Odporúčania na darčeky pre 9-ročného chlapca
Ahojte, V rodine budeme coskoro vitat 9r chlapceka (stryko konecne vyhral sud nad ex, ktora ho cele detstvo zanedbavala, zamykala v izbe ☹ ) po slovensky nevie este, planujeme welcome party, viete mi prosim odporucit nejake zaujimave darceky pre 9r chlapca? dakujem
Akej je národnosti? To si nenapísala. Teda nie, že by na tom záležalo, ale v podstate sa ani nemáme od čoho odraziť 😀
Hlavne to s tym waw efektom nepreháňajte. Myslím ze predtým by som sa poradil s psychokogickou aby ste neurobili presne opačný efekt ako mate s dobrým srdcom v plane.
Volil by som stredné drahé darčeky, žiadne playstation a podobne. Ideálne podľa záľub.
Futbalova branka lopta, hokejka korčule, hokejový a futbalové kartičky, Auto na ovládanie do terénu, nejake spoločenské hry. Ide o to ci ma alebo nemá vztah k športu alebo je skor utiahnuty. Lebo ak je utiahjuty nekupujte mobil a podobne lebo si úplne spraví vlastný svet a už ho z neho nedostanete. Treba ho ťahať smerom vonku a k socializacii
spraviť mu peknú detskú izbu
je nemec, my nevieme o nom nic - vpodstate len ma zaujima ake hracky zaujimaju vasich 9r chlapcov a od toho sa odrazime 🙂 v rodine inak nie je ziadne ine dieta takze netusime co take fici medzi 9r detmi 🙂 🙂 ale jozeff ma pravdu skvele by bolo mu ukazat aky je svet vonku krasny, tak nieco navon vymyslime 🙂
@anonym_autor lego byva este zaujimave v tomto veku
Podľa mňa legom nič nepokazíš. My keď sme dcére kupovali naposledy taký väčší darček, tak to boli Carneo hodinky a tie zožali veľmi veľký úspech. Ja som im tiež rada, lebo tam vidím, kde sa nachádza, viem volať hocikedy a aj dcéra nám. Čiže aj z tohto hľadiska je to fajn.

@anonym_autor a čo ho baví? Futbal? Knihy? Autá? Píšeš že čo mu robila mama, ale nepíšeš čo ho zaujíma. Nevie po slovensky - je američan? Poliak? Ind?