Nápady na darček pre vnučku na krst
Co navrhujete starym rodicom kupit vnucke na krstenie? Nejake prekvapenie? Navrhnite, poradte. Dakujem
@pe_mi mňa si pobavila 😀 nepohoršila, ja nevidim zmysel v tom aby mesacne babatko nosilo na ruke zlaty naramok so svojim menom 😀 k comu je to dobre?
@nykkushka by som sa bála, že sa odopne a ešte sa s ním pri žužľaní zadusí.. ani tie čelenky s veľkými mašľami neuznávam bez dozoru, už rodičia kvôli nej prišli o dievčatko.
@pe_mi mňa si pobavila 😀 nepohoršila, ja nevidim zmysel v tom aby mesacne babatko nosilo na ruke zlaty naramok so svojim menom 😀 k comu je to dobre?
@nykkushka
autorke som napísala môj názor na darček
načo si ty mňa označovala v príspevku a potrebovala si rypnuť a mne písať ,že si myslíš ,že je to nevhodné?načo sa ku mne vyjadruješ?
Napíš autorke svoj názor a mňa nemusíš pri Tom označovať.
@nykkushka
autorke som napísala môj názor na darček
načo si ty mňa označovala v príspevku a potrebovala si rypnuť a mne písať ,že si myslíš ,že je to nevhodné?načo sa ku mne vyjadruješ?
Napíš autorke svoj názor a mňa nemusíš pri Tom označovať.
@pe_mi tak skusim trochu ináč, mam par kamosiek ktore od babatka davali deťom všelijake naramky na ruky a vieš co im povedali lekari ( neurolog a pediater)? Ze je to kravina, pre dieťa nebezpečne a nevhodne pre vyvoj. Ale nebudem ti vyvsetlovať prečo, kludne si dajte (maminkovsky plural🤢) aj 10 na kazdu ruku a nohu 😀
@pe_mi tak skusim trochu ináč, mam par kamosiek ktore od babatka davali deťom všelijake naramky na ruky a vieš co im povedali lekari ( neurolog a pediater)? Ze je to kravina, pre dieťa nebezpečne a nevhodne pre vyvoj. Ale nebudem ti vyvsetlovať prečo, kludne si dajte (maminkovsky plural🤢) aj 10 na kazdu ruku a nohu 😀
@nykkushka ďakujem ti za odborný výklad 😘
Naramok kojencovi? Poniektorym niet pomoci...
Myslim, ze na takuto prilezitost sa hodit nausnicky, to je take male, mile a to urobi radost na dlhsi cas. A potom samozrejme aj nieco, z coho fakt budu mat detske ocicka radost, nejaku tu hracku, nieco, co oblubuje 🙂 My teraz tiez ideme na krst v septembri a objednala som nausnicky pre princeznu 🙂
@mius33 nákupnú poukážku, do Dr. Maxa alebo DM... Pretože tieto dva obchody sú stále v kurze pri malých deťoch.🙂 A k tomu závesnú hrkalku na kočík..mnto poteší aj dieťa...
Poukaz na rodinne fotenie budu mat krasnu pamiatku.
Myslim, ze na takuto prilezitost sa hodit nausnicky, to je take male, mile a to urobi radost na dlhsi cas. A potom samozrejme aj nieco, z coho fakt budu mat detske ocicka radost, nejaku tu hracku, nieco, co oblubuje 🙂 My teraz tiez ideme na krst v septembri a objednala som nausnicky pre princeznu 🙂
@jeltica tak my sme mali krstiny pred 2 mesiacmi a aj bábätko ak staršia dcéra dostali náušnice... Trapas! Ja som svojim deťom nenechala prepichnut uši, mám na to svoj názor a fakt sa mi zdvihol tlak a zmrazil výraz tváre, keď mi to "babka" dala. Odvtedy sa neustále vypytuje, kedy deťom nechám prepichnut uši... 🤦🏼♀️ Ak si náušnice vyslovene neželá matka dieťaťa, tak by som do toho nákupu nešla
Tehličky zlata a peniaze. Ale skôr by som tie tehlicky keďže dokážu vykryť infláciu
@jeltica tak my sme mali krstiny pred 2 mesiacmi a aj bábätko ak staršia dcéra dostali náušnice... Trapas! Ja som svojim deťom nenechala prepichnut uši, mám na to svoj názor a fakt sa mi zdvihol tlak a zmrazil výraz tváre, keď mi to "babka" dala. Odvtedy sa neustále vypytuje, kedy deťom nechám prepichnut uši... 🤦🏼♀️ Ak si náušnice vyslovene neželá matka dieťaťa, tak by som do toho nákupu nešla
@helenbozka všetko je samozrejme o komunikácii, ja budem zanedlho krstná mama kamarátkinej dcérke a ona mi povedala sama, žeby chcela pre ňu náušničky, tak sme sa dohodli, že vyberiem a jej pošlem, čo som vybrala, či sa jej páčia, nech vie 🙂 @jeltica môžeš mi poslať alebo napísať, kde si kupovala a aké?
Ja by som to skombinovala, ze nejaky darcek aby mala pamiatku a k tomu peniaze do obalky, u nas je zvykom ze nausnice davaju krstni rodicia ale tak dala by som zlaty privesok, napriklad krizik, stvorlistok a podla moznosti financii aj zlatu retiazku k tomu. Zlato bude mat vzdy hodnotu a bud to bude prilezitostne nosit ako vacsie dieta alebo si necha v dospelosti z toho nieco spravit. Pripadne to spravit ako balicek, dat tam aj nejaku hračku, nieco pekne na oblecenie, knizku a tak.
Ja by som to skombinovala, ze nejaky darcek aby mala pamiatku a k tomu peniaze do obalky, u nas je zvykom ze nausnice davaju krstni rodicia ale tak dala by som zlaty privesok, napriklad krizik, stvorlistok a podla moznosti financii aj zlatu retiazku k tomu. Zlato bude mat vzdy hodnotu a bud to bude prilezitostne nosit ako vacsie dieta alebo si necha v dospelosti z toho nieco spravit. Pripadne to spravit ako balicek, dat tam aj nejaku hračku, nieco pekne na oblecenie, knizku a tak.
@anonym_26063b tiez si myslim, ze je dobre aby malo dietatko aj nieco na pamiatku. U nas v rodine je to tak zvykom 🙂 A myslim, ze je to dobre, lebo napriklad ja doteraz nosim darcek, co som dostala na krst a rada spominam na krstnych rodicov.

@pe_mi nosila si ho aj ty, aj tvoje deti na striedacku ci mam tomu rozumiet ako materinslemu pluralu a nosili ho len tvoje deti?
Ale aj ked ste ho nosili cel rodina nic to na veci nemen, pre mna je naramok pre dojca neprijatelny. Je neesteticky, nehygienicky a dokonca aj nebezpecny.
@viestta
Daj si magnézium, tak ťa irituje môj názor, že si musíš rypnuť do množneho čísla ,ktoré my niektoré mamy často používame,
Náramok sa mi páči, bola by som znova rada,keby taký na krst dostaneme a nosili by ich moje deti od mala , amen