icon

Pridajte tipy na darček pre partnera k výročiu

10. sep 2026

Ahojte. Blíži sa nám s priateľom výročie. A ja fakt neviem čo mu mam proste dať. Pred tým ako mi tu nejaká napíše že si mam poznať chlapa - jasne lenže to čo on chce na to fakt nemáme 😂😂 keďže sme trošku finančne nie najlepšie, budget mam do 40€. Napáda vám niečo? Piecť neviem 🙈🙈🙈 možno by som vedela keby nemáme pokazenú trúbu 😂 Nepije, občas si dá so mnou prosecco čiže nejakú peknú fľašu tiež nie😂 Vopred ďakujem za každý zmysluplný komentár.

anonym_f3b1bc
10. sep 2026

@anonym_autor s takýmto rozpočtom možno kino plus káva a zákusok😉

anonym_9eec3d
10. sep 2026

🤦🤷

anonym_ee537c
10. sep 2026

U na by to stačilo na dva vstupy do wellness

anonym_dbd15d
10. sep 2026

@anonym_autor poukaz na masáž

anonym_6f007b
10. sep 2026

Namaľuj sa, pekne sa obleč, a potom aj vyzleč. Alebo hocijako inak spoločne strávený čas. Výlet, túra a pod.

anonym_36848a
10. sep 2026

@anonym_autor pozvi ho do nejakej príjemnej čajovne a pokecajte tam ako čerství zaľúbenci. Alebo zákusky, aké má rád? Nejaká reštika (vôbec nemusí byť drahá) resp. terasa, koliba, lahôdkáreň... ktorú má rád?

anonym_16c676
10. sep 2026

Za 40€ to asi uz ani na sk neda na veceru v dobrej restauracii, tak ale mozno najdes nejaku peknu, s dobrou kuchynou a za ludovu cenu a mozte ist na veceru. Pripadne kup flasu dobreho vina z nejakej vinoteky a plus nejake zakusky a flasu slahacky a spravite si pekny vecer😅

minesasubu
10. sep 2026

chod na zlavomat , pozri reštiky v tvojom okoli možno niečo bude do 30€
alebo urob výlet s prekvapenim
vytvor sadu ,, kuponov ,, pekne to namaluj , vyrob , zabal - masaž noh, vylet, reštika a pod

ela90
10. sep 2026

To asi jedine kupit fakt za 40e flašku a užit si ten den doma :D

betulinka1
10. sep 2026

@anonym_autor nerozumiem nejakym darčekom, hlavne ked nie je rozpočet. Zober ho do sprchy, poriadne sexi nazhav, kup šľahačku, zaviaz mu oci, daj ho do postele a myslim, ze sa nebude stazovat. Potom objednajte pizzu alebo burgre. Vybavene. A jemu tiez povedz, ze ziadne darceky ale nejaky napad, prechadzka, vylet

muchotrafka298
Včera o 06:24

Toto je tak nizky rozpocet, ze to vyjde tak ledva na navstevu kina pre 2 osoby s nejakym obcerstvenim tam alebo kavou a kolacom predtym/potom. Pokial nemas financie, tak nevymyslaj drahe darceky, proste si spravite doma pekny vecer a je vybavene. Pre ma napriklad vyrocie nebolo nic na zblaznenie a to som mala dlhorocny vztah, OK, isli sme na veceru alebo niekam si posediet, ked sme boli akurat vtedy spolu. AK sme neboli, tak sme to nechali tak.

anonym_b67b90
Včera o 10:00
@anonym_6f007b

Namaľuj sa, pekne sa obleč, a potom aj vyzleč. Alebo hocijako inak spoločne strávený čas. Výlet, túra a pod.

@anonym_6f007b cakala som kedy niekto napise tuto trapnost. Lebo sexuje sa iba na sviatky a na vyrocie. 🤦‍♀️

autor
Včera o 10:08
@anonym_f3b1bc

@anonym_autor s takýmto rozpočtom možno kino plus káva a zákusok😉

@anonym_f3b1bc a čo ti na tom vadí? My si nepotrebujeme dávať 100€ darčeky dpč 😂😂😂

autor
Včera o 10:11
@betulinka1

@anonym_autor nerozumiem nejakym darčekom, hlavne ked nie je rozpočet. Zober ho do sprchy, poriadne sexi nazhav, kup šľahačku, zaviaz mu oci, daj ho do postele a myslim, ze sa nebude stazovat. Potom objednajte pizzu alebo burgre. Vybavene. A jemu tiez povedz, ze ziadne darceky ale nejaky napad, prechadzka, vylet

