Občerstvenie a hry pre deti na oslavu druhých narodenín

slecnamarplova
16. máj 2016

Ahojte dievčatá. Robím u nás doma na záhrade oslavu narodenín - 2 ročný synček. Hľadám u vás inšpiráciu na občerstvenie / pohostenie pre hostí a deti . Tiež by ma zaujímalo akú zábavu ste pre deti pripravovali 🙂 Veľmi pekne ďakujem.

katrinka8
17. máj 2016

@slecnamarplova - ahoj, závisí od veku detí. Ale nemyslím si, že 2-ročné deti zvládnu organizované hry 😀 Ak máte pieskovisko, hojdačky, šmýkačky, plastové alebo iné hračky, tak im to treba dať, a oni sa už s asistenciou rodičov snáď zabavia 😉 Prípadne môžu kresliť kriedami na chodníku, ak bude teplo, tak hry s vodou určite deti zaujmú, loptové hry... Jááááj, naše deti na záhrade sa aj celý deň zabavia - a tam im ani zábavy vymýšať netreba, samé si nájdu a vymyslia, najmä ak je mix starších a mladších.
Občerstvenie na oslave my robíme (dcérka má v júni, tak vonku) tak, že svokor varí guláš, poobede je torta, na zobkanie drobnosti, ale hlavne veeeeľa tekutín. Doteraz sme vždy vymákli doslova také horúčavy, že jesť nikomu nechutilo, tak sme len tak striedmejšie mali, lebo potom toho vždy veľa ostalo.

emi16
30. máj 2016

My sme si objednali Hopi opi, je to mala rodinna firma, kt. Ma skakaci hrad pre deti od dvoch rokov, soft toys skladacky, bazen z golickami a smyklavku a hojdacky... Priniesli nam to na dvor, rozlozili a po oslave zlozili a odviezli
Decka sa vybesnili a bolo super
Da sa od nich objednat aj do domu nieco, ak by bolo zle pocasie
Maju Fb. Stranku