Nápady na darčeky pre polovičky na Valentína
Baby, čo chystáte polovičkám na tento deň?
predtým sa Valentín neslávil, bol to normálny bežný deň...netreba to tak prežívať
Nič. 🫣
@mariska1989 to znie ako celkom premyslený plán. Že nič extra. 😁
Tiez nic. Ani nic necakam.
Nic. Kravina cely tento sviatok. On mi ale urcite ako vzdy nieco da, ako kazdy rok asi orchideu, sampus a bonbony🙄.... Po 25 rokoch manzelstva ho to este nepreslo
Obľúbené jedlo, príjemne strávený večer, možno nejaká drobnosť,ale tiež to nejak neprežívame,deň ako každý iný.
@evaachesa tak ja vždy tak schovam aj na výročie mu niekde do auta , do tašky a potom už ho len pošlem no😁
Obj. Si sushi alebo urobime krevety ak budeme doma obaja.
Neviem aky dar si predstavujes? Vrtacku ci cokoladu ci sveter alebo porcelanove srdce?
Kazdy rok si davame valentinske sushi. Akoze, jeme sushi aj mimo tohto sviatku, ale na Valentina to balia do srdieckovej krabice. To nam staci 🙂
@miamaria ideme na wellness. Predĺžený víkend, dobre jedlo, relax a tak...
nič. ale určite si to večer ani nerozdáme, nebudeme spolu 😂
Nedavame si nic specialne, manzel niekedy kupi kvety, nejake kolace v cukrarni, lebo na kolace lubim, alebo vezme po ceste od oblubenej cukrarky, ked bude mat navyse.. urobime si tatarak, alebo tak.. to je take pre potesenie.
@miamaria darčekový set z ochranných kameňov 🙂

@miamaria objednala som perník jedno väčšie srdiečko a 3 malé na ktorých budú mena . Nakoľko bude manžel v práci tam mu to schovať do auta a potom ho pošlem to pozrieť 😆 nič extra nejdem dávať nakoľko je to skoro len taky deň ako to hovoria iný