Originálny darček pre ročného chlapčeka
Prosim poraďte niečo.. Budem vdacna za kazdy napad 🙏🙏
Neviem ci si zrovna ročné dieťa potrpi na originalnost 😀 skôr by sa hodilo niečo praktické a užitočné
On tých praktických veci ma az az keďže jeho mama pracuje v obchode s detskymi vecami resp. Pracovala pred materskou takže skor mi ide o nieco originálne netradičné
@elisa1910 ked som nevedela co ako darcek, tak som to riesila malou hrackou napr. lopta, puzzle a kupila poukaz na fotoknihu. Zatial velky uspech u rodicov.
@pribinak to je tiez super napad
Ja som dnes bola v obchode malemu kupit nejake somariny este pred porodom. Mali tam taku interaktivnu kocku s dvom a uskami. Na to sa mohla dat taka postavicka a ta bud mala nahrane zvuky, pesnicky alebo bola prazdna s kapacitou 90minut s mohla sa tam nahrat vlastna vec. Ked sa naklonila rozne tak este vydala ine zvuky. Tymi usami sa to dalo cele ovladat a skusat. Mohla padnut z metra dole bez ujmy. Ako ja som nad tym hikala ako somar. Lebo nahrat vlastne zvuky rozne, narozpravat rozpravku atd to je pecka. Za mna takuto haraburdicku.
Osobnú knihu s menom dieťaťa, kde je dieťa hlavným hrdinom.
My sme dcere kupili velku plastovu šúchačku,ktoru sme pouzivali v lete na zahrade a v zime normalne aj v izbe.
Môj synator dostal na prvé narodeniny obrovské el.auto na vozenie.Range Rover. Mal to tak trochu na háku, ale zato tatino mal OBROVSKÚ radosť.A nakoľko to má aj diaľkové ovládanie, tak s autíčkom zavalcovaval zasiatu trávu na dvore. Praktický darček🙂
tomu chlapcekovi je to sumafuk, kupujes to pravdepodobne kvoli okoliu, chlapec sa najviac vyhraje s prazdnou krabicou a baliacim papierom
@tenerifka si mi pripomenula🙂 po prvých vianociach s dcérou sme mali lesklý baliaci papier ešte v marci pod postieľku a tam sa chodila hrať🙂
@elisa1910 chceš originálny? Nech sa páči. Možno niekoho inšpiruje aj s odstupom 4 rokov😁. Môj čerstvo ročný sa s tým rád zábava, otvára, zatvára okienka. Sem tam mu tam vložím nejakú mlsu, kúsok kukuričnej chrumky, jahodku, hrášok, niečo mäkké, aby sa nepridusil😅
@lenkalienka321 no chlapcek, ktoreho chce pani obdarovat, uz ma 5 rokov.....
@tenerifka veď áno, preto som písala, že s odstupom 4 rokov. Keď sa ku mne dostalo toto staré fórum, je šanca, že sa dostane aj k ostatným mamičkám, ktoré majú ročného drobca.

@elisa1910 na nejakú originalitu sa vykašli a kúp klasiku hračky (veľká Tatrovka, lego od 12.mes., kocky), odrážadlo, ak ešte sám nechodí - chodítko čo tlačí pred sebou, hojdačka....