icon

Narodeninový darček pre 27 ročnú švagrinu

grundia
9. mar 2013

Ahojte.
Potrebovala by som poradit nejaky vhodny darcek pre svagrinu.Bude oslavovat 27rokov a vobec nemam predstavu co jej kupit.Ma rada take"crazy"veci,pestre,je skor taka tichsia co sa chlapov tyka,teda debaty o tejto teme nejak nevedieme a ani intimnejsiu otazku sme nepreberali.
Mate nejake typy?dakujem za hociaku radu 🙂 .

jarmillka
9. mar 2013

@grundia Co robí? Kde pracuje? Ake má koníčky? Aky štyl preferuje ked je crazy 🙂 ?

grundia
autor
9. mar 2013

Pracuje v kancli,vacsinou sedi za pocitacom,neviem presne cim sa zaobera.Rada chodi do divadla,inak sem tam nejaky vyletik,sladkosti a ine nezdrave jedla 🙂 ..Jej styl je taky,neviem popisat,pestrofarebne veci,oblecenie,skor ako take punk-hippis?Asi take nieco 🙂

grundia
autor
9. mar 2013

A este som zabudla,velmi rada cita knihy no ma ich uz tolko,ze ani neviem aku kupit..

sisaha
9. mar 2013

@grundia neviem co maju spolocne debaty o chlapoch a intimne otazky s narodeninovym darcekom. Kvetom, bonbonierou, pripadne kniznou novinkou nic nepokazis...
hippies oblecko nech si kupuje sama..

grundia
autor
9. mar 2013

No to som myslela tak,ze keby mi chcel niekto poradit vibrator alebo nejake podobne"hracky" 🙂

ukana
9. mar 2013

@grundia tak jej kup poukažku do knihkupectva, nech si sama vyberie, príp. do parfumerie, bonboniera a hotovo 🙂

horana
9. mar 2013

Co takto nejaku Desigual vec - oblecko ci kablelku? Pestrofarebnost splna a aj ked na trochu "vyssej" urovni nez popisujes u nej (aj finance 😀 ), do prace do kanclu s tym urobi paradu, to bude pre nu nieco nove a posunie ju to v tom v com uz aj tak frci do "dospelejsej ligy" ktoru pre nu ty ako starsia a skusenejsia predstavujes 😎

kvietok109
9. mar 2013

Daj jej urobiť čokoládu na mieru www.vasacokolada.sk

sissy27
9. mar 2013

@grundia parfém, šperk, poukážku na wellness, do kníhkupectva, do obchodu s oblečením, s topánkami, s elektronikou... alebo sa jej na rovinu opýtať, po čom túži, prípadne do obálky vložiť nejaké € s tým, nech si spraví radosť 😉

grundia
autor
13. mar 2013

@jarmillka
@sisaha
@ukana
@horana
@kvietok109
@sissy27
Dakujem za tipy,nieco z toho urcite vyuzijem 🙂

libka1
13. mar 2013