@betulinka1 no ja neviem ja keď sme mali akože veľa peňazí tak sme si nekúpili darček drahší ako 60 €. On už má pre mňa darček vraj. Ja neviem ale myslím si nikdy nejako nezakladali na drahých darčekoch.

autor
Včera o 10:12
@muchotrafka298

Toto je tak nizky rozpocet, ze to vyjde tak ledva na navstevu kina pre 2 osoby s nejakym obcerstvenim tam alebo kavou a kolacom predtym/potom. Pokial nemas financie, tak nevymyslaj drahe darceky, proste si spravite doma pekny vecer a je vybavene. Pre ma napriklad vyrocie nebolo nic na zblaznenie a to som mala dlhorocny vztah, OK, isli sme na veceru alebo niekam si posediet, ked sme boli akurat vtedy spolu. AK sme neboli, tak sme to nechali tak.

@muchotrafka298 no dobre neni to nič na zbláznenie aj tak nejaký malý darček je podľa mňa ok. Aj keď sme nemali dieťa a mali sme viac peňazí tak sme si nekupovali drahé darčeky. A našťastie som Z Tepe čiže ešte aj kino s VIP nás vyjde do 40 €. Do kina by sme aj išli aj mi to napadlo ale máme malé dieťa ktoré nemá kto postrážiť keďže je male

anonym_6f007b
Včera o 10:42
@anonym_b67b90

@anonym_6f007b cakala som kedy niekto napise tuto trapnost. Lebo sexuje sa iba na sviatky a na vyrocie. 🤦‍♀️

@anonym_b67b90 určite lepšie, ako gýčové haraburdy typu hrnček s fotkou alebo kľúčenka. Jasné, dajú sa kúpiť aj vhodné darčeky, aj v tej sume, ale keď autorka nevie, tak radšej spoločne strávený čas ako lapač prachu nasilu, len aby bolo.

anonym_376be5
Včera o 10:50

kolko mate rokov, ze si potrebujete pripominat kazdy rok vyrocie?

anonym_9eec3d
Včera o 11:06

No ako si povedala,chlapa si máš poznať ty?však si ani nenapísala čo ho baví.ja ti tu poradím nožík na huby a on nieje hubár 🤷

anonym_f3b1bc
Včera o 12:01
@anonym_autor

@anonym_f3b1bc a čo ti na tom vadí? My si nepotrebujeme dávať 100€ darčeky dpč 😂😂😂

@anonym_autor no nehnevaj sa, vôbec som to nemyslela ani zle ani ironicky. Normálne som ti napísala, čo by som s takýmto rozpočtom urobila ja. Že si si ty pod tym predstavila nejaký výsmešný alebo zlomyselny podtón, je bohužiaľ tvoja vec.
My sme spolu viac ako dvadsať rokov a veľakrát ja dostanem kyticu a muž obľúbené oriešky a častokrát to neprevysi sumu 30€. Takže vôbec nemám potrebu sa ti posmievať, len som napísala, čo by som ja kúpila za tento rozpočet.
A skratku dpč si fakt vyprosim...

muchotrafka298
Včera o 12:32
@anonym_autor

@muchotrafka298 no dobre neni to nič na zbláznenie aj tak nejaký malý darček je podľa mňa ok. Aj keď sme nemali dieťa a mali sme viac peňazí tak sme si nekupovali drahé darčeky. A našťastie som Z Tepe čiže ešte aj kino s VIP nás vyjde do 40 €. Do kina by sme aj išli aj mi to napadlo ale máme malé dieťa ktoré nemá kto postrážiť keďže je male

@anonym_autor to je uplne v poriadku, kazdy to ma inac. Vy si darceky davate. ALe ako mame vediet tu na MK anonymne zeny, ze co kupit cudziemu chlapovi? Pises v prispevku, ze na to co by chcel nemas peniaze. Tak mu kup nieco male co ma rad, nejake pochutiny a pod. Podla mna spolocne straveny cas na nejakom vylete, prechadzke, na veceri je viac ako darcek, ktory vlastne nechcem a dostanem na silu nieco, co nechcem, len aby bolo.

anonym_13c060
Včera o 18:51

Objednaj pizzu, par piv, masazny olej (a hned ho aj vyskusajte) a ako fyzicky darcek do ramceka fotku Vasej rodiny a 40 ecok je fuc.