Narodeninový darček pre 27 ročnú švagrinu
Ahojte.
Potrebovala by som poradit nejaky vhodny darcek pre svagrinu.Bude oslavovat 27rokov a vobec nemam predstavu co jej kupit.Ma rada take"crazy"veci,pestre,je skor taka tichsia co sa chlapov tyka,teda debaty o tejto teme nejak nevedieme a ani intimnejsiu otazku sme nepreberali.
Mate nejake typy?dakujem za hociaku radu 🙂 .
Pracuje v kancli,vacsinou sedi za pocitacom,neviem presne cim sa zaobera.Rada chodi do divadla,inak sem tam nejaky vyletik,sladkosti a ine nezdrave jedla 🙂 ..Jej styl je taky,neviem popisat,pestrofarebne veci,oblecenie,skor ako take punk-hippis?Asi take nieco 🙂
A este som zabudla,velmi rada cita knihy no ma ich uz tolko,ze ani neviem aku kupit..
No to som myslela tak,ze keby mi chcel niekto poradit vibrator alebo nejake podobne"hracky" 🙂
Co takto nejaku Desigual vec - oblecko ci kablelku? Pestrofarebnost splna a aj ked na trochu "vyssej" urovni nez popisujes u nej (aj finance 😀 ), do prace do kanclu s tym urobi paradu, to bude pre nu nieco nove a posunie ju to v tom v com uz aj tak frci do "dospelejsej ligy" ktoru pre nu ty ako starsia a skusenejsia predstavujes 😎

@grundia Co robí? Kde pracuje? Ake má koníčky? Aky štyl preferuje ked je crazy 🙂 ?