icon

Originálny darček pre ženatého kolegu

Včera o 15:09

Ahojte damy, prosim poradte mi nieco napadite - ide o to, ze v praci spolupracujem s jednym gentlemanom, ktory je podotykam zenaty a nic spolu nemame, cize nijake nezbedne darceky 🤣 ale mame sa ozaj radi a prechovavame k sebe sympatie. Od neho stale dostavam hodnotnejsie darceky ako je kozmetika, vyzivove doplnky, dezerty.. a ja by som ho taktiez rada niecim potesila, akurat ze by som chcela nieco specialne, co mu ukaze ze si ho naozaj vazim. Napada vas nieco vhodne? Ma 40 rokov. Dakujem za napady ❤️

autor
Včera o 18:28
@marca12

@anonym_autor Takze tebe vyhovuje,ze si ta kupuje. Chlapec vie,co robi a ako na teba. A podla mna sa na tebe aj dobre zabava.

@marca12 ty si uplne ze mimo, ale nevadi necham ta v tom 😉

ibrunova
Včera o 18:30

Kúp nejaký dobrý rum..
Podľa mňa jeho manželka o darčekoch nevie.

anonym_b8b9f9
Včera o 18:48
@anonym_autor

@marca12 som si ista ze svoju zenu obdaruva omnoho castejsie a omnoho hodnotnejsimi darmi 🙂 ako som dodala vyssie, ide z jeho strany urcite najma o to aby sa mi revanzoval a kedze je pozorny, namiesto niecoho obycajneho mi podaruje nieco osobnejsie, aby som vedela ze si to vazi..

@anonym_autor kozmetika, dezert nie sú pre mňa nijak špeciálne osobné dary, môžu byť hodnotné, ale sú veľmi všeobecné a nijak výnimočné, takže fľaša ako hovoríš je podľa mňa úplne akurát vhodná aj v situácii, aj na rovnakej úrovni na oplátku 🙂

martinkatinka
Včera o 19:31
@anonym_autor

Este dodam podstatnu vec ktoru som mala spomenut hned na zaciatku - ja mu v praci davam nejake ,,ulavy,, a podla mna darceky su skor na revanz ako kvoli prejavu naklonnosti 😊

@anonym_autor fiha, ze ulavy... No uz by som bola v pozore.

viestta
Včera o 19:36
@anonym_autor

Este dodam podstatnu vec ktoru som mala spomenut hned na zaciatku - ja mu v praci davam nejake ,,ulavy,, a podla mna darceky su skor na revanz ako kvoli prejavu naklonnosti 😊

@anonym_autor davas mu ulavy a on nosi darceky. Sprosty vymenny obchod podla hesla Ja na brachu, bracha na mne 😅 ...alebo rovno napisme, ze uplatky... Len ty si naivne namyslas, ze to robi lebo si ta vazi... Joj zeno, naivna si. A on vycurany, len si ta kupuje.

autor
Včera o 19:41
@anonym_b8b9f9

@anonym_autor kozmetika, dezert nie sú pre mňa nijak špeciálne osobné dary, môžu byť hodnotné, ale sú veľmi všeobecné a nijak výnimočné, takže fľaša ako hovoríš je podľa mňa úplne akurát vhodná aj v situácii, aj na rovnakej úrovni na oplátku 🙂

@ibrunova
@anonym_b8b9f9
Nevylucujem ze jeho zena o tom pravdepodobne nevie, ale naozaj my dvaja sme vo vsetkej pocestnosti

A tiez si myslim, ze nic extra sa mi zase nedostava, ved mi nedava nijake sperky ani mi neplati drahe dovolenky 😅🤣 normalne sa mi chce odvdacit a da mi radsej nieco praktickejsie ako iba obycajnu cokoladu 🤷‍♀️

svetlonos
Včera o 19:42
@anonym_autor

@marca12 ty si uplne ze mimo, ale nevadi necham ta v tom 😉

@anonym_autor
Ty si tak blba naozaj alebo to len hras?? No nápis aké úľavy to sú, či ťa ma za hlúpu alebo po tebe ide. A stavím sa, že ak mu povieš, že by si prijala aj fwb, radostné prijme.
Tebe by sa páčilo, keby toto stvaral tvoj muž? Ale ty zrejme žiadneho nemáš takže nerieš, pravda?

autor
Včera o 19:43
@martinkatinka

@anonym_autor fiha, ze ulavy... No uz by som bola v pozore.

