Narodeninová oslava - nechcené prespatie svokrovcov
Na víkend som k nám pozvala svokrovcov na návštevu, kvôli narodeninám mojej 2 ročnej dcéry . Bývajú pomerne ďaleko, tak sa mal manžel dohodnúť s bratom, že by prespali u neho. U nás malo byť posedenie pri torte a chlebíkoch. Prespávanie som nechcela, lebo som už v deviatom mesiaci a fakt ma bolia nohy (ledva upečiem tortu a nachystám pohostenie). Keď u nás prespávali naposledy, okolo návštevy som kmitala hlavne ja. To ešte nebol problém, nemala som ťažkosti a nachystala som 3 chodové menu aj s tortou, upratala pred a po návšteve, vyžehlila periny, aby bolo všetko tip top. No teraz prišiel muž s nápadom, že on chce, aby tu boli u nás od piatka do nedele aj s prespatím. Vraj sa na to jeho brat vykašlal a prespatie nerieši. Nechápem to, lebo tiež sa jeho brat má cez leto ženiť a doteraz ani nezoznámil rodičov snúbenice s jeho rodičmi, čo mohol využiť teraz. Mám chuť to celé zrušiť. Z narodenín mojej dcéry budem mať akurát to, že budem zničená.
ked bola moja mala spravili sme oslavu na zahrade-zahradny gulas neaka mysa a chlieb.. jedlo sa z umelych tanierov kt sa proste len vyhodili a jedine co sa umylo bol kotol-to robili chlapy ... ziadne starosti -dobra zabava a bol klud ... vzdy sa da najst riesenie ako sa zabavit a nenadriet
Mas manzela a svokra so svokrom asi tiez niesu z cukru. Ani by ma nenapadlo aby ma obskakovala zena v deviatom mesiaci. Povedz co kde mas a nech obskakuju oni Teba.
No neviem... Ale moja svokra.. Zomrela v januari😭 sa vždy pýtala ci chcem pomôcť. Bývavala u nás na vianoce a furt sa zhrnula do roboty v kuchyni, ktorú ja neznášam ( obaľovanie mäsa a rýb) ja som robila polievku a spolu sme robili šalát 💗 chyba mi😭😭😭 ale k veci... Skus sa dohodnúť so svokrou že by ti pomohla s varením a upratanim 😉

A reštaurácie tam nie sú? Veď kvôli 2 ročnej dcére nemusíš variť 3 chody. Tortu upečieš? A vzácna návšteva nezvykne doniesť nič?