icon

Originálne darčeky pre ľudí, ktorí majú všetko

somztohojelen
16. feb 2025

Dobrý deň,
Idem si po radu. Sme pozvaní na oslavu, ale nenapadá mi, aký dar kúpiť. Ten človek má všetko, peniaze, materiálne veci, tak sa chcem spýtať, nenapadá vás niečo, čo by spravilo aj bohatému človeku radosť? Predstavujem si niečo možno praktické alebo možno by ocenil nejakú remeselné diela. Som stratená, pretože to je známy z partnerovej strany, takže neviem popravde čo by ho potešilo a chcem si dať na to záležať. Ďakujem za pomoc!

Strana
z2
wandaw
18. feb 2025

Ano, priklanam sa ku gurmanom 😉 sice som nezachytila, kolko rokov oslavuje, ale taka vyborna zrnkova kava nie je zla 😉 alebo ozaj chutne overene klobasky, syr.nite, čučoriedky zavarane, med, olivovy olej, cokolvek, co je mnam chutné, dobré, oblubene urobi radost. Pripadne pozri na manboxeo.cz na bednicky otvaracie, je to uplne ze mega skvely darcek 🙂
Napr.ja sa nepovazujeme za cloveka kt.ma vsetko, ale darceky, ktore nevyuzijem su aj pre cloveka ktory nema vela penazi k nicomu. Stoji to vela usilia darcu a koniec koncov ani nepotesia. Musis toho cloveka ozaj poznat.
Napr.ja vzdy nesiem na navstevu dobre vino. Moj chlap ma vela klientov, prachatych, za vodou, a tých vacsinu potesia syrove nite! Idu vraj za nimi ako male deti 🙂
Preto by som zvolila strednu cestu 😉

portret7
18. feb 2025

@somztohojelen je zenaty? Slobodny? Deti? Priatelka?

elzena2
18. feb 2025

Ti, ktorym ide skôr o dobro iných, sa potesia, keď sa v ich mene daruje dar do utulku (ak maju radi psov) alebo zasadi strom (ak sú eko), adoptuje zviera v zoo (prispieva im na krmivo). Ti, ktorí sú orientovani skôr na seba a dopraju si, len už maju všetko, tak ich potesia ulety ako pozemok na mesiaci, zelanie z Afriky (https://www.blessingsfromafrica.com/), investicne zlato (https://zlataky.sk/1g-valcambi-sa-svajciarsko-i...).

arm3
19. feb 2025

Tiež som to riešila. Kúpili sme drahú whisky v darčekovom balení, ďalší rok darčekový kôš. Tento rok netuším. Rada sa inspirujem 😆

guudy
19. feb 2025

@elzena2 s prvou polovicou prispevku suhlasim, druha je uplne mimo. Davat cloveku, ktory ma peniaze, investicne zlato?😅 Pozemok na Mesiaci fical tak 10-15 r dozadu, takze ak, tak to uz ma…

tamvtme
19. feb 2025

Tiez by som sla do darcekoveho kosa s flasou dobrejo vina a dobrotami luxusnejsimi…..apripadne flasu dobrejo rumu/whisky/toho co pije

guudy
19. feb 2025

@arm3 drz sa spotrebneho tovaru ;)

janica_
19. feb 2025

Moj svagor dostal takyto obraz s jeho podobiznou, tiez ma vsetko a toto ho pobavilo, aj si ho povesil 🙂

7komorova
19. feb 2025

@somztohojelen ked remeselné veci, skus vo vasom meste kuknut kde su handmade veci, mavaju tam nadherne salky na kavu (tu pije kazdy), alebo aj nejake dekoracie. Vzdy sa tam najdu madherne veci

miskasiska
19. feb 2025

@chiarisimo Tak tie gumaky s klobásou ma zaujali, nemáte niekde prosím foto?

kikadzi
19. feb 2025

@somztohojelen Thajska masáž 🙂

janka27101988
20. feb 2025

@somztohojelen asi poukážka do drahšej reštaurácie.

Strana
z2