Originálne nápady na darček pre 9-ročnú dcérku
Ahojte maminky..
Naše dievčatko bude mať v júli 9 rokov a vôbec netušíme čo jej kúpiť.
Minulý rok dostala elekt.kolobežku a štvorkolku.
Má aj kolieskové korčule. Lego, Raibo hair babiky dostane kedykoľvek počas roka.
V zime sme jej kúpili klavir keďže chodí ja hodiny klavíra.
Ale ja už fakt neviem čím ju prekvapiť. Mate nejaké typy nápady? Čím viete zaujať svoje detičky v tomto veku?
(Mobil,tablet,PC - toto všetko má,ale má stanovený čas kedy sa môže hrať)
Ďakujem za každý typ
@dianna3571 ísť na spoločný zážitok, aktivitu kde sa jej naozaj budete venovať a kde budete mať svoje mobily odložené
@maranco pred týždňom sme prišli z Egypta
Ťažko radiť čo dať dieťaťu, keď už všetko má... A teda dosť drahé dary 🤷🏼♀️
znížiť počet darčekov počas roka "len tak" ?:D spýtať sa jej, čo by chcela, aj keď už to vyzerá, že jej chýba už len auto a investičný byt :D neviem čím chcete prekonať kolobežku a štvorkolku na jeden sviatok :D
znížiť počet darčekov počas roka "len tak" ?:D spýtať sa jej, čo by chcela, aj keď už to vyzerá, že jej chýba už len auto a investičný byt :D neviem čím chcete prekonať kolobežku a štvorkolku na jeden sviatok :D
@janka_266 ešte motorku nemá na ktorej by mohla jazdiť do školy
@dianna3571 tak nabuduce uz budes vediet, ze 1 sviatok = 1 dar. Ak ju zahrnate darmi este aj pomimo roku, jednak sa vy vystrielate z napadov, za druhe decko sa uz potom ani nevie poriadne tesit. Moja na 9.narodky dostala bicykel, ani som nrmusela rozmyslat, co jej kupit, kedze uz asi mesiac jazdila na minulorocnom, z ktoreho uz aj vyrastla, tak sa na novy - väčší velmi tesila a mala z nrho skutocnu radost
ja neviem...kolotoc, slona, ladoveho medveda, pstrosa....
@maranco pred týždňom sme prišli z Egypta
@dianna3571 tak teraz chodte na nejaku normalnu, peknu dovlenku 😀 😀 😀
Zober ju s kamoškami na týždeň na kúpalisko.
@dianna3571 tak teraz chodte na nejaku normalnu, peknu dovlenku 😀 😀 😀
@nyusika egypt nie je normalna a pekna dovolenka?
@nyusika egypt nie je normalna a pekna dovolenka?
@lindusss2016 pre mňa nie.
El kolobezka pre devatrocne decko je uplna zbytočnost, stvorkolka? to co si mam pod tym predstaviť? Tak vo vasom pripade rovno auto jej kup🙄
@lindusss2016 pre mňa nie.
@nyusika tak rozumiem, ak sa ti tam nepacilo, lebo kazda dovolenka je subjektivny zazitok a iste zalezi od mnohych faktorov, ako napr.mesto, hotel, spolocnost, atd, atd... Ale tak ok, nepacilo sa ti, chapem. Ale preco pises, ze to nie je normalna dovolenka? Co je to nenormalna? 😁 Aka dovolenka je podla teba normalna?
@nyusika tak rozumiem, ak sa ti tam nepacilo, lebo kazda dovolenka je subjektivny zazitok a iste zalezi od mnohych faktorov, ako napr.mesto, hotel, spolocnost, atd, atd... Ale tak ok, nepacilo sa ti, chapem. Ale preco pises, ze to nie je normalna dovolenka? Co je to nenormalna? 😁 Aka dovolenka je podla teba normalna?
@lindusss2016 napísala som, že PRE MŇA, pravdepodobne si sú aké prečítala moju odpoveď
@lindusss2016 napísala som, že PRE MŇA, pravdepodobne si sú aké prečítala moju odpoveď
@nyusika v tom pripade ale nerozumiem. Cudzia zena ma zobrat svoje dieta na "pre teba normalnu dovolenku?" Preco by to robila? 😁 Prepac, ja aj asi rozumiem, preco si na autorku zareagovala takto. Len mi to pride necitlive voci rodinam, ktore castokrat nemaju mozno za co zobrat deti ani na kupalisko, a pritom by tie mamicky ozaj chceli svojim deckam dopriat krasne zazitky...
