Najmenej romantické darčeky na Vianoce
Aky najmenej romanticky vianocny darcek ste si dali , alebo ste partnerovi darovali.???. U nas to bolo, ze sme si vzajomne na zaciatku vztahu kupili dialnicnu znamku, aby sme noci mohli travit spolocne a venovat sa kopulacii.
Prave teraz mi pise kamaratka a na nu ozaj nemame... Ona dostala pod stromcek Canesten gel .....
@anonym_autor 😂😂😂
@anonym_autor sprchový gel za 1,50€, nie že by som išla po peniazoch ale ak tu niektorá dostane niečo podobné, utekajte rýchlo.
@anonym_5e68b7 Namiesto vďaky za dar len ohŕňanie nosom, zaujímalo by ma čo skvostné si ty jemu kúpila.
@anonym_5e68b7 Namiesto vďaky za dar len ohŕňanie nosom, zaujímalo by ma čo skvostné si ty jemu kúpila.
@anonym_21a2d3 máš pravdu, bolo to určite niečo skvostné podľa jeho záľub a potrieb, našla som si čas na výber, kúpu, zabalenie, O úteku som písala preto že dotyčný tak fungoval so všetkým, nebola som mu hodná času, pozornosti a už vôbec nie peňazí. Ale kľudne robte zo mňa nenasytnú zlatokopku :D
@anonym_autor Prvé Vianoce som od drahého dostala plyšového psa 😄
On mal čerstvých 18, tak sa mu to asi zdalo vhodné a romantické, ale ja som mala už 24, takže ma to vôbec nepotešilo. Ale "prepáčila" som mu to a už budeme spolu 26. Vianoce ❤️
@anonym_autor pleties tu jablká s hruškami, čo majú spoločné Vianoce s romantikou? Prosím o vysvetlenie....
Ikam najviac cez bol popolník od môjho otca (ja ani nikto v rodine nefajčí)
Hnusnu,umelu,gycovu ruzu zabalenu v darcekovej krabici. Fuj dodnes ma z toho skvostu striasa. A to bol dlhorocny priatel,ktory vedel,ze neznasam gycove a umele veci. A k tomu spodne pradlo,ktoremu by sa nejaka Arana z osady potesila,tak gycovo to vyzeralo. Nastastie mi to bolo male,takze som to bez mihnutia oka mohla hodit do kosa.
Sadu hrncov 😂😂😂 romantic shit 🙈😀😀 Ale dobre su akoze
@anonym_autor môj ex bol v tomto profík. Nosila som vtedy veľkosť S, dostala som župan veľkosti XL, raz mi dal vázu, väčšinou dával darčeky podľa toho, čo dávali ľudia okolo neho svojim príbuzným. Napríklad jeho brat kúpil dcere také tie plastové svietiace hviezdy, čo sa lepia na stenu deťom v izbe. Tak aj on mne. Kamarát kúpil žene robota, lebo piekla a veľmi si ho želala, tak ho aj on kúpil mne! Úplne odveci, pritom neznášam ako darčeky veci do kuchyne.
Kupujeme si to, čo potrebujeme alebo chceme, nie romantické veci. A tento rok to bude digestor. Kde si môžem prevziať prvú cenu? 😂🔝🏆
@anonym_autor ja nie som romantik vôbec, manžel sa snažil na začiatku, ale už to vzdal, takže u nás úplne bežné, že sa dohodneme, čo kto komu kúpi, alebo si aj kúpime sami a kto ako stíha a nestíha. Kľudne aj tá diaľničná známka, ak by bolo treba. Ja si proste kúpim čo chcem/potrebujem kedykoľvek, máme spoločný účet, takže tu ani nejde o to, že by sa on nejak pleskol po vačku a kúpil mi "zo svojho", jemu je to fakt jedno, kľudne si môžem dopriať kedykoľvek. Ja tie vianoce fakt neprežívam, "tajné" darčeky prekvapia väčšinou opačne (že načo mi to bude, alebo voňavku netrafí atď), akože čo mi tak môže dať, čo by ma potešilo, keď mám všetko, po čom zatúžim a kedykoľvek? 🤷. Nie som na tieto somarinky a romantické gestá. A lamborginy a takéto blbosti, tak na to zas prachy nemáme, zas odtiaľ potiaľ. Ale ináč, ak treba zrovna 24.12. kúpiť hajzelkefu, kľudne si ju zabalím do papiera a dám si na ňu menovku, aspoň budú mať deti zábavu. (Už sme mali aj také darčeky, proste v decembri hocičo kúpim a vydrží to do 24.12., balím sebe alebo jemu pod stromček, raz sme tam mali aj nový zvon do záchoda, ten starý bol už 🤮).
@anonym_autor ...akoze romantika bokom ale...(vtedy este) priatelova mama kupila babke na trhoch v polsku taky vzorovany pruhovany pulover. Babke bol velky tak ho dala priatelovmu otcovi. Ten ho nechcel kvoli farbe (svetlozelena s kremovou a ruzovkastou), tak ho dala na narodeniny mojmu priatelovi, ten mi ho ukazal a ze teda ho nosit nebude lebo farba a blby material a strih (mala som ten isty nazor). Hadajte co som si nasla pod stromcekom od buducej svokry? 😀
@anonym_89139a 😂🙈
Prave teraz mi pise kamaratka a na nu ozaj nemame... Ona dostala pod stromcek Canesten gel .....
@anonym_autor od koho
S kamarátmi z partie sme sa z recesie dohodli, že sa budeme na svoje sviatky obdarúvať čo najzbytočnejšími a pre nás nepoužiteľnými vecami.
Takže som dostal Kilo-killer a granulované hnojivo.
Tradíciu sme zrušili, keď som jednému z tej našej partie kúpil asi 1,5 metrového záhradného trpaslíka, ktorý držal krompáč. Koniec rukoväte toho krompáča som upravil do nejakého falického tvaru a dal tomu realistickú farbu. No a keď si ho kamoš išiel do Maďarska vyzdvihnúť a vracal sa s ním na motorke domov, tak to uvidel nejaký farár z dediny na južnom Slovensku a zapáčil sa mu tak, že prehovoril kamoša, aby mu ho predal.
😀
Takto sme zrušili tradíciu.

@anonym_autor pánsky holiaci strojček na pánske hlavy 😂 lebo vedell,že chcem byť kaderníčka 😃