icon

Originálny darček pre ročného chlapčeka

elisa1910
22. máj 2020

Prosim poraďte niečo.. Budem vdacna za kazdy napad 🙏🙏

mogaa
22. máj 2020

@elisa1910 na nejakú originalitu sa vykašli a kúp klasiku hračky (veľká Tatrovka, lego od 12.mes., kocky), odrážadlo, ak ešte sám nechodí - chodítko čo tlačí pred sebou, hojdačka....

s_a
22. máj 2020

Neviem ci si zrovna ročné dieťa potrpi na originalnost 😀 skôr by sa hodilo niečo praktické a užitočné

elisa1910
autor
22. máj 2020

On tých praktických veci ma az az keďže jeho mama pracuje v obchode s detskymi vecami resp. Pracovala pred materskou takže skor mi ide o nieco originálne netradičné

betulinka1
22. máj 2020

@elisa1910 ked som nevedela co ako darcek, tak som to riesila malou hrackou napr. lopta, puzzle a kupila poukaz na fotoknihu. Zatial velky uspech u rodicov.

pribinak
22. máj 2020

@elisa1910 kupón do fotoateliéru, sk má teda hračiek dosť

betulinka1
22. máj 2020

@pribinak to je tiez super napad

kiki68
22. máj 2020

Ja som dnes bola v obchode malemu kupit nejake somariny este pred porodom. Mali tam taku interaktivnu kocku s dvom a uskami. Na to sa mohla dat taka postavicka a ta bud mala nahrane zvuky, pesnicky alebo bola prazdna s kapacitou 90minut s mohla sa tam nahrat vlastna vec. Ked sa naklonila rozne tak este vydala ine zvuky. Tymi usami sa to dalo cele ovladat a skusat. Mohla padnut z metra dole bez ujmy. Ako ja som nad tym hikala ako somar. Lebo nahrat vlastne zvuky rozne, narozpravat rozpravku atd to je pecka. Za mna takuto haraburdicku.

mimka_23
22. máj 2020

Osobnú knihu s menom dieťaťa, kde je dieťa hlavným hrdinom.

elisa1910
autor
22. máj 2020

@mimka_23 fiiha vdaka o tom som este nepočula

jaja20
22. máj 2020

My sme dcere kupili velku plastovu šúchačku,ktoru sme pouzivali v lete na zahrade a v zime normalne aj v izbe.

dusankomoj
22. máj 2020

Môj synator dostal na prvé narodeniny obrovské el.auto na vozenie.Range Rover. Mal to tak trochu na háku, ale zato tatino mal OBROVSKÚ radosť.A nakoľko to má aj diaľkové ovládanie, tak s autíčkom zavalcovaval zasiatu trávu na dvore. Praktický darček🙂

tenerifka
22. máj 2020

tomu chlapcekovi je to sumafuk, kupujes to pravdepodobne kvoli okoliu, chlapec sa najviac vyhraje s prazdnou krabicou a baliacim papierom

dusankomoj
22. máj 2020

@tenerifka si mi pripomenula🙂 po prvých vianociach s dcérou sme mali lesklý baliaci papier ešte v marci pod postieľku a tam sa chodila hrať🙂

lenkalienka321
28. jún 2024

@elisa1910 chceš originálny? Nech sa páči. Možno niekoho inšpiruje aj s odstupom 4 rokov😁. Môj čerstvo ročný sa s tým rád zábava, otvára, zatvára okienka. Sem tam mu tam vložím nejakú mlsu, kúsok kukuričnej chrumky, jahodku, hrášok, niečo mäkké, aby sa nepridusil😅

tenerifka
28. jún 2024

@lenkalienka321 no chlapcek, ktoreho chce pani obdarovat, uz ma 5 rokov.....

lenkalienka321
28. jún 2024

@tenerifka veď áno, preto som písala, že s odstupom 4 rokov. Keď sa ku mne dostalo toto staré fórum, je šanca, že sa dostane aj k ostatným mamičkám, ktoré majú ročného drobca.