icon

Najmenej romantické darčeky na Vianoce

18. nov 2025

Aky najmenej romanticky vianocny darcek ste si dali , alebo ste partnerovi darovali.???. U nas to bolo, ze sme si vzajomne na zaciatku vztahu kupili dialnicnu znamku, aby sme noci mohli travit spolocne a venovat sa kopulacii.

Strana
z2
gramtlika
18. nov 2025

a slovo kopulacia je zas najmenej romanticke oznacenie sexu 😀 to je strasne, to ozaj takto volate? 😂

anonym_ad2c06
18. nov 2025

@anonym_autor Previedol mi peniaze na ucet...vraj si mam nieco pekne kupit. On nevie co 🤷

anonym_13c88d
Autor odpoveď zmazal
anonym_b7805b
18. nov 2025
@anonym_ad2c06

@anonym_autor Previedol mi peniaze na ucet...vraj si mam nieco pekne kupit. On nevie co 🤷

@anonym_ad2c06 mňa by to potešilo. 😁

anonym_5e68b7
18. nov 2025

@anonym_autor sprchový gel za 1,50€, nie že by som išla po peniazoch ale ak tu niektorá dostane niečo podobné, utekajte rýchlo.

galganka
18. nov 2025

...máme nepísanú dohodu, že si kúpime vždy nejakú volovinu, blbosť, nepotrebnosť, niečo na zasmiatie. Jeden rok sme si obaja navzájom, bez toho, že by sme to čo len spomenuli, kúpili také tie plastové telešopingové hovadiny, v ktorých sa mali robiť vajíčka natvrdo bez škrupinky. 😀 Ten pohľad, keď sme to potom zistili 😀

anonym_82352a
18. nov 2025

Ja neznášam romantické darčeky, nevidím v nich absolútne zmysel a na Vianoce už vôbec, viac by ma potešilo čokoľvek praktické, alebo to po čom by som túžila. Prečo by mali byť darčeky na Vianoce romantické?

galganka
18. nov 2025
@anonym_82352a

Ja neznášam romantické darčeky, nevidím v nich absolútne zmysel a na Vianoce už vôbec, viac by ma potešilo čokoľvek praktické, alebo to po čom by som túžila. Prečo by mali byť darčeky na Vianoce romantické?

@anonym_82352a praktické veci sa kupujú vtedy, keď ich treba. 🙂

alianko9
18. nov 2025

My si na Vianoce kupujeme len užitočné darčeky, ktoré potrebujeme a sem-tam nejakú drobnosť, ktorá poteší napríklad voňavka alebo nejaká kozmetika, atď.

anonym_ad2c06
18. nov 2025
@anonym_13c88d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_13c88d Otazka bola aky najmenej romanticky darcek. No, romanticke to teda nebolo.

monro
18. nov 2025

Ja som od svojho bývalého priateľa dostala sadu na uháčkovanie jednorožca...doteraz som to nepochopila 😀

larsen
18. nov 2025

Tužidlo a lak na vlasy, na tom by nebolo nič zvláštne, veď aj také kozmetické balíčky sa dávajú pod stromček...ale ja 😀 nepoužívam také produkty a on to vedel.

sense
18. nov 2025
@anonym_5e68b7

@anonym_autor sprchový gel za 1,50€, nie že by som išla po peniazoch ale ak tu niektorá dostane niečo podobné, utekajte rýchlo.

@anonym_5e68b7 no mňa by potešil aj taký sprchác, aspoň by som využila. Dostala som pulóver ktory by ani babka nenosila...

viestta
18. nov 2025

radsej nieco prakticke, co vyuzijem ako nejaka "romanticka" zbytocnost, ktoru ani vyhodit nebudem moct

januska12323
18. nov 2025

Romantické darčeky sa dávajú na Valentína nie Vianoce.

anonym_82352a
18. nov 2025
@viestta

radsej nieco prakticke, co vyuzijem ako nejaka "romanticka" zbytocnost, ktoru ani vyhodit nebudem moct

@galganka tak pre mňa je praktická vec aj kozmetika, oblečenie, kniha.... do tejto kategórie spadá veľmi veľa vecí a pokiaľ ich obdarovaný chce, tak potešia vždy 🙂. Presne ako píše @viestta , dostať nejakú "romantickú" somarinu, na ktorú len bude padať prach, je pre mňa strašná predstava.

galganka
18. nov 2025
@anonym_82352a

@galganka tak pre mňa je praktická vec aj kozmetika, oblečenie, kniha.... do tejto kategórie spadá veľmi veľa vecí a pokiaľ ich obdarovaný chce, tak potešia vždy 🙂. Presne ako píše @viestta , dostať nejakú "romantickú" somarinu, na ktorú len bude padať prach, je pre mňa strašná predstava.

