Originálny darček pre ženatého kolegu
Ahojte damy, prosim poradte mi nieco napadite - ide o to, ze v praci spolupracujem s jednym gentlemanom, ktory je podotykam zenaty a nic spolu nemame, cize nijake nezbedne darceky 🤣 ale mame sa ozaj radi a prechovavame k sebe sympatie. Od neho stale dostavam hodnotnejsie darceky ako je kozmetika, vyzivove doplnky, dezerty.. a ja by som ho taktiez rada niecim potesila, akurat ze by som chcela nieco specialne, co mu ukaze ze si ho naozaj vazim. Napada vas nieco vhodne? Ma 40 rokov. Dakujem za napady ❤️
Ja poviem z opačnej strany - manžel pomôže niektorým svojim klientom, zväčša dostane fľašu (nie sú to úplatky, ale že pre nich zoženie špeci tovar nad rámec svojich povinností atď). A má aj klientku, ktorá mu často nosí drahé veci ako drahý opasok, peňaženku atď. Muž to dáva mne a ja to zväčša predám (sú to nóbl značky, ktoré my nemáme potrebu nosiť). Radšej kúpim za to niečo deťom. Ale teda keďže sa jedná o vzťah, že on jej pomôže, ona sa revanšuje, tak žiadne dary on jej nedáva.

Dam mu flasu a kavu na revanz a vas nech aj rozdrapi od jedu 🤣 nic s nim mat nebudem ani do buducna lebo ja nie som ziadna rozbijacka rodin, majte vsetky pekny dnik damy 😘
@anonym_autor no ani omylom ma od jedu rozdrapit nejde. Vsetky sa ti tu pokusaju vysvetlit, ze ten vas vymenny obchod je cez ciaru.
Niekto sa pouci na cudzich chybach, niekto si necha poradit ak nevie, niekto si musi natrepat vlastny nos. Ty budes z tej poslednej kategorie. Len dufam, ze aspon potom sa poucis.