icon

Nesúhlasím s výberom krstného otca

18. okt 2021

Prosím poraďte mi. Vo februári čakáme naše prvé bábätko. Krstných rodičov už máme vybratých ( môj brat a švagriná) lenže pred týždňom tu nastal problém. Manžel má ešte jedného invalidného brata, stalo sa mu to pred rokmi vlastnou vinou keď šoféroval opitý. Pred týždňom sme boli u svokrovcov na návšteve a tam svokrovci začali s tým aby bol krstný otec práve ten invalidný brat lebo on už vraj svoje deti mať nebude. Hneď ich strana rodiny začala v tejto veci podporovať ale ja s tým vôbec nesúhlasím a to čo povedali mi nepríde ako dobrý dôvod keďže švagra nemám rada lebo keď prídeme na návštevu tak je opitý a má hlúpe a nepríjemné narážky. Manžel sa ma ale snaží presvedčiť ale ja chcem pre svoje prvé dieťa to najlepšie lebo tiež nevieme či nám bude dopriate mať viac detí. Prosím ako by ste sa zachovali v takejto situácií 🙁

Strana
z4
konikkon
18. okt 2021

A co ti môžme poradiť, keď tvoj vlastný muž nestojí pri tebe. Nam rodina nekeca do takýchto veci s vo väčšine rozhodujem ja, manžel s mojimi rozhodnutiami súhlasí a stoji pri mne. To je fuk, čo chce rodina, dôležité je, aby ste sa dohodli vy dvaja. Oponuj, že alkoholika nechceš.

0linka666
Autor odpoveď zmazal
lidia73
21. okt 2021

no teraz zial rodinni prislusnici kecaju do takych veci, do ktorych by sa fakt starat nemali. neviem co je to za dobu, ved ked chcem poradit, alebo vyjadrit svoj nazor ok, ale silou mocou, len dosiahnu opak.

Strana
z4