@anonym_82352a kozmetiku si ani sama poriadne nekupujem, oblečenie si iba sama kupujem a knihy, to je špeci kategória, to je dar vhodný na akúkoľvek príležitosť, napr. dnes je Deň princezien, tak som si kúpila knihu 😀 A tak, hádam polovička vie, aká romantická blbosť je vhodná pre tú jeho partnerku. pre niekoho bude romantický kilový bal čokolády, pre iného metrová kopa kníh, pre ďalšiu náušnice s diamantom. Ale dostať ako dar pod strom napr. mop, tak asi čudne kukám. Nevravím, ak si ho kúpim sama, ako minulý rok robotický vysávač, ale niečo také fajné od srdca, to pod stromček patrí.

titla
18. nov 2025

Ked sme spolu zacali zit, nastahovala som sa k muzovi do bytu koncom novembra, tak sme si k Vianociam kupili botnik a skrinu do predsiene. Inak si zvykneme kupovat casti lyziarskej vystroje, muzovi som naposledy kupila kvalitny kozeny opasok a batoh na notebook do prace. My si celkovo k Vianocia kupujeme skor prakticke ako romanticke darceky

anonym_5e68b7
18. nov 2025
@sense

@anonym_5e68b7 no mňa by potešil aj taký sprchác, aspoň by som využila. Dostala som pulóver ktory by ani babka nenosila...

@sense ja nie som márnivá ale teda keď si na mňa človek nájde čas iba keď už je náhodou v obchode a kúpi mi tú najobyčajnejšiu vec bez rozmýšľania a nejakej iniciatívy tak to svedčí o tom čo pre neho znamenám. Ja kupujem lacné veci ale vždy tak aby som dotyčnému urobila radosť.

arieska
18. nov 2025

po 3 rokoch chodenia a roku spoločného bývania som očakávala zásnubný prsteň a dostala som puzzle 😂
Už nie sme spolu
Ale ja som v pohode za praktické darčeky, nemusia byť romantické. Pred 2 rokmi som si od manžela vypýtala stierače na auto lebo ja som sa nevedela dokopať k tomu si kúpiť :D

autor
18. nov 2025
@gramtlika

a slovo kopulacia je zas najmenej romanticke oznacenie sexu 😀 to je strasne, to ozaj takto volate? 😂

@gramtlika ci kopulacia, alebo penetracia.. co je na tom, Priebeh to ma ten isty, akurat zmysel iny. Tak nas to ucili v skole a basta.

anonym_89139a
18. nov 2025

@anonym_autor ...akoze romantika bokom ale...(vtedy este) priatelova mama kupila babke na trhoch v polsku taky vzorovany pruhovany pulover. Babke bol velky tak ho dala priatelovmu otcovi. Ten ho nechcel kvoli farbe (svetlozelena s kremovou a ruzovkastou), tak ho dala na narodeniny mojmu priatelovi, ten mi ho ukazal a ze teda ho nosit nebude lebo farba a blby material a strih (mala som ten isty nazor). Hadajte co som si nasla pod stromcekom od buducej svokry? 😀

autor
18. nov 2025
@anonym_89139a

@anonym_autor ...akoze romantika bokom ale...(vtedy este) priatelova mama kupila babke na trhoch v polsku taky vzorovany pruhovany pulover. Babke bol velky tak ho dala priatelovmu otcovi. Ten ho nechcel kvoli farbe (svetlozelena s kremovou a ruzovkastou), tak ho dala na narodeniny mojmu priatelovi, ten mi ho ukazal a ze teda ho nosit nebude lebo farba a blby material a strih (mala som ten isty nazor). Hadajte co som si nasla pod stromcekom od buducej svokry? 😀

@anonym_89139a antikoncepciu?

anonym_3527e9
18. nov 2025

Rezacka na polystyren.

natalka13
18. nov 2025

@anonym_autor vies ze to sa da aj bez dialnicnej znamky,ze?

autor
18. nov 2025
@natalka13

@anonym_autor vies ze to sa da aj bez dialnicnej znamky,ze?

@natalka13 cez dediny to trvalo o 2 hodiny dlhsie. Co bolo o 4 hodiny stravene spolu menej.

anonym_82352a
18. nov 2025
@galganka

@anonym_82352a kozmetiku si ani sama poriadne nekupujem, oblečenie si iba sama kupujem a knihy, to je špeci kategória, to je dar vhodný na akúkoľvek príležitosť, napr. dnes je Deň princezien, tak som si kúpila knihu 😀 A tak, hádam polovička vie, aká romantická blbosť je vhodná pre tú jeho partnerku. pre niekoho bude romantický kilový bal čokolády, pre iného metrová kopa kníh, pre ďalšiu náušnice s diamantom. Ale dostať ako dar pod strom napr. mop, tak asi čudne kukám. Nevravím, ak si ho kúpim sama, ako minulý rok robotický vysávač, ale niečo také fajné od srdca, to pod stromček patrí.

@galganka každý máme svoj pohľad a je to v poriadku. Mne pod stromček patrí hlavne pohoda a láska a keď je to, tak mi je úplne jedno či dostanem ponožky, sprchový gel, alebo práčku.

galganka
18. nov 2025
@anonym_82352a

@galganka každý máme svoj pohľad a je to v poriadku. Mne pod stromček patrí hlavne pohoda a láska a keď je to, tak mi je úplne jedno či dostanem ponožky, sprchový gel, alebo práčku.

@anonym_82352a a ešte zemiakový šalát a rozprávky 🙂

autor
18. nov 2025

Prave teraz mi pise kamaratka a na nu ozaj nemame... Ona dostala pod stromcek Canesten gel .....

danica2711
18. nov 2025
@anonym_autor

@gramtlika ci kopulacia, alebo penetracia.. co je na tom, Priebeh to ma ten isty, akurat zmysel iny. Tak nas to ucili v skole a basta.

@anonym_autor no to je romantika jak sviňa... keby som povedala mužovi, že poďme kopulovať, tak by dostal taký záchvat smiechu, že by sa na nič nezmohol...

Strana
z2