Narodeninový darček od manžela
Ahojte, co vam davaju manželia na narodeniny?
Ja som dnes nedostala nic 😅
Ale tak nezabudol zagratuloval a zobral Vas ako rodinu sa najesť🙂ja dostanem väčšinou čo si vyberiem plus sa ideme najesť
Nahodou zlate by som sa nestazovala, vsak ste sa boli najest a nezabudol na narodky, ja musim mojmu aspon 5 x povedat, ze idem mat narodky, nevie ani narodeniny svojich rodicov ja som ako pripominac, a co chcem si kupim a vyberiem, kvety vie ze ani vodu im nevymenim :D, dako to neprezivam a uz uplne mi pride taky valentin trapny, ked ta ma clovek rad preco by ti to mal dokazovat akurat 14.februara ja mam skor napriklad nervy na tento datum, lubit ma clovek furt nie planovane akoze teraz
Kvety, knihu
Posledne 2 roky kyticu a ideme na veceru. Kvoli covidu sme v setriacom mode. Ale na narodky pred covidom som dostala bicykel a listky na koncert Enriqueho pre mna a moju sestricku, spolu s letenkami na Slovensko. To bol uplne naj darcek a strasne mu zan dakujem. Pred tym vacsinou knihy, nejaky sperk, kabelku.
@bosorka2302 deň vtákov? :D
@qwer2019 ťo mu kupim cokoladu z recesie, lebo sa stazoval ze zeny maju casto sviatky a muzi su o to ukrateni 🙂 Tak som to takto z recesie, ale vacsinou cokolada a vecera a taky pohodovy vecer si robime. Tiez Valentin v tomto duchu dostanem kvety, on cokoladu a ideme na veceru a drink v nasom veku to nejako neprezivame....
@bosorka2302 tak to ďakujem. Inšpirovala si ma. Aj môj sa furt sťažuje
Na Tvojom mieste si zajtra kúpim OBROVSKU kyticu a dam ju do stredu obývačky aby pekne videl. Na otázku od koho ju máš by som povedala že od dobrého kamarata-kolegu....snáď by mu doplo že na niečo zabudol.
Neobdarovat svoju manželku kyticou je dosť prešľap. Aspoň pre mňa. Na ide dary si nepotrpim.
Moj muz vzdy zabudal. On sa potom vzdy ospravedlnuje, bezi do obchodu po kvety, cokosku co mam rada. Tak som zacala "zabudat" aj ja. Odvtedy ma zazracne dobru pamat. Aky pozicaj, taky vrat. Ver mi, funguje to.
Mne to čo tebe ale môj vôbec nevie nakupovať, tak radšej tak.
Kytica a darcek k tomu
Vzdy kyticu a bud parfem, kabelku, sperk alebo nieco ine. A ideme sa vsetci styria najest
Ja mu vždy poviem čo chcem a to mi kúpi....
Krby to malo byť na ňom tak nejakú strašnú blbosť by som dostala 😀😀😀
Všetko najlepšie k narodeninám prajem 🎉🎉🎉🎉🎉
My si s muzom davame zazitkove darceky, malokedy nieco hmotne. A este dostavam kvety, tie milujem.. Ale tie mi nosi muz kedykolvek pocas roka, nemusi byt ani sviatok..
Prvé narodeniny co sme spolu boli mi dal obrovskú kyticu bielych ruží. Vraj ešte v kvetinarstve ho ženy chválili,že aký úžasný chlap 😊 potom vždy kytica plus niečo sladké a večera. A rokmi teda ak som povedala co chcem,tak kvety a plus co som chcela. Takže parfém, kabelka,kabát atď...
Ja mam toľko krásnych kabeliek,len ich nemám kam nosiť 😂
Kúpim si čo chcem/potrebujem...po niekoľkých rokoch nepotrebných darčekov som mu taktne naznačila nech sa na to vykašle. Takže iba kvet/víno/bonboniéru a zvyšok si kúpim sama 😂
Povedz mu ze aspoň kvietok a čokoládu že si čakala a že si smutná. Aby vedel. On to asi vníma tak, že večera ako darček stačí. Ak mu na tebe záleží tak by si to mohol do budúcnosti zapamätať. A ten nápad kúpiť si kyticu sama pre seba sa mi páči. Ja by som ani nehovorila, že je od iného, ale len že si čakala nejaký kvietok a chýbal ti, tak si si kúpila sama. To by mal pripomienku na očiach niekoľko dní.
@podmostom Ano budem dnes v meste, veruze si kupim kyticu pre potešenie.
Nestiham vam vsetkym odpísať osobitne ale super ze mate take uvedomelých manželov 🙂 hlavne aby sme my zienky boli spolojne
No ak posledných 13 rokov ti nuč nekupoval, tak to považuje za štandard.. Chlapi sú niekedy natvrdlí, niekedy im musíš dať pod nos, čo by si chcela. Ja by som si kúpila možno kvietok a keby sa pýtal, tak by som povedala, že keď ti on nevie kúpiť.