@martinkatinka nic nezakonne, netreba byt nijak speci v pozore 🤣 proste mu robim sluzbu, klasicky ako si ludia obcas vselijako pomahaju.. nie je to nic nezakonne a ani nic eroticke 😁

autor
Včera o 19:44
@svetlonos

@anonym_autor
Ty si tak blba naozaj alebo to len hras?? No nápis aké úľavy to sú, či ťa ma za hlúpu alebo po tebe ide. A stavím sa, že ak mu povieš, že by si prijala aj fwb, radostné prijme.
Tebe by sa páčilo, keby toto stvaral tvoj muž? Ale ty zrejme žiadneho nemáš takže nerieš, pravda?

@svetlonos sama si blba a tebe urcite nic konkretne pisat nebudem, ja viem sama aka je pravda a ze nic medzi nami nie je a jedine po co som sem prisla bol napad na darcek, ale tu sa normalnej odpovede clovek ozaj nedocka, mala som napisat ze hladam darcek pre otca 🤣

autor
Včera o 19:45
@viestta

@anonym_autor davas mu ulavy a on nosi darceky. Sprosty vymenny obchod podla hesla Ja na brachu, bracha na mne 😅 ...alebo rovno napisme, ze uplatky... Len ty si naivne namyslas, ze to robi lebo si ta vazi... Joj zeno, naivna si. A on vycurany, len si ta kupuje.

@viestta o nijake uplatky nejde 😊

viestta
Včera o 19:53
@anonym_autor

@viestta o nijake uplatky nejde 😊

@anonym_autor ale vsak dobre, je jedno ako to vnimas ty. Pohlad zvonka moze byt uplne iny. Keby to bolo len o pomoci bliznemu tak by stacilo ak by podakoval. Akonahle to je o tovare poskytnutom za sluzby je to bartrovy obchod. Ty poskytnes ulavu, on zaplati darcekom.

svetlonos
Včera o 19:55
@anonym_autor

@svetlonos sama si blba a tebe urcite nic konkretne pisat nebudem, ja viem sama aka je pravda a ze nic medzi nami nie je a jedine po co som sem prisla bol napad na darcek, ale tu sa normalnej odpovede clovek ozaj nedocka, mala som napisat ze hladam darcek pre otca 🤣

Ale veď sa nad tým zamysli poriadne. No nie je to normálne a môžeš sa klamať koľko chceš teda. Postav sa do role jeho ženy, že by to robil tvoj muž a nejakej pipine by nosil darčeky v práci. Zrejme by si šťastím doma neskákala, či áno a ešte by si jej aj tortu upiekla? To nemáš iného chlapa, ktorý by ti preukazoval náklonnosť?
Pokiaľ ti to nosí za tie úľavy len, ok, Ste si kvíz. Ale potom nepotrebuješ špeciálny dar. Ale ak si charakter, bol by super dar kľudne aj poukaz na večeru pre dvoch. Keď si ho skutočne tak vážia a záleží ti na ňom - dopraj mu to šťastie a spoločné chvíle s manželkou pri dobrom obede či večeri 😉.

autor
Včera o 20:02
@svetlonos

Ale veď sa nad tým zamysli poriadne. No nie je to normálne a môžeš sa klamať koľko chceš teda. Postav sa do role jeho ženy, že by to robil tvoj muž a nejakej pipine by nosil darčeky v práci. Zrejme by si šťastím doma neskákala, či áno a ešte by si jej aj tortu upiekla? To nemáš iného chlapa, ktorý by ti preukazoval náklonnosť?
Pokiaľ ti to nosí za tie úľavy len, ok, Ste si kvíz. Ale potom nepotrebuješ špeciálny dar. Ale ak si charakter, bol by super dar kľudne aj poukaz na večeru pre dvoch. Keď si ho skutočne tak vážia a záleží ti na ňom - dopraj mu to šťastie a spoločné chvíle s manželkou pri dobrom obede či večeri 😉.

