Nosia vaši muži šperky?
Chcela by som priateľovi kúpiť na Vianoce náramok. Nosí rád hodinky, dakedy mal aj "tunel" v ušiach (ešte v puberte🙂 ), takže k "šperkom" má vzťah. Prikladám foto.
Nosia Vaši muži šperky? Alebo nosili by niečo takéto? Aj keď viem, že je to individuálne 🙂

Môj muž iba hodinky a obrúčku 😄
Nie okrem hodiniek nic. Mne to.pride divne naramoj na chlapovi. Uz take zozenstele. Mne osobne by to asi vadilo
Ani môj muž nič nenosí, žiadne šperky. Ak tvoj drahý nikdy takéto náramky nenosil, tak by som mu to nekupovala. Radšej investuj do hodiniek.
kazdy chlap je iny, ten moj nosi len hodinky nic ine, keby som mu nieco taketo kupila, tak by podakoval, ale tam by to skoncilo, bolo by to pekne na policke roky rokuce, takze u nas by to boli vyhodene peniaze, ktore mozem radsej dat do niecoho ineho, do nejakeho ineho darceka ktory by ho potesil, napriklad viem tento rok, ze chce novy holiaci, ci zastrihavaci strojcek, tak ten mu kupim 🙂
@petkaaa ja zas neviem, ako si vydedukovala, ze mam problem. Tiez som ti nic zle nenapisala, iba som podotkla, ze ten gyc je to z tvojho pohladu.
@petkaaa no precitala som si ten moj koment k tebe a este raz a stale tam problem nevidim 🤔 nuz...
@modrykoniicek neboj sa to nie len tvoj chlap, ja som môjmu kúpila minulý rok také krásne hodinky, aj drahé boli, tak som sa z nich vytešovala, že aký skvelý darček som mu na Vianoce vymyslela, že bude rád a ak mal tie hodinky trikrát za celý rok tak aj to som veľa napísala 😀
Nosi aj naramok ale konkretne tento mne pride skor pre chlapca nez pre muza
Hodinky som mu kúpila na narodky apple watch 4 a tie nosí stále, mám aj kopec iných darčekov preňho teraz k Vianociam. Toto som chcela už iba ako drobnosť 🙂 Ale on sám ma predbehol... 🙂 Včera mi povedal, že nám pod stromček objednal rovnaké náramky s iniciálami a dátumom prvého rande 😉👍
@monane Môj nosí také tie čo ti tep zmerajú a blábláblá.Môže ísť s nimi do vody.Ale necíti sa s nimi veľmi komfortne.On furt niečo robí aj manuálne je to jeho hobby a tak mu to prekáža :D
Náramok je super. Môj má 44 a určite by ho nosil. Ale ty svojho poznáš najlepšie a rozhodni sa podľa toho. Každý iný názor je subjektívny.
Moj nosi, je maniak na drahe hodinky ale nosi aj naramok,aj taky proti urieknutiu a taky podobny co mate na fotke len s lavovymi kamenmi a aj s tigrim okom.
A moj si aj kupuje na kazdej dovolenke 😊
Môj nosí hodinky aj podobný náramok z tygrieho oka a lávovych kameňov 🙂
Ja nosim retiazky prstene, aj toto by som nosil, bo sa mi to paci. 😀
@zuzkalujza áno môj nosí aj hodinky aj tieto všetky 😊

@zuzkalujza Našťastie nie.