icon

Nápady na darček k výročiu pre partnera

Dnes o 10:14

Ahojte dievčence. O pár dní máme s mužom výročie a ja neviem ako ho potešiť neviete mi poradiť čo by som mu mohla dať? Nejaké nápady?

anonym_7f305d
Dnes o 10:17

Co ma rad? Ako zijete? Aky mas rozpocet? Domaseda potesi nieco ine ako sportovca. Ale pokial ide o mna tak by som zaplatila nejaky wellness hotel na vikend kde by sa dalo ist aj na prechadzky/tury v prirode alebo vikend na nejakom novom mieste v zahranici - taku poznavacku.

anonym_41605d
Dnes o 10:23

kolke vyrocie? malo info si dala

anonym_f71eb6
Dnes o 10:24

@anonym_autor my sme výročia prestali riešiť, nedávame si nič, zo srandy si vždy pripnem len mašľu na tričko. Manžela to vždy rozveselí.

ivicatolic
Dnes o 10:32

@anonym_autor veď mu dáš seba....oddaj sa mu 😀😁😀💋💋💋❤️

xeonela
Dnes o 10:37

My si davame drobnosti, nic velke, na tom sme sa dohodli uz davno.. 🙂 Naposledy som mu dala toto https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...

anonym_f2b2ff
Dnes o 10:42

Mi máme zakrátko 20. Ideme na pobyt do zahraničia, pekne vo dvojici

anonym_f2b2ff
Dnes o 10:45

@anonym_autor daj viac info, vek ,hobby, okrúhle výročie?
Mužovi som kúpila naposledy vírivku, využiva ju teraz denne. Keby bol ochotný sadnúť na lietadlo kúpim letenky. O rok plánujem lístky na F1

autor
Dnes o 11:42

Má 36 pôvodne som plánovala mu dať tričko budeš tatino ale nevyšlo to. Má rád veľa veci prírodu, rád vyrába veci z dreva je neskutočne zručný miluje zvieratá auta....má rád zbrane máme doma vzduchovky a revolver. Fakt netuším čo. Wellnes moc nemusí vždy je z neho hotovy

autor
Dnes o 11:43
@anonym_autor

Má 36 pôvodne som plánovala mu dať tričko budeš tatino ale nevyšlo to. Má rád veľa veci prírodu, rád vyrába veci z dreva je neskutočne zručný miluje zvieratá auta....má rád zbrane máme doma vzduchovky a revolver. Fakt netuším čo. Wellnes moc nemusí vždy je z neho hotovy

@anonym_autor 4 rok manzelstva

guudy
Dnes o 11:58

Po takmer 1/4 storoci v manzelstve preferujeme naozaj len drobnosti.
Napr takuto cokoladu a kavu…

anonym_41605d
Dnes o 12:10
@anonym_autor

@anonym_autor 4 rok manzelstva

@anonym_autor

Štvrtý rok – Kvetinová svadba
Štvrté výročie sa nazýva kvetinová (alebo ovocná) svadba. Kvety symbolizujú krásu, nehu a lásku, ktorá kvitne a stále sa rozvíja. Manželstvo je čoraz viac pevnejšie, no stále plné čerstvosti a radosti, podobne ako rozkvitnutá lúka či záhrada. Ovocie symbolizuje prvé „plody“ spoločného života, ako napríklad deti, zážitky alebo úspechy, ktoré partneri spolu vybudovali. Krásnym a nápaditým darom bude určite kytica kvetov alebo rastlinka v kvetináči, ktorú si môžete spoločne pestovať ako vašu lásku.

martinmmartin
Dnes o 12:17

sväty pokoj mu s tym daj

autor
Dnes o 13:10
@martinmmartin

sväty pokoj mu s tym daj

@martinmmartin co tvoja stará na teba kašle? My sa s mužom máme stále radi za to že ty máš ženu ktorej si ukradnutý je tvoj problem

martinmmartin
Dnes o 14:07
@anonym_autor

@martinmmartin co tvoja stará na teba kašle? My sa s mužom máme stále radi za to že ty máš ženu ktorej si ukradnutý je tvoj problem

@anonym_autor Garantujem ti ze darceky a podobne gesta su dolezite iba pre teba a pre neho nutna jazda

autor
Dnes o 14:38
@martinmmartin

@anonym_autor Garantujem ti ze darceky a podobne gesta su dolezite iba pre teba a pre neho nutna jazda

@martinmmartin asi nie keďže darčeky vymisla aj on