Najhoršie vianočné darčeky
Pomaly začínam plánovať nákup vianočných darčekov a spomenula som si na moment, keď mama na Vianoce dostala fľašu vodky (14 rokov je abstinent).
Aký najhorší/najnevhodnejší darček ste na Vianoce dostali vy? Kto vám to daroval a aká bola vaša reakcia?
@michaela12_34 ja som od byvalej kamosky dostala na narodeniny knihu aj s venovanim. Az na to, ze to venovanie niekto iny pisal jej 😀 zjavne na to zabudla a podarovala mne...
@yellow28 no dúfam, že nie je bývala kvôli tomuto 😀 mne sa stalo niečo podobne. Objednala som knihu ako darček od slovenskej autorky. Ona zlata mi tam napísala aj venovanie aj s mojim menom …len kniha nebola pre mna. zvažovala som čo urobiť, ale keďže to bolo pre blízku osobu, ktorá ju veľmi chcela, darovala som ju aj tak aj s vysvetlením 😀
Ja som kamoske dala take fajnive sumive gule do kupela, povonala super, diky nemam vanu 🤣🤣🤣smejeme sa na tom doteraz
@yellow28 no dúfam, že nie je bývala kvôli tomuto 😀 mne sa stalo niečo podobne. Objednala som knihu ako darček od slovenskej autorky. Ona zlata mi tam napísala aj venovanie aj s mojim menom …len kniha nebola pre mna. zvažovala som čo urobiť, ale keďže to bolo pre blízku osobu, ktorá ju veľmi chcela, darovala som ju aj tak aj s vysvetlením 😀
@adrikadt Fuuu, nedávno som toto riešila, objednala som knihy, našťastie autorka mala toľko chochmesu že mi napísala či to je pre mňa alebo pre niekoho iného, tak som jej napísala že pre maminu tak napísala venovanie priamo jej :D
Ja som kamoske dala take fajnive sumive gule do kupela, povonala super, diky nemam vanu 🤣🤣🤣smejeme sa na tom doteraz
@eeffka To je krásne :D Ja som takto dostala v dobe keď som sa nekúpala, parádne gule, posunula som ich mamine lebo viem že sa kúpe a ona sa tešila ako malé dieťa :D Ale sama nemám rada keď mi niekto posúva haraburdie ktoré on sám nechce. To radšej nech nedáva nič, alebo nech sa normálne spýta či by ma potešilo to a hento lebo ona to dostala a nevyužije to. Ja to väčšinou takto robím - mám toto a toto, chceš?
Aj u nas od svokry. Posledne roky uz nedava, ale dostala som napriklad taku “slapku” co si prilepis dole vo vani, a vnutri ma male stetinky, a mas si tak vykartacovat nohy alebo co🤣
Moje top ne-darceky : 1. Zlaty baliaci papier- polka rolky (druhu polku dostal iny clen rodiny) , 2. Vrecuska proti moliam v skrini (po datume spotreby, ziadne hand-made).

@michaela12_34 ja som od byvalej kamosky dostala na narodeniny knihu aj s venovanim. Az na to, ze to venovanie niekto iny pisal jej 😀 zjavne na to zabudla a podarovala mne...