@svetlonos znicit mu manzelstvo ci ho zviest je to posledne co by som chcela resp mala v umysle a on je na tom urcite rovnako 😉 samozrejme ze by sa mi to nepacilo byt v kozi jeho zeny, ale zrejme aj preto o tom ona myslim si nevie, kedze by to bolo zbytocne zle pochopene z jej strany a urobilo to zbytocne dusno u nich doma.. citi sa mi zaviazany tak mi da obcas nejaky darcek, to je vsetko.. su aj tyzdne ked sa nevidime a pocas nich nie sme v nijakom kontakte 😉 uz som sa rozhodla, dam mu kvalitnu flasu a kavu

viestta
Včera o 20:12
@anonym_autor

@svetlonos znicit mu manzelstvo ci ho zviest je to posledne co by som chcela resp mala v umysle a on je na tom urcite rovnako 😉 samozrejme ze by sa mi to nepacilo byt v kozi jeho zeny, ale zrejme aj preto o tom ona myslim si nevie, kedze by to bolo zbytocne zle pochopene z jej strany a urobilo to zbytocne dusno u nich doma.. citi sa mi zaviazany tak mi da obcas nejaky darcek, to je vsetko.. su aj tyzdne ked sa nevidime a pocas nich nie sme v nijakom kontakte 😉 uz som sa rozhodla, dam mu kvalitnu flasu a kavu

@anonym_autor nic by nebolo zo strany jeho zeny zle pochopene. Ona by to pochopila uplne spravne. A tu su dve moznost.
1. Kupuje ti darceky, lebo mu poskytujes vyhody a je to len obchod, preto je ti zaviazany. 2. Alebo ta bali a ty mu este ako taka naivka poskytujes vyhody, na ktore by inac nemal narok a co sa moze este aj proti tebe obratit, ked sa to prevali.
No a ty este ako uplna a celkom pripecena(?) mu chces dat darcek co je v jednom aj druhom pripade uplne mimo

autor
Včera o 20:30
@viestta

@anonym_autor nic by nebolo zo strany jeho zeny zle pochopene. Ona by to pochopila uplne spravne. A tu su dve moznost.
1. Kupuje ti darceky, lebo mu poskytujes vyhody a je to len obchod, preto je ti zaviazany. 2. Alebo ta bali a ty mu este ako taka naivka poskytujes vyhody, na ktore by inac nemal narok a co sa moze este aj proti tebe obratit, ked sa to prevali.
No a ty este ako uplna a celkom pripecena(?) mu chces dat darcek co je v jednom aj druhom pripade uplne mimo

@viestta ja to vidim tak - netreba veci zbytocne komplikovat a hladat za tym za kazdu cenu nieco viac, ide o priatelsky vztah a vzajomnym darom si preukazeme vzajomnu uctu

anonym_1d0a87
Včera o 21:45

Ja neviem, ale ja mam taky pocit ze ty by si predsa len s nim nieco "viac" chcela mat.
Pocit z tvojho posania o nom.

viestta
Včera o 21:47
@anonym_autor

@viestta ja to vidim tak - netreba veci zbytocne komplikovat a hladat za tym za kazdu cenu nieco viac, ide o priatelsky vztah a vzajomnym darom si preukazeme vzajomnu uctu

@anonym_autor ked myslis...

maca1984
Včera o 22:23
@anonym_autor

@anonym_autor vzájomná úcta a dupľom v pracovnom pomere sa neprejavuje hodnotnými darmi.
A už vôbec tak, že to manželke musí tajiť.
Keby o tom manželka vedela, ver mi, zatrhne to rýchlosťou blesku.
A ty keby si mala priateľa, manžela by si urobila to isté.

