icon

Narodeninový darček od manžela

25. jan 2022

Ahojte, co vam davaju manželia na narodeniny?
Ja som dnes nedostala nic 😅

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sima338
26. jan 2022

@elizabet173 No vždy nejakej inej asi :Dddddd 😂😂

autor
26. jan 2022

@elizabet173 😊😅😊😊😊 romantik

athom
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
asocial
26. jan 2022

od muza som kvety dostala len na 30ku. Sme spolu 18 rokov. Velmi to neoslavujeme, cim sme starsi, tym to nejako neriesime. Na vianoce sme si dali len prkotinu, lebo sme si kupili spolocny darcek - telku. Teraz budem mat zas okruhle narodky, nechcem nic, lebo sme mali dost vela vydavkov (napr. moj zub bude 400 €), takze ked tak nejaku knihu, aj to mu poviem, aku.

markaterka
26. jan 2022

Kvety a vždy nejakú drobnosť. Ale on kupuje kvety aj dcére na sviatok. Kvety jednoducho musia byť.

loginexistuje
26. jan 2022

tak ty sa nenit oslavovat veci s nim ja by som kludne ignorovala ci valenttin ci meniny ci narodky nech sa spamata

athom
Odpoveď bola odstránená
evkamotka
1. feb 2022

My to riesime ako tvoj manzel. Spolocna vecera je ten darcek,ved vsetko mame

euie
1. feb 2022

Nic, aj kvetinky si sama kupujem priebezne. A vobec ma to nehneva, lebo cely rok si mozem kupit co potrebujem a chcem. On sa aj pred sviatkami zaujima, ale kedze nepoviem nic konkretne, neriesi.

hugob
6. feb 2022

No aby ti to nebolo ľúto, ja k meninám či narodeninám dostanem nejaké sladkosti, niekedy k tomu sviečku. Kyticu a niečo viac som dostala k 40ke. Väčší darček dostávam len na Vianoce, ale ani to nie je žiadny šperk, drahý parfum ani auto 🤣🤣🤣. Už si ani ja nerobím z toho hlavu, ja mu k sviatku kúpim čo ho poteší najviac a to je víno a pivo. Vybavené. Neriešim to už, on je taký.

ladycat2021
6. feb 2022

Ja som nedostala nic .. len mi zagratuloval 😀 ale ja si zase na darceky nepotrpim, lebo darceky neznasam a to bez ohladu na to ci su vianoce, meniny ci narodky 🙂

autor
6. feb 2022

Dakujem baby za vaše komentáre🥰

sima338
6. feb 2022

autorka, a aj si to ymužovi povedala, že ťa sklamalo, že ti nič nedal?

autor
6. feb 2022

@sima338 samozrejme niekoľkokrát

sima338
6. feb 2022

A ako dopadla táto debata medzi vami? On ti čo povedal?

amanta5
6. feb 2022

"Ja som mu uz raz povedala ze rada by som dostala kyticu"
A to je chyba. Ste spolu 13 rokov a ty mu raz povieš, že by si rada kyticu? :-O Potom sa moc nečuduj.
Sú rôzne typy chlapov. Niektorí sú romantici, pre iných sú to zbytočne vyhodené peniaze, ....ďalší si neuvedomujú, že pre nás ženy ta kvetina môže veľa znamenať.
V každom prípade: komunikovať, komunikovať, komunikovať.

Môj manžel nie je typ romantik. Mnohokrát som mu DOPREDU pripomenula, že sa teším, že do neho dostanem kvietok. S úsmevom som mu to vždy hovorila, dopredu. Vždy som ho dostala. Teraz už mu to nemusím ani pripomínať 😉

autor
6. feb 2022

@amanta5 Dakujem musim na to ist týmto štýlom.. samozrejme zo zaciatku kupoval kyticu… len odkedy mame deti je to uz ine medzi nami

autor
6. feb 2022

@sima338 tak ze sme si povedali ze si nic nekupujeme a to bol koniec.sa cítil práveže urazený

rachelkk
6. feb 2022

Vždy ma prekvapí . Pozve na obed , objedná malú tortičku. Malý darček

amanta5
6. feb 2022

Vyskúšaj takto. Ale povedz si o kvety dopredu. Nie že ti nekúpi a potom mu to povieš.
My sme s manželom spolu už 17 rokov. Tiež na začiatku kúpil kvety sám od seba. A nielen na sviatok. Ale potom s tým nejako prestával. Tak som si o nich dopredu a milo požiadala.
Párkrát sme sa o tom i rozprávali. Mimo sviatkov. Hovorila som mu, že ja nečakám kytice za 50-100€. Ale kvety mám rada a potešia ma. Mne stačí aj 1 kvietok. On tomu už teraz rozumie. Teraz je to už automatika 🙂
Vždy som niečo dostala -darček. To u nás fungovalo odjakživa. Kvety sú pre môjho manžela príliš s krátkou životnosťou, takže o tom sme sa museli veľa rozprávať 🙂
Môjmu manželovi hovorím o týchto veciach priebežne cez rok.... že je pre mňa dôležité aby som niečo od neho dostala. A nečakám okázalé darčeky. Ale že tu ide skôr o to gesto 😉 Vyskúšaj mu to i ty vysvetliť. Ale nie, že si sklamaná, lebo si nič nedostala. Ale i týždeň dopredu mu povedz, že sa blížia narodky a veľmi by ťa potešil napr. kvetmi.

Strana
z3