icon

Naša svadba len s candy barom. Je to dobrý nápad?

22. mar 2025

Ahojte,
Plánujeme svadbu a pohrávam sa s myšlienkou, že bude len candy bar a torta. Teda žiadne klasické zákusky po stoloch. Mali ste to tak niektorá? Aké boli ohlasy?
Jediný o ktorom viem, že by mu určite chýbal klasický zákusok bude môj otec - 75 rokov = proste stará škola.
Ďalšia vec, ze som to napočítala aj s vysluzkami a tortou a vyjde nás to cca 800€. Je to normálna cena?
Ďakujem 😊

Strana
z2
nelka93
23. mar 2025

@mima5666 prečo by nie? Budu bojkotovať koláče ci kvôli čomu by si nedali z candy baru?

zuzik1407
23. mar 2025

Mala som veľkú oslavu,Candy bar bol super nápad.kazdy si bral čo chcel na tanierik ku káve.

zuzanockamt
23. mar 2025

Mne by klasika chýbala. Aj moderné môžu byť, ale klasika je top.

denk
23. mar 2025

Kamaráti to takto mali na svojej svadbe a popravde som si to počas hostiny vôbec neuvedomila. Došlo mi to až vtedy, keď som sa pár dní po svadbe bavila s nevestou a ona sa ma spýtala, či mi to prekážalo, prípadne, či som počula niekoho frflať (nie, nepočula). Ukázalo sa, že problém mala jedine jej svokra, ktorá to brala ako veľkú hanbu a svoje osobné zlyhanie pri výchove syna 😁

bg92
23. mar 2025

Ja som to tak chcela ale mama a svokra trvali na kolacoch aj na stoloch. Povolila som to za podmienky nech si ich sami objednaju, zaplatia,donesu a ak sa nezjedia aj odnesu (nechcela som s tym nic mat kedze som vedela ako skoncia). Samozrejme ze sa vobec nezjedli a podla mna ich maju v mraznicke doteraz. Asi tak :D

ninanikalova
23. mar 2025

Robím v gastre takže poviem na rovinu candybar na 100% áno! Máš oveľa menej odpadu oveľa menej koláčov sa na konci večera vyhodí. Keď mávame svadby keď sa dávajú taniere tak polovica sa vyhodí pretože sú už rozdžubané (hlavne keď sú na svadbe deti) tak podhrýzané etc. Čiže polovica tých tanierov sa skoro celá vyhodí. Pri candybare si každý naberie len to čo si prosí a keď sa neminie máš na výslužky/ do mrazáku 😁 len sa uisti že máš na candybare dosť kusov, podľa toho ako ste v rodine na sladké. Cena je primeraná podľa toho 😅 už som videla candybar za 200 aj za 2000.

+ Často krát teraz vidim pri candybare aj ovocný bar akoby prepojené, kto nechce koláč dá si ovocie to je ideálne hlavne keď je človek prejedeny ale niečo by si dal 😇

anouschka5
23. mar 2025

My sme mali aj candy aj zákusky na stole - ale odporúčam len candy a prípadne max torty na stole -

nevenka
23. mar 2025

@bessie12 no tak ludia su rozni, preto som odporucila urobit aj-aj, podla toho, akych hosti maju, vsak ich poznaju. Ked otcovi budu chybat klasicke zakusky, tak nech spravia aj take, aj take a spokojni budu vsetci.

dididudu
24. mar 2025

My ideme mat tiež Candy bar, budú tam aj klasické zákusky a aj tie na oko pekne 😊

natalka13
24. mar 2025

Ja som na svadbe, kde by boli zakusky na stoloch ani nebola, vzdy kvetinova vyzdoba v strede stola.

ro_manka
24. mar 2025

Aj my sme to tak mali. Už skoro 10 rokov dozadu. Nikomu to nechýbalo. Na stoloch sme mali slané minipagačiky, syry a ovocie k syrom. Candy bar sa zjedol takmer celý :D výslužky sme mali ale klasické

katrin21
24. mar 2025

Ja by som dala kombo...budes tam mat asi dost ludi aj po 40tke a mnohi si daju radi klasiku. Aspon par veci.. klasicke kolaciky vies spravit mensie,banketkova velkost, robi sa to bezne. Mini veternicky, mini rolady, nejake puncaky, samrony...
Za mna svadba = aj svadobne kolace, kadejake cheescaky a pannacoty si das hocikedy ku kave cely rok.takze dala by som kombinqciu
A podla mna cisto candybarove vyjdu aj drahsie....

