Pridajte tipy na darček pre partnera k výročiu
Ahojte. Blíži sa nám s priateľom výročie. A ja fakt neviem čo mu mam proste dať. Pred tým ako mi tu nejaká napíše že si mam poznať chlapa - jasne lenže to čo on chce na to fakt nemáme 😂😂 keďže sme trošku finančne nie najlepšie, budget mam do 40€. Napáda vám niečo? Piecť neviem 🙈🙈🙈 možno by som vedela keby nemáme pokazenú trúbu 😂 Nepije, občas si dá so mnou prosecco čiže nejakú peknú fľašu tiež nie😂 Vopred ďakujem za každý zmysluplný komentár.
🤦🤷
U na by to stačilo na dva vstupy do wellness
@anonym_autor poukaz na masáž
Namaľuj sa, pekne sa obleč, a potom aj vyzleč. Alebo hocijako inak spoločne strávený čas. Výlet, túra a pod.
@anonym_autor pozvi ho do nejakej príjemnej čajovne a pokecajte tam ako čerství zaľúbenci. Alebo zákusky, aké má rád? Nejaká reštika (vôbec nemusí byť drahá) resp. terasa, koliba, lahôdkáreň... ktorú má rád?
Za 40€ to asi uz ani na sk neda na veceru v dobrej restauracii, tak ale mozno najdes nejaku peknu, s dobrou kuchynou a za ludovu cenu a mozte ist na veceru. Pripadne kup flasu dobreho vina z nejakej vinoteky a plus nejake zakusky a flasu slahacky a spravite si pekny vecer😅
chod na zlavomat , pozri reštiky v tvojom okoli možno niečo bude do 30€
alebo urob výlet s prekvapenim
vytvor sadu ,, kuponov ,, pekne to namaluj , vyrob , zabal - masaž noh, vylet, reštika a pod
@anonym_autor nerozumiem nejakym darčekom, hlavne ked nie je rozpočet. Zober ho do sprchy, poriadne sexi nazhav, kup šľahačku, zaviaz mu oci, daj ho do postele a myslim, ze sa nebude stazovat. Potom objednajte pizzu alebo burgre. Vybavene. A jemu tiez povedz, ze ziadne darceky ale nejaky napad, prechadzka, vylet
Toto je tak nizky rozpocet, ze to vyjde tak ledva na navstevu kina pre 2 osoby s nejakym obcerstvenim tam alebo kavou a kolacom predtym/potom. Pokial nemas financie, tak nevymyslaj drahe darceky, proste si spravite doma pekny vecer a je vybavene. Pre ma napriklad vyrocie nebolo nic na zblaznenie a to som mala dlhorocny vztah, OK, isli sme na veceru alebo niekam si posediet, ked sme boli akurat vtedy spolu. AK sme neboli, tak sme to nechali tak.
Namaľuj sa, pekne sa obleč, a potom aj vyzleč. Alebo hocijako inak spoločne strávený čas. Výlet, túra a pod.
@anonym_6f007b cakala som kedy niekto napise tuto trapnost. Lebo sexuje sa iba na sviatky a na vyrocie. 🤦♀️
@anonym_autor s takýmto rozpočtom možno kino plus káva a zákusok😉
@anonym_f3b1bc a čo ti na tom vadí? My si nepotrebujeme dávať 100€ darčeky dpč 😂😂😂
@anonym_autor nerozumiem nejakym darčekom, hlavne ked nie je rozpočet. Zober ho do sprchy, poriadne sexi nazhav, kup šľahačku, zaviaz mu oci, daj ho do postele a myslim, ze sa nebude stazovat. Potom objednajte pizzu alebo burgre. Vybavene. A jemu tiez povedz, ze ziadne darceky ale nejaky napad, prechadzka, vylet
@betulinka1 no ja neviem ja keď sme mali akože veľa peňazí tak sme si nekúpili darček drahší ako 60 €. On už má pre mňa darček vraj. Ja neviem ale myslím si nikdy nejako nezakladali na drahých darčekoch.