@nyusika v tom pripade ale nerozumiem. Cudzia zena ma zobrat svoje dieta na "pre teba normalnu dovolenku?" Preco by to robila? 😁 Prepac, ja aj asi rozumiem, preco si na autorku zareagovala takto. Len mi to pride necitlive voci rodinam, ktore castokrat nemaju mozno za co zobrat deti ani na kupalisko, a pritom by tie mamicky ozaj chceli svojim deckam dopriat krasne zazitky...
@lindusss2016 tak nič, nebudem vysvetľovať, keď ti unikol základný kontext.
Chytiš sa jedného slovného spojenia a súvislosti ignoruješ, dokonca ani iróniu nepoznáš
@lindusss2016 tak nič, nebudem vysvetľovať, keď ti unikol základný kontext.
Chytiš sa jedného slovného spojenia a súvislosti ignoruješ, dokonca ani iróniu nepoznáš
@nyusika ale ved som napisala, ze ja rozumiem tomu, preco na nu takto reagujes 🤷 napriek tomu to podla mna nebolo vhodne... Nechcela som ta ani urazit, ani sa tu hadat. Si podla mna krasna zena s normalnymi nazormi, preto ma toto trosku zarazilo, nic viac.
@nyusika ale ved som napisala, ze ja rozumiem tomu, preco na nu takto reagujes 🤷 napriek tomu to podla mna nebolo vhodne... Nechcela som ta ani urazit, ani sa tu hadat. Si podla mna krasna zena s normalnymi nazormi, preto ma toto trosku zarazilo, nic viac.
@lindusss2016
Celá téma je tak trápne fiktívna, že v takýchto prípadoch nemám absolútne problém aj takto reagovať... poznámka i "normálnej" dovolenke prišla po jej odpovedí, že už aj na dovolenke boli pred týždňom, či dvoma ...tak som napísala - choďte teda na normálnu dovolenku
Proste keď niektoré napíše, že dostalo dieťa štvorkolku, bicykel, hračky bežne počas roka, už aj na dovolenke boli...tak jediné, čo ešte môžu, je ísť na normálnu dovolenku 😁😁 nie do Egypta
Knihy, klbká vlny, špeciálne fixky, diy súpravy na tvorenie, lístky do kina, spoločenskú hru, návštevu game-centra, pizzu, lesky na pery... Pár odpovedí keď som sa našej 12-ročnej spýtala.
@lindusss2016
Celá téma je tak trápne fiktívna, že v takýchto prípadoch nemám absolútne problém aj takto reagovať... poznámka i "normálnej" dovolenke prišla po jej odpovedí, že už aj na dovolenke boli pred týždňom, či dvoma ...tak som napísala - choďte teda na normálnu dovolenku
Proste keď niektoré napíše, že dostalo dieťa štvorkolku, bicykel, hračky bežne počas roka, už aj na dovolenke boli...tak jediné, čo ešte môžu, je ísť na normálnu dovolenku 😁😁 nie do Egypta
@nyusika ano, ja som to takto pochopila. Osobnr si tiez myslim, ze tema je fiktivna, ale zial poznam aj z okolia taketo matky 🙈 nejdem to dalej rozberat, verim, ze ak niekto toto robi, tak len v dobrej viere, ze dava svojmu dietatu to naj, mozno sama mamicka ma nejaku traumu z detstva - pocit nedostatku, atd, takze ani nejdem sudit. Ale ozaj mam v okoli maminku, dobre vyzerajucu 40 rocnu kocku, ktora mala tazke detstvo (alkoholizmus, bieda), baba sa vydala velmi dobre, dceru od malicka zahlcuje vsetkym, aj seba samozrejme, dohana, co jej chybalo... Ze peniaze kazia charakter, o nej plati dvojnasobne, ale co uz, tento pripad by uz nevyriesili ani psychiatri...
Neviem ci je tvoja dcerka na take nieco, ale mojej neterke sa velmi pacil Pandora naramok 🙂 Kupujeme tu a maju fakt pekny vyber tych koralok, v podstate aj podla aktualnosti co fici. Teraz je tam aj Stich 😀 https://www.sofia.sk/sk/sperky/pandora

@dianna3571 ísť na spoločný zážitok, aktivitu kde sa jej naozaj budete venovať a kde budete mať svoje mobily odložené