pl2y
24. mar 2025

My sme mali Candy bar a tortu a ja som nechcela riesit ani vysluzku, ale mamina, že ona objedná aj klasické a pre našu časť rodiny nachysta a roznosi sa to den pred svadbou, že sa to “patri”..ja som jej povedala, že keď ma do toho nebudú zapájať, nech si robia čo chcú😀manželova rodina zas cela spala na svadbe a zákusky z Candy baru ostali, takze dostali napokon aj oni vysluzku z toho pri ranajkach..takze pripadne aj toto by mohlo byt riesenie, že do vysluzky das “klasické” a na svadbe tieto moderne 😀

milanemila
24. mar 2025

Ja som na svadbe, kde by boli na stoloch kolace este ani nebola 🙈 uz my sme mali 8r dozadu iba candy bar. Na stoloch boli iba take miniaturne pagaciky na zakusnutie k vinu/drinku.
Ved candy bar moze obsahovat hocijake kolaciky aj klasicke aj kadejake 🤷🏼‍♀️ ak maju rodicia nejaky oblubeny kolac, tak nie je problem dat ho do candy baru.
My sme napriklad mali aj cokoladovu fontanu a k nej ovocie, to mam pocit ze v lete malo vacsi uspech ako kolace, kamoska mali aj zmrzku…vselico sa da vymysliet, urobte si to podla seba.

berenike38
24. mar 2025

Je to Vaša svadba, ja som bojovala len so svokrou, ktorá tiež silou mocou chcela zákusky po stoloch lebo aby ľudia nemuseli chodiť ku Candy baru a ešte klasika lebo aby vyzeralo, že je toho veľa. V skratke neuspela. Každý chválil, my sme zakomponovali aj tradičné zákusky mali sme aj sunqickove rezy, punčové ,laskonky a aj rolády, pridávam aj foto Candy baru. Dokonca si myslím, že je to ešte lepšia varianta ako dávať na jednotlivé stoly, lebo sa ľudia nehanbia si vziať viac kúskov. Náš vyšiel Candy bar + torta + výslužky pre 100 hostí cca 1500 eur

matkahelka
24. mar 2025

Candy bar je v poriadku, posledne roky sa zakusky na stoly uz nedavaju. ale urcite don zakomponovat aj klasicke zakusky. generacia 40 + je odchovana na puncakoch, sankvikoch, veternikoch, zamatovej rolade, nie makronkach, nanukoch a pannacota poharikoch. ved ide o to aby hostom chutilo. a co sme boli posledne roky na svadbach, alebo na vacsich oslavach, alebo sme robili my vacsie oslavy, vsade bol mix zakuskov a dovolim si povedat, ze tie tradicne maju vo vseobecnosti vacsi uspech.

autor
24. mar 2025

@berenike38 ďakujem za foto.
My sme našťastie už vo veku, kedy sa naši rodicia nestarajú, len dostanú pozvánku kam a kedy maju prist 😁
S vyššou cenou rátame.
Už sme sa aj dohodli s cukrarkou....
Komu nebudú chutiť kolace, tak pôjde na poldeci 😁

berenike38
24. mar 2025

Veď to som si myslela aj ja 😂 muž má zachvilku 30 ja 29, ale ona chce vyzerať pred všetkými tip top a ja mám rada tiež pekne zorganizované veci, ale zas sa nezbláznim a viem, že sa všetkým nedá vyhovieť. Každopádne cenu máte dobrú, prajem nech vám všetko vyjde podľa predstáv 😊

nevenka
24. mar 2025

@berenike38 toto ste mali super, sliny mi tecu 😋

inaemre
26. mar 2025

Tiez som bola uz na par takych svadbach kde neboli zakusky - na Slovensku aj v zahranici. Ale teda nebol ani Candy bar, cize skoro nic sladke. Mne to velmi chybalo. Ale nepovedala som to svadobcanom, takze mozno oni si mysleli ze "dobre bolo, lebo sa nikto nestazoval" 😅 Ale stazovali sme sa hostia navzajom.

Strana
z2