Nápady na darček k výročiu pre partnera
Ahojte dievčence. O pár dní máme s mužom výročie a ja neviem ako ho potešiť neviete mi poradiť čo by som mu mohla dať? Nejaké nápady?
kolke vyrocie? malo info si dala
@anonym_autor my sme výročia prestali riešiť, nedávame si nič, zo srandy si vždy pripnem len mašľu na tričko. Manžela to vždy rozveselí.
My si davame drobnosti, nic velke, na tom sme sa dohodli uz davno.. 🙂 Naposledy som mu dala toto https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...
Mi máme zakrátko 20. Ideme na pobyt do zahraničia, pekne vo dvojici
@anonym_autor daj viac info, vek ,hobby, okrúhle výročie?
Mužovi som kúpila naposledy vírivku, využiva ju teraz denne. Keby bol ochotný sadnúť na lietadlo kúpim letenky. O rok plánujem lístky na F1
Má 36 pôvodne som plánovala mu dať tričko budeš tatino ale nevyšlo to. Má rád veľa veci prírodu, rád vyrába veci z dreva je neskutočne zručný miluje zvieratá auta....má rád zbrane máme doma vzduchovky a revolver. Fakt netuším čo. Wellnes moc nemusí vždy je z neho hotovy
Má 36 pôvodne som plánovala mu dať tričko budeš tatino ale nevyšlo to. Má rád veľa veci prírodu, rád vyrába veci z dreva je neskutočne zručný miluje zvieratá auta....má rád zbrane máme doma vzduchovky a revolver. Fakt netuším čo. Wellnes moc nemusí vždy je z neho hotovy
@anonym_autor 4 rok manzelstva
@anonym_autor 4 rok manzelstva
@anonym_autor
Štvrtý rok – Kvetinová svadba
Štvrté výročie sa nazýva kvetinová (alebo ovocná) svadba. Kvety symbolizujú krásu, nehu a lásku, ktorá kvitne a stále sa rozvíja. Manželstvo je čoraz viac pevnejšie, no stále plné čerstvosti a radosti, podobne ako rozkvitnutá lúka či záhrada. Ovocie symbolizuje prvé „plody“ spoločného života, ako napríklad deti, zážitky alebo úspechy, ktoré partneri spolu vybudovali. Krásnym a nápaditým darom bude určite kytica kvetov alebo rastlinka v kvetináči, ktorú si môžete spoločne pestovať ako vašu lásku.
sväty pokoj mu s tym daj
@martinmmartin co tvoja stará na teba kašle? My sa s mužom máme stále radi za to že ty máš ženu ktorej si ukradnutý je tvoj problem
@martinmmartin co tvoja stará na teba kašle? My sa s mužom máme stále radi za to že ty máš ženu ktorej si ukradnutý je tvoj problem
@anonym_autor Garantujem ti ze darceky a podobne gesta su dolezite iba pre teba a pre neho nutna jazda
@anonym_autor Garantujem ti ze darceky a podobne gesta su dolezite iba pre teba a pre neho nutna jazda
@martinmmartin asi nie keďže darčeky vymisla aj on

Co ma rad? Ako zijete? Aky mas rozpocet? Domaseda potesi nieco ine ako sportovca. Ale pokial ide o mna tak by som zaplatila nejaky wellness hotel na vikend kde by sa dalo ist aj na prechadzky/tury v prirode alebo vikend na nejakom novom mieste v zahranici - taku poznavacku.