icon

Nápady na darčeky pre polovičky na Valentína

miamaria
24. jan 2025

Baby, čo chystáte polovičkám na tento deň?

mariska1989
24. jan 2025

@miamaria objednala som perník jedno väčšie srdiečko a 3 malé na ktorých budú mena . Nakoľko bude manžel v práci tam mu to schovať do auta a potom ho pošlem to pozrieť 😆 nič extra nejdem dávať nakoľko je to skoro len taky deň ako to hovoria iný

ajka19
24. jan 2025

predtým sa Valentín neslávil, bol to normálny bežný deň...netreba to tak prežívať

evaachesa
24. jan 2025

Nič. 🫣

evaachesa
24. jan 2025

@mariska1989 to znie ako celkom premyslený plán. Že nič extra. 😁

martul
24. jan 2025

@miamaria môj muž celý, chvalabohu. To čo by už len bolo aby som mala polovičku chlapa🙂
nikdy sme si nič nedávali, že sa milujeme si povieme hocikedy, sex tiež hocikedy, čokoláda je furt v špajzi,....neviem čo iné špeci.

guudy
24. jan 2025
guudy
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
24. jan 2025

Tiez nic. Ani nic necakam.

tenerifka
24. jan 2025

Nic. Kravina cely tento sviatok. On mi ale urcite ako vzdy nieco da, ako kazdy rok asi orchideu, sampus a bonbony🙄.... Po 25 rokoch manzelstva ho to este nepreslo

zuzanita1609
24. jan 2025

Obľúbené jedlo, príjemne strávený večer, možno nejaká drobnosť,ale tiež to nejak neprežívame,deň ako každý iný.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
vlucifuk
24. jan 2025

S mužom si nedávame nič, ale sebe som kúpila takúto zrnkovú kávu.❤️ Je to limitka. Kúpila som si ju aj minulý rok a bola skvelá. (Jasné, urobím ju aj mužovi.😉)

petraivet
24. jan 2025

@miamaria nič neoslavujeme to. Ja mam v ten deň narodeniny takže len ja oslavujem

mariska1989
24. jan 2025

@evaachesa tak ja vždy tak schovam aj na výročie mu niekde do auta , do tašky a potom už ho len pošlem no😁

natalka13
24. jan 2025

Obj. Si sushi alebo urobime krevety ak budeme doma obaja.
Neviem aky dar si predstavujes? Vrtacku ci cokoladu ci sveter alebo porcelanove srdce?

diewcatqoo
24. jan 2025

Kazdy rok si davame valentinske sushi. Akoze, jeme sushi aj mimo tohto sviatku, ale na Valentina to balia do srdieckovej krabice. To nam staci 🙂

lucia13022023
24. jan 2025

@miamaria ideme na wellness. Predĺžený víkend, dobre jedlo, relax a tak...

biba_18
24. jan 2025

nič. ale určite si to večer ani nerozdáme, nebudeme spolu 😂

ukgirls
24. jan 2025

My sme spolu kratko takze dostane takyto box.. okrem sladkosti tam budu prkotiny ako zabavne trenky,privesokna kluce ,stieracie zreby s polohami.... Temu to isti lol

rorino
24. jan 2025

@miamaria dáme si pusu a čokoládu a vybavené😉

ema22270
29. jan 2025

Nedavame si nic specialne, manzel niekedy kupi kvety, nejake kolace v cukrarni, lebo na kolace lubim, alebo vezme po ceste od oblubenej cukrarky, ked bude mat navyse.. urobime si tatarak, alebo tak.. to je take pre potesenie.

janka27101988
29. jan 2025

@miamaria darčekový set z ochranných kameňov 🙂