My si nekupujeme nič. Pripomeniem mu že mám narodky a stačí že má postiska… Ak niečo potrebujem a vie o tom tak sa dohodneme že čo a vyberieme spolu.
Ja si myslím, že na narodeniny by sa zabúdať nemalo a ani ich odbiť suchým ,,všetko najlepšie". To mi napíšu aj známi cez FB, s ktorými som sa nevidela 10 rokov. Ja keď som bola vydatá, tak mi bývalý partner vždy kúpil kyticu, lebo vedel, že milujem kvety, ako píšu aj kočky vyššie, plus vždy nejaký darček a je jedno, či má rodina na luxusný darček a manžel kúpi diamanty alebo menší a kúpi napríklad strieborný šperk, pekne zabalí, pripraví, pozve alebo sám urobí večeru, je z toho pekný večer a príjemný zážitok. Ide o tú snahu urobiť milovanému človeku pekný deň alebo večer. Už len keby ti ráno zablahožel a vytiahol tvoju vysnívanú kyticu, hneď to budí iný dojem. Samozrejme píšete tu aj tie, ktoré si darčeky nedávate, to chápem, ak je to tak nastavené, ale inak nie je ospravedlnenie pre ignorantov, ktorí zabudnú na darček, resp. na narodeniny svojej polovičky. Ja mám narodeniny cez víkend, partner mal 2 týždne dozadu, urobila som mu aj menšiu oslavu, darček, všetko som pripravila, čo pripraví on mne - neviem. Sú to moje prvé narodeniny. Každopádne, s darčekom sa už preriekol, vraj mi objednal nejaké spodné prádlo, ktoré nestihne prísť, lebo niečo pokazili, no len som prekrútila očami, že jednak mi to prezradil a ešte to aj nebude načas 🙄 verím, že ma poteší aj pekná kytica...netreba to prehnane riešiť, ale zas narodeniny má človek len raz do roka a chce ich mať pekné
Kúp si kyticu a rozhodne na sebe nešetri.
To, že Ti sucho zablahoželal a sli ste na obyčajne menucko na ktore by ste šli aj keby si narodky nemala no žiadna sláva.
Často tu čítam že chlap si na narodky ani nespomenie alebo potom ako tebe zablahožela nasucho ako susedovi vo výťahu.
Mne je ľúto keď to čítam.
Mne ex s ktorým dobre vychádzam Kupi kyticu aj na narodky našich spoločných deti...
Môj manžel teda okolo romantiky nešiel ani lietadlom, vždy bol taky ( tvrdí že na to nemá čas), ja to riešim poslaním linku na konkrétnu vec co chcem, vždy to dostanem, síce žiadna romantika, prekvapenie ale zase ani žiadne sklamanie.
@bu1bu Vieš čo, ja som romantická duša, ale toto by som aj brala, lebo môj mi vyberá pekné veci, ale také, čo mna v konečnom dôsledku nepotešia a on typický chlap chce reakciu ako sa mi to páči, nech je spokojný a tá sa nekoná, lebo nadšená nie som 🙄😅 a ja viem, že sa snaží, poďakujem, ale potom mi je ľúto, že to nie je ono...proste zle, asi sa inšpirujem týmto
Dodatocne prajem vsetko najlepsie. Ako to je tazko, niekto proste na darceky nie jhe, nevie co ma kupit, proste neviem, no aspon nejaky kvietok ti teda kupit mohol
Ani moj nie je ziadny romantik. Vacsinou sa spyta, co by som chcela ale ja poviem, ze nic 😀. Kvety mi da tak kazdy druhy rok 😀 a vacsinou sa potom ideme niekde najest aj so synom. Ja si na to akosi nepotrpim, iked priznam sa, ze by ma to velmi potesilo, keby ma niecim prekvapil on...nejakou romantikou. Raz za cas mu zo srandy flusnem do tvare, ze by sa mu nic nestalo, keby mi niekedy doniesol kvety...len tak, tak potom to niekedy aj spravi ale ja viem, ze on to v sebe proste nema. Tu prirodzenu romantiku a ze je pozorny. A ja to respektujem. Za to svoje city a lasku prejavuje dotykom. Je velmi kontaktny, takze mne staci toto 🙂
Ďakujem baby za blahozelania.. tak vidim ze je rôzne a komu ako vyhovuje. To tazko s chlapmi. Ja som mu uz raz povedala ze rada by som dostala kyticu tak povie ze Joj to take nasilu teraz ked uz si povedala, ze ho nemam do ničoho nútiť. Ale Ta vidíte ze nepomoze ani tak ani onak

@elizabet173 moj zas oslavuje kazdu somarinu 🙂 ale tak uz som si zvykla a som rada ze nezabuda