icon

Odporúčania na darčeky pre 9-ročného chlapca

8. okt 2025

Ahojte, V rodine budeme coskoro vitat 9r chlapceka (stryko konecne vyhral sud nad ex, ktora ho cele detstvo zanedbavala, zamykala v izbe ☹ ) po slovensky nevie este, planujeme welcome party, viete mi prosim odporucit nejake zaujimave darceky pre 9r chlapca? dakujem

anonym_e66de5
8. okt 2025

@anonym_autor a čo ho baví? Futbal? Knihy? Autá? Píšeš že čo mu robila mama, ale nepíšeš čo ho zaujíma. Nevie po slovensky - je američan? Poliak? Ind?

joja101
8. okt 2025

Akej je národnosti? To si nenapísala. Teda nie, že by na tom záležalo, ale v podstate sa ani nemáme od čoho odraziť 😀

jozeffezoj
8. okt 2025

Hlavne to s tym waw efektom nepreháňajte. Myslím ze predtým by som sa poradil s psychokogickou aby ste neurobili presne opačný efekt ako mate s dobrým srdcom v plane.
Volil by som stredné drahé darčeky, žiadne playstation a podobne. Ideálne podľa záľub.

Futbalova branka lopta, hokejka korčule, hokejový a futbalové kartičky, Auto na ovládanie do terénu, nejake spoločenské hry. Ide o to ci ma alebo nemá vztah k športu alebo je skor utiahnuty. Lebo ak je utiahjuty nekupujte mobil a podobne lebo si úplne spraví vlastný svet a už ho z neho nedostanete. Treba ho ťahať smerom vonku a k socializacii

puertorico
8. okt 2025

spraviť mu peknú detskú izbu

autor
8. okt 2025

je nemec, my nevieme o nom nic - vpodstate len ma zaujima ake hracky zaujimaju vasich 9r chlapcov a od toho sa odrazime 🙂 v rodine inak nie je ziadne ine dieta takze netusime co take fici medzi 9r detmi 🙂 🙂 ale jozeff ma pravdu skvele by bolo mu ukazat aky je svet vonku krasny, tak nieco navon vymyslime 🙂

kikuska_wedge
9. okt 2025

@anonym_autor lego byva este zaujimave v tomto veku

simca_13
9. okt 2025

Podľa mňa legom nič nepokazíš. My keď sme dcére kupovali naposledy taký väčší darček, tak to boli Carneo hodinky a tie zožali veľmi veľký úspech. Ja som im tiež rada, lebo tam vidím, kde sa nachádza, viem volať hocikedy a aj dcéra nám. Čiže aj z tohto hľadiska je to fajn.