muchotrafka298
Dnes o 05:35

V ziadnom pripade by som od zenateho kolegu nic nebrala. On si Ta kupuje, toto nevidis??? Ked mu silou mocou niwco chces dat, daj mu flasku a hotovo. A nic si od neho neber, lebo ty mu davas ulavy v praci a on Ta uplaca. Aj toto je forma uplatku, nieco za nieco.

kp7333
Dnes o 05:40

Kup mu 2 listky do divadla, nech si s manzelkou vecer povyrazia.

letfenixa
Dnes o 05:42

Ak od neho dostávas darčeky ako protihodnotu k tebou poskytovanym výhodám, tak nie je žiaden dôvod mu niečo kupovať.

dadis
Dnes o 05:43
@muchotrafka298

V ziadnom pripade by som od zenateho kolegu nic nebrala. On si Ta kupuje, toto nevidis??? Ked mu silou mocou niwco chces dat, daj mu flasku a hotovo. A nic si od neho neber, lebo ty mu davas ulavy v praci a on Ta uplaca. Aj toto je forma uplatku, nieco za nieco.

@muchotrafka298 Ja by som mu ani tu flasu nedala, ved to nie je cokolada za 5 eur. My sa v praci na narodeniny skladame. Chlapom sa kupi flasa, zenam nejaka poukazka a ziadne osobne dary. Autorka sa len strapni, alebo sa ten kolegialny vztah posunie na inu uroven.. ale kto chce kam...

martinkatinka
Dnes o 06:30
@anonym_autor

@martinkatinka nic nezakonne, netreba byt nijak speci v pozore 🤣 proste mu robim sluzbu, klasicky ako si ludia obcas vselijako pomahaju.. nie je to nic nezakonne a ani nic eroticke 😁

@anonym_autor ale ak ti len dakuje za ulavy, ty mu uz nic nedavaj. Ved ste si kvit. Toto cele co pises, je pritiahnute za vlasy. Iba davas sama sebe vyhovorky.

anonym_69f7b4
Dnes o 07:22

@anonym_autor Daj gentlemanovi svoje mokre nohavicky. Citi to z teba na kilometre, ze si z neho namakko 😆

autor
Dnes o 09:16

Dam mu flasu a kavu na revanz a vas nech aj rozdrapi od jedu 🤣 nic s nim mat nebudem ani do buducna lebo ja nie som ziadna rozbijacka rodin, majte vsetky pekny dnik damy 😘

letfenixa
Dnes o 09:22
@anonym_autor

Dam mu flasu a kavu na revanz a vas nech aj rozdrapi od jedu 🤣 nic s nim mat nebudem ani do buducna lebo ja nie som ziadna rozbijacka rodin, majte vsetky pekny dnik damy 😘

@anonym_autor prečo by kohokoľvek malo rozdrapit od jedu?

anonym_91ba39
Dnes o 09:29
@anonym_autor

@anonym_autor preco na revanš ? ved ty mu robis ulavy, to on ti podla teba na revanš nieco nosi.....

dadis
Dnes o 09:43
@anonym_autor

@anonym_autor Haha, ze od jedu 😁.

muchotrafka298
Dnes o 09:43

On Ti hlavne tie veci nenosi len tak. Nosi Ti ich z nejakeho dovodu. Kedze sama pises, ze mu poskytujes ulavy, tak on sa Ti revansuje darmi. O ktorych podla mna jeho manzelka nevie a mne by teda po chuti vobec nebolo to,ze moj muz nosi kolegyni drahe dary. A fakt neviem, koho by tu malo od jedu rozdrapit.

dadis
Dnes o 09:46
@muchotrafka298

On Ti hlavne tie veci nenosi len tak. Nosi Ti ich z nejakeho dovodu. Kedze sama pises, ze mu poskytujes ulavy, tak on sa Ti revansuje darmi. O ktorych podla mna jeho manzelka nevie a mne by teda po chuti vobec nebolo to,ze moj muz nosi kolegyni drahe dary. A fakt neviem, koho by tu malo od jedu rozdrapit.

@muchotrafka298 Ved ona mu tiez nedava ten dar len tak, to je tu kazdej jasne.