Narodenie dieťaťa - oznámenie
Ak nemajú záujem, nemala by som ani ja🤷 nedozvedeli by sa od nás..
No keď rozoberieš takto tému ešte viac, niet už čo dodať. Počkala by som si, kým sa to nedozvedia z nejakých rečí 😂 načo sa ešte zaujímať, keď nie je z ich strany záujem? Nie je za čo🙂
pozvánku na svadbu ste im dali, svadbu odignorovali, nie ste vôbec v kontakte, ja by som nedávala vedieť. Podľa mňa to tak či tak už vedia, alebo sa to dozvedia. Dieťatko by mohlo byť síce tým, čo vás dá dohromady, ale zrejme to skončí zase tam, kde je to teraz.
Ak majú k vám takýto prístup, tak by som im nedala vedieť.
@stanusenka ďakujem 🍀😊
@elizabet173 ďakujem za názor. Svadba bola uz pred 3rokmi ,nieje to čerstvé. Nič sa nezmenilo.
Za mna tiez nie ,len manžel ma veľmi mäkké srdce aj keby mu ruku odtrhli a uvazuje este . Tak som sa chcela len utvrdiť 🙂dikes
ak manžel uvažuje, sú to jeho rodičia, nechala by som to na ňom.
@elizabet173 samozrejme takto to aj beriem ,ze je to nanom .Ja ho do nicoho netlačím .Len som chcela počuť aj normálny nestranný názor od ostatných..
Ako tiež je skôr za nie .Len ešte nieje na 100% rozhodnutý.. to je vše 😊 preto možno takéto nezávislé názory,by nám pomohli..
@elizabet173
Deti byvaju citovo zasiahnute chladnymi, vypozitavymi a nepristupnymi rodicmi. Tvoj muz stale dufa, ze pride nieco, co ich kamenne srdcia obmakci a stale chce byt dobrym synom a chce, aby ho mali radi. Nechaj to na nom, ak im to chce oznamit, nech oznami a zasa dalsi krok mozete nechat na svokrovcoch. Aspon bude mat tvoj muz dobry pocit z toho, ze on snahu zostat v kontakte mal. Nemusime za kazdych okolnosti nezaujem oplacat nezaujmom.
Mam podobnu situaciu s jednym z rodicov. Na blizziacu sa svadbu som pozvanku neposielala, dostane oznamenie "po" a o bliziacom sa vnucati odomna tiez este nevie.. Ale vraj to uz niekadial presiaklo... Uvidime. Mame roky tazku komunikaciu, roky sme sa nevideli. Zily mi to netrha, len uvazujem ci, kedy a ako dat vesiet aj mnou
Ja by som poslala. Nie som typ človeka, ktorý klesne na úroveň takýchto ľudí (tvojich svokrovcov). Jedno oznámenie hore dole.
Netvrdím, že ste povinní posielať, lebo veď rodičia a patrí sa to.
Len by som im ukázala, že som "inteligentnejšia" a snažila som sa spraviť pre udržanie kontaktu viac ako oni...
myslela som to tak, ako to napisala @nykkushka
vselico sa naozaj deje v rodinach, ale ver ze po rokoch sa na taketo rodinne zadrhely budes pozerat inak, len uz naprava nebude mozna...
Treba ukazat niekedy trocha blahosklonnosti k ludom, ktori maju vela zloby v sebe. Su to citovi mrzaci a nevedia s tym nic urobit. V podstate ich treba polutovat a nechat dalej zit ich zlobu.
Poslala by som. Moja svokra tiez nebola na nasej svadbe. Do narodenia dcery ma nikdy ani nevidela. Cca 10 mesiacov pred tym sme sa pohadali cez telefon, vobec s nou manzel za ten cas nekomunikoval, stal na mojej strane, ale z porodnice jej zavolal. Aj ja som chcela, nech to urobi. Ked mala dcera 6 tyzdnov prisla, konecne sme sa spoznali a musim povedat, ze je to milujuca babka uz pre obe nase deti. Rozdala by sa pre ne.
Tak ci tak to urobis bude zle... takze to urobte tak, ako to citis. Za mna je pekne oznamit, vy sa tesite, co oni s tou info, ze su stari rodicia urobia, je uz na nich... ja som za nove sance, neocakavat vela, ale mozno sa nechat pozitivne prekvapit.
@amelie2017 tak to je krásny happyend 😊👍
moze ti byt jedno co s tou informaciou urobia, moze ti byt jedno, ze vyuzivaju vsetkych naokolo, moze ti byt jedno ze to otocia proti vam... Ak ti to jedno nie je, tak mas stale potrebu ich riesit. Tak ich s muzom rieste, ale nechaj to na nom....
Vo vasom emocionalnom zainteresovani vas chapem, ale ja sa na tieto vztahy pozeram uz inak, kazdemu sa aj tak vsetko vrati, ci dobre ci zle, clovek do toho nemusi vobec zasahovat...
@0silvia0 pravda👍 .. nechám to na manžela ako sa rozhodne,predsalen sú to jeho rodičia . Ďakujem a pekný deň 💙