a aj keby, retro kúpeľne sú zakázané? Pekné je len to, čo sa pači tebe? Som si istá, že i o tvojej kúpeľni by si niekto pomyslel - otras. Ale zrejme by bol tak slušný, že by to nekomentoval, keďže sa ho nikto na názor na kúpeľnu nepýtal..
@ekira1 citaj vseto- sama pisem pokial sa to paci jej tak je to v poriadku .. a nepisem ze je pekne len to ca paci mne- pisem svoj nazor- o ten predsa ide nie? samozrejme neakemu malemu % ludi sa to pacit moze .. a ja nepisem nazor na kupelnu pisem ze do retro kupelne sa to hodi-kedze je to darcek prevazne pre stare babky ..
@anonym_autor tak na 70tku mozno. Ja som taku dostala k svadbe, ako pekna, decentna, ale za mna blbost, neviem si predstavit, ze by som ju vycapila na policku. Darovala som ju dalej mojej babke, ju potesila, este stale ju ma v celofane na policke a zbera to prach u nej.

@anonym_autor Ja som takú dostala na 40. a skoro ma šlak trafil 🙊🙈najhoršie bolo ,že sa musíš tváriť ,že aká si vďačná 🤣🤣🤣