Nápady na valentínske darčeky
Zdravím Vás,
možno trochu netypické že tu píše chlap ale potrebujem poradiť :D.
Chcel by som pre priateľku darček na valentína a dostával som "nenápadné" nápovedy že by malo ísť o spodné prádlo, prvé čo som našiel bolo toto https://www.astratex.sk/spodna-bielizen/
Nemám nejaké skúsenosti s Astratexom, tak sa chcem opýtať na radu či máte skúsenosti alebo odporučujete niečo iné... značky, obchody
Ďakujem! 🙂
@anonym_2a60d0 Ak by mala menšie košik, nebola by moja žena :D
@thirstymonk ale z kosika sa nenajes, jak sa vravi😂
@richard_polak A tvoja draha ti rovno povedala, ze by chcela nieco z astratex? Ja mam 30+ ale mne veci odtial pridu strasne staromodne. Ja by som ti odporucila ako darcek znacku agent provocateur.
@bludna mne podobne , napriek tomu je astratwx dost “ ospevovany” vzdy ked to niekto odporuci - popozeram si no podobne mne pridu tie veci zadtaráe pres starsie zeny…navyse zbytocne drahe
@richard_polak ako darcek k Valentinovi by som priatelku pozvala na dobru veceru , pripadne pripravila doma spolocnu veceru/ vecer. Ak by to mal byt darcek kvety, bomboniera, parfem… pripadne teda nejake sexy nohavicky ale to nie kazdeho potesi ja spodone pradlo milujem, mam ho naozaj vela vzdy ma to potesi… ale ty vies aka je co ma rada priatelka, kazdopadne prvou variantou nic nepokazis
@richard_polak Ak môžem byť možno trošku osobný. Angry beards predáva normálne nejakú výživnú masku na vagínu. Tak som to svojej kúpil. Dúfam, že mi to neplesne o hlavu: https://www.angrybeards.sk/busyb-intim/zvlacnuj...
@anonym_7e511e Tak skúsime zážitok :D
@richard_polak ako darcek k Valentinovi by som priatelku pozvala na dobru veceru , pripadne pripravila doma spolocnu veceru/ vecer. Ak by to mal byt darcek kvety, bomboniera, parfem… pripadne teda nejake sexy nohavicky ale to nie kazdeho potesi ja spodone pradlo milujem, mam ho naozaj vela vzdy ma to potesi… ale ty vies aka je co ma rada priatelka, kazdopadne prvou variantou nic nepokazis
@akinom0077 ďakujem, presne to som zvolil nakoniec, pobyt a niečo navyše 🙂
@richard_polak Ak môžem byť možno trošku osobný. Angry beards predáva normálne nejakú výživnú masku na vagínu. Tak som to svojej kúpil. Dúfam, že mi to neplesne o hlavu: https://www.angrybeards.sk/busyb-intim/zvlacnuj...
@anonym_7e511e akože keby som manžela štelovala do prádla a on mi kúpi lubrikant, tak asi skákať nadšením nebudem... A vôbec, toto sú také blbé a neoriginálne darčeky že až🙄 nechápem, ako z nich žena môže byť nadšená, ale niektorým to asi fakt stačí
@thirstymonk ale z kosika sa nenajes, jak sa vravi😂
@majlo1234 Šak ja to ani nemam na jedenie, len na mačkanie a tak
@thirstymonk
hovorí ti niečo vaginálna mikroflóra?
@anonym_6976bb Hej
@anonym_ffbc4b To ano ale maju aj zlavy a povedzme si, ze tie kusky nenosi clovek casto, tak aj dlho vydrzia 😀 Daju sa najst aj lacnejsie alternativy, mozno intimissimi. Hlavne cokolvek je lepsie nez astratex 🙏
@bludna ja s tebou plne suhlasim len napriklad nie vela muzov da napr 600 eur za korzet;)ale ako si napisala intimissimi je taka fajn stredna cesta

@thirstymonk ale netrep, rozhodne nie vsetko a zvlast, ak ma mensie kosiky.
@anonym_2a60d0 Ak by mala menšie košik, nebola by moja žena :D