Nohavicový kostým na svadbu
Milé dámy poraďte mi prosím vás.Budem sa v septembri vydávať po druhý krát,a potrebovala by som poznať váš názor na nohavicový kostým pre mňa ako nevestu.Veľmi pekne vám ďakujem za vaše rady a názory.
Ak sa správne doladí, aj nohavicový kostým môže vyzerať veľmi pekne aj na túto príležitosť. Ideš sa vydávať druhý krát, tak klasické veľké svadobné šaty sa nehodia. Ja by som do toho išla, pridala by som fascinátor, napr. https://www.svadbickovo.sk/kategoria/svadba/dop...
Je to nieco netradicne stale pre mna, ale ako vidiet aj na fotke, moze to vyzerat vkusne a oka 🙂 Takze pokial by si nasla taky ze aj lichotiaci postave (narazam teraz na to, ze niekto kostymi su tak nedobre usite ze sedia len na vysoke chude modelky alebo vobec) 🙂 Tak to by mohlo byt v pohode 🙂
Rozmýšľam nad týmto kostýmom.
bola som na svadbe, kde nevesta mala nohavicový kostým, vyzeralo to fakt dobre, a mala aj klobúk, jej to seklo.... za mňa áno, ak sa zvolí vhodný model....
Tento je pekný https://www.ninabusso.sk/p/trojdielny-kostym-at... a neviem koľko máš rokov, ale aj tento by bol super https://www.ninabusso.sk/p/slavnostny-kostym-ch...
@a_alexandra_a presne ona ma napadla páčilo sa mi to.
@zuzanina pekný, ale ja by som ho niečím smrmcovnym doladila.Kolko máš rokov?
@a_alexandra_a mám 47 rokov
@zuzanina Tak skôr ten prvý čo som poslala 🙂 ale stále platí, že určite by som dala niečo do vlasov, bude to pôsobiť ešte elegantnejšie
Pokojne sa vydávaj aj v čiernom latexovom obleku, je to fakt na tebe, v čom sa cítiš dobre. 🙂 Ja by som na nejaké konvencie dlabala, tvoja svadba - tvoje pravidlá.
pokial sa budes citit pohodlne a bude sa ti to pacit, tak klucne. pozerala som nedavno fotky z nejakej svadby a tiez bola nevesta v nohavicom kostyme. akoze nie len taky obycajny biely, bol taky trochu vycackany, aby to bolo proste ako pre nevestu.
Teda aspoň sa mi zdá.
@zuzanina Dobry den, za mna nohavicovy kostym ok, ale mozno by som sa pozrela aj po overaloch . Pridat k tomu pekny zavoj, alebo ak poznate nejaku krajcirku, vymysliet odopinaciu dlhu suknu iba na obrad . Nemyslim si ze kvoly druhej svadbe alebo veku by ste sa mali obmedzovat. Nehovorim o ziadnych vystrelkoch alebo vystrihoch po pupok, alebo rozparkoch ako tomu ja hovorim " vidiet zene az do kuchyne ", ale predsa len stale budete nevesta . Ano, nech je to striedme ale nech to ma aj svadobny punc 🙂 Hlavne vy sa musite citit dobrr 🙂
@zuzanina vydávaj sa v tom, čo sa ti páči a v čom sa dobre cítiš, je to TVOJA svadba! Inak ja som tiež dosť "nohavicová", takže za mňa nohavicový kostým jednoznačne áno.
@zuzanina ja by som do toho šla a kľudne aj biely. No a čo 🤷♀️ Ten z bonprixu nie, tie nohavice sú hrozné . Skôr ten prvý klasický co sem dala link @a_alexandra_a . A veľa šťastia 🍀
Ja som mala nohavicovy kostym na svojej svadbe, pred 20 rokmi🙂. Ja som bola spokojna, ostatnych som neriesila…

Keď si dám šaty, tak sa cítim ženskejšie. Na slávnostné príležitosti sa určite oveľa viac hodia pre ženu šaty,ako nohavice. Ale 100 ľudí 100 chutí. Čo hovorí nastávajúci?