icon

Ockova 70tka - darček

nikaeli
10. máj 2023

Dievčence poraďte mi,
čo ockovi k narodeninám? chceli sme im aj s mamkou zakúpiť nejaký wellnes pobyt, ale ocko sa necíti dobre a je otázne, kedy a či vôbec by tam šli. Nechcem žiadne zbytočnosti, tabuľky, pohľadnice, šálky s číslom, či s fotkou. Fotoknihu im dávame k Vianociam.. Cítim sa nejako bezradne 😕 divadlo je do konca júna obsadené, septembrový program ešte nie je. Možno nejaký koncert? bude v blízkej budúcnosti u nás niekto zaujímavý? mám preňho darčekový kôš, upečiem tortu, ale ešte niečo mi chýba.....

romanka06
10. máj 2023

@nikaeli a čo rád robí? Ak sa napr rád motá v záhrade tak by som mu kúpila nejaké poukážky do hornbachu alebo tak 🙂

h2
10. máj 2023

Jeden môj známy dostal na 70-tku lístky na futbal do Anglicka, je veľký fanúšik a vždy túžil ísť na nejaký významný zápas, nikdy však nebol. Išiel so synom. Niečo takéto?

nikaeli
autor
10. máj 2023

@h2 ja sa len obávam cesty a nocľahu. V poslednom období máva veľmi vysoký tlak a záchvaty dny. Aj preto sme zavrhli myšlienku wellnes pobytu. Myslím, že by mu dobre padla masáž, ale zas mu nekúpim permanentku k hocikomu. Predsa len už má vek.
@romanka06 je taký domáci kutil, poukážka je celkom dobrý nápad 🙃

0silvia0
10. máj 2023

@nikaeli moji rodicia su tiez 70nici, ja im k 50 temu vyrociu svadby kupujem listky na koncert Kandracovci a Cechomor. Vystupuju aj na Zemplinskej Sirave, to je pre vas dakeko?

nikaeli
autor
10. máj 2023

@0silvia0 ďakujem za tip, sme z východu 🙃

akbara77
10. máj 2023

@nikaeli my sme otcovi na 70tku zaplatili oslavu.

nikaeli
autor
10. máj 2023

@akbara77 oslava bude doma iba v úzkom kruhu 😉 max 10 ľudí

akbara77
10. máj 2023

@nikaeli ah 10.ludi vojde do restiky.

nyusika
11. máj 2023

@nikaeli náš otec dostal k 70 lístky do VIP na zápas Arsenalu plus letenky a ubytovania v Londýne.
Na zápas išiel iba on s mojím bratom a dodnes to považuje za jeden z najsilnejších zážitkov.
A ako bonus s ním šli aj môj brat a sestra s rodinami, ja som bola po operácii, nemohli sme ísť.

andreakotesova
11. máj 2023

Otec aj mama dostali peniaze. Kúpili si za ne co chceli (bicykle).

lalus
11. máj 2023

My sme otcovi k 70 kupovali tyzden v kupeloch pre dvoch ako samoplatcovia....je to oddych, no s bonusom lekarskej starostlivosti a aj nejakych procedur podla ich zdravotneho stavu. Obaja boli nadmieru spokojni