Skúsenosti s veľkosťou spodného dielu plaviek Astratex
Ahojte, nenasla som hľadáčikom, iba podprsenky. Ma niekto reálne skúsenosti so spodnym dielom plaviek /prádla u značky Astratex? Vychádzam na rozhraní. Inak nosim L spodne prádlo s rezervou, tu som podľa ich mier dala xl, ale neviem. Nohavice mavam 42. Su menšie, ci väčšie? Objednávam plavky.
urcite vezmi XL spodok, ja v reale nosim vrch M, spodok L a XL od Astratexu je ltt, na tangach dokonca aj male
@anonym_de6bb6 ďakujem ti krásne
@vanilka_n čo sa týka plaviek, tak ja mám práveže opačnú skúsenosť oproti komentáru vyššie. Plavky sú dosť elastické a už 2x som musela meniť za menšie.
Nosím bežne č. 42 a plavky spodný diel som musela meniť za č. 40. Tie mi sadli.
@vanilka_n čo sa týka plaviek, tak ja mám práveže opačnú skúsenosť oproti komentáru vyššie. Plavky sú dosť elastické a už 2x som musela meniť za menšie.
Nosím bežne č. 42 a plavky spodný diel som musela meniť za č. 40. Tie mi sadli.
@anonym_f3e94f no oni sú číslovane L alebo XL. Nosim L. XL som ešte v ničom nemala, ale teda asi záleží aky strih, uvidíme co príde, asi doobjednam aj L 🙈
Zeny, ale realne, aka znacka??? Ta "ich", naozaj Astratex alebo ine znacky? Lebo tam maju viacej znaciek. Toto "milujem", ked napisete, ze z Astratexu mi sedia podprsenky, tak neviem, co si mysliet, lebo tam mate napr. co ma ako prve napadlo, Lormar, Gaia, Triola,...kedysi mali aj vela Ava, Gorsenia, a takisto plavky a kazda znacka ma svoje velkosti...🤔
Zeny, ale realne, aka znacka??? Ta "ich", naozaj Astratex alebo ine znacky? Lebo tam maju viacej znaciek. Toto "milujem", ked napisete, ze z Astratexu mi sedia podprsenky, tak neviem, co si mysliet, lebo tam mate napr. co ma ako prve napadlo, Lormar, Gaia, Triola,...kedysi mali aj vela Ava, Gorsenia, a takisto plavky a kazda znacka ma svoje velkosti...🤔
@anonym_900e31 toto su konkrétne plavky Astratex

urcite vezmi XL spodok, ja v reale nosim vrch M, spodok L a XL od Astratexu je ltt, na tangach dokonca aj male