Toto je tak nizky rozpocet, ze to vyjde tak ledva na navstevu kina pre 2 osoby s nejakym obcerstvenim tam alebo kavou a kolacom predtym/potom. Pokial nemas financie, tak nevymyslaj drahe darceky, proste si spravite doma pekny vecer a je vybavene. Pre ma napriklad vyrocie nebolo nic na zblaznenie a to som mala dlhorocny vztah, OK, isli sme na veceru alebo niekam si posediet, ked sme boli akurat vtedy spolu. AK sme neboli, tak sme to nechali tak.
@muchotrafka298 no dobre neni to nič na zbláznenie aj tak nejaký malý darček je podľa mňa ok. Aj keď sme nemali dieťa a mali sme viac peňazí tak sme si nekupovali drahé darčeky. A našťastie som Z Tepe čiže ešte aj kino s VIP nás vyjde do 40 €. Do kina by sme aj išli aj mi to napadlo ale máme malé dieťa ktoré nemá kto postrážiť keďže je male
@anonym_6f007b cakala som kedy niekto napise tuto trapnost. Lebo sexuje sa iba na sviatky a na vyrocie. 🤦♀️
@anonym_b67b90 určite lepšie, ako gýčové haraburdy typu hrnček s fotkou alebo kľúčenka. Jasné, dajú sa kúpiť aj vhodné darčeky, aj v tej sume, ale keď autorka nevie, tak radšej spoločne strávený čas ako lapač prachu nasilu, len aby bolo.
kolko mate rokov, ze si potrebujete pripominat kazdy rok vyrocie?
No ako si povedala,chlapa si máš poznať ty?však si ani nenapísala čo ho baví.ja ti tu poradím nožík na huby a on nieje hubár 🤷
@anonym_f3b1bc a čo ti na tom vadí? My si nepotrebujeme dávať 100€ darčeky dpč 😂😂😂
@anonym_autor no nehnevaj sa, vôbec som to nemyslela ani zle ani ironicky. Normálne som ti napísala, čo by som s takýmto rozpočtom urobila ja. Že si si ty pod tym predstavila nejaký výsmešný alebo zlomyselny podtón, je bohužiaľ tvoja vec.
My sme spolu viac ako dvadsať rokov a veľakrát ja dostanem kyticu a muž obľúbené oriešky a častokrát to neprevysi sumu 30€. Takže vôbec nemám potrebu sa ti posmievať, len som napísala, čo by som ja kúpila za tento rozpočet.
A skratku dpč si fakt vyprosim...
@muchotrafka298 no dobre neni to nič na zbláznenie aj tak nejaký malý darček je podľa mňa ok. Aj keď sme nemali dieťa a mali sme viac peňazí tak sme si nekupovali drahé darčeky. A našťastie som Z Tepe čiže ešte aj kino s VIP nás vyjde do 40 €. Do kina by sme aj išli aj mi to napadlo ale máme malé dieťa ktoré nemá kto postrážiť keďže je male
@anonym_autor to je uplne v poriadku, kazdy to ma inac. Vy si darceky davate. ALe ako mame vediet tu na MK anonymne zeny, ze co kupit cudziemu chlapovi? Pises v prispevku, ze na to co by chcel nemas peniaze. Tak mu kup nieco male co ma rad, nejake pochutiny a pod. Podla mna spolocne straveny cas na nejakom vylete, prechadzke, na veceri je viac ako darcek, ktory vlastne nechcem a dostanem na silu nieco, co nechcem, len aby bolo.
Objednaj pizzu, par piv, masazny olej (a hned ho aj vyskusajte) a ako fyzicky darcek do ramceka fotku Vasej rodiny a 40 ecok je fuc.

@anonym_autor s takýmto rozpočtom možno kino plus káva a zákusok😉