Oslava mimo okresu, kde bude 30 ľudí
Dostali sme pozvanie na oslavu kde bude cca 30 osob od blizkeho rodinneho prislusnika je to cez vikend a mimo nasho okresu
My sa chranime sme doma dodrziavame opatrenia snazime sa dosledne.
Ostatni pozvani takto nerobia a veru to uplne v pohode a my sme za divnych. Ako by ste reagovali vy ?
Nešla by som. A bolo by mi z nich smutno.
Kvoli takymto budeme sediet doma este daalsie roky 🙈
Že to je maximálna drzosť a hazard ľudia sú nepoucitelni
Omg. Tak nejdem a hotovo. Naco to rozoberat?
Ja sa stretavam s kym chcem a kedy chcem.
Vam uz tato"korona" zatemnuje rozum?
Take a take opatrenia a ludia ako cvicene ovce do bodky posluchnu 🤦🤦.
Udat?ako naozaj? Je to na ich zvazeni,ked chcu,nech si oslavu robia a ak pridu aj pozvani,ich vec.
Ty nechces,nechod. Nikto ta nenuti.
Mna taktiez nikto nebude nutit sediet doma na prdeli ked sa mi nechce.
MK nesklamal ... ako som písala v príspevku my samozrejme nejdeme, opatrenia dodrziavame.. Chcela som len vediet ci ma zmysel sa vôbec dohadovať alebo upozorniť ze to co robia nie je správne ale proste nema. Napisala som ze dakujeme za pozvanie ale neprídeme. Nikoho neudávam ani nič podobné.
Samozrejme je to situacia asi vo viacerých rodinach ... kde cast dodrziava a cast nie a tí poctiví sú často predmetom hejtu (tak ako aj tu od niektorých) a chcela som vediet ako na to reagovať ....
MK nesklame nikdy 😉
Vieš čo, ja si myslím, že už nemá cenu vôbec riešiť to, čo ostatní nedodržiavajú... Mne už je z ľudí čo razia heslo "pravidlá sa maju porušovať" zle, idú aj cez mŕtvoly a je im to sumafuk - teraz sa takéto oslavy pokladajú za prejav odvahy, bojovanie proti systemu.. verím, že polovica tých osláv by za normálnych okolností ani nevznikla, ale teraz to robia ako napriek.. cítia sa ako revolucionári..
ale fakt, naozaj ma mrzí, že tí čo pravidlá dodržujú sú povazovani blbcov v spoločnosti a už tak bojujem sama so sebou, aby som neporusovala VLASTNE zásady ktoré som.mala vždy a vždy som bola pravidlova..
Mne sa rozum zastavuje. Kto dnes robi oslavu? Skutocne?
A potom sa cudujeme, ako to, ze sa to tak brutalne siri🤦.
Nezodpovedane, neskutocne nezodpovedne
@dibarbora s tebou by som sa ani v obchode nechcela stretnut.
Ano, nie si jedina, komu to lezie na nervy, a trva to dlho.
A led si na modrom koniku, tak mas asi deti. Tak to je priklad. Potom tiez sa necuduj, ze budu tvoje pravidla porusovat, lebo im to uz bude liezt na nervy🤦
@stanislavicenka Mozno sme sa uz stretli 🤷.
Moje deti pravidla neporusuju. Vedia kedy si maju nahubok dat a kedy ho mat nemusia. Takze mozes byt uplne kludna.
K dr.,do obchodu,inak nie. A si predstav,su v poriadku.
Mne to nelezie na nervy,ja to ignorujem.
@jana_eyre_2 nebojujem proti systemu,ani to neberiem ako prejav odvahy. Len nejdem s davom.
@dibarbora ako myslíš... 🤷
@jana_eyre_2 nemyslim,viem
@janulienockanr toto je také krátkozraké. U nás v skupine na FB tiež status, že zlí udavači a čo sa staráte. A hneď pod ním: nejaký blbb mi oškrel auto, nevideli ste niekto niečo?!
@dibarbora to je reakcia. Ze nejdem s davom. Toto nema s rebeliou nic spolocne, ze si nieco lepsie pochopila. Prave naopak🤦
K 30 ľuďom ani za 100 000€ by som nešla
@stanislavicenka kazdy mame nejaky nazor a mozem si ho vyjadrit. Nebudem sa klanat idiotom a ani sa triast ci sa nahodou niecim nenakazim.
Vam tie opatrenia uz prerastli cez hlavu..toto je zakazane,hento je zakazane,dychat nemozeme a uz ani s prepacenim prdiet lebo aj to uz zakazali.
No nech ma bozaju v rit. Zijem len raz a chcem si uzit kazdu volnu chvilu,ktora mi je umoznena.
@dibarbora presne tak, zijes len raz. A predpokladam, ze chces zit co najdlhsie. Hadam aj dufas, ze budu zit co najdlhsie aj tvoji blizki. V dedine, z ktorej su moji svokrovci takto po oslave pochovali dvoch ludi. Jeden 45, druhy 60. Lebo nedokazeme zit s obmedzeniami tu chvilu, kym sa nam virus nepodari dostat pod kontrolu. Zatial sa nam to nedari aj kvoli takym ludom, ako si ty.
@janulienockanr ty si dobre mimo s tým tvojim názorom že nechaj žiť....a koľko ľudí možno oni o ten život pripravia? Trošku rozmýšľam než niečo vypustím z úst 🤦
Oslava s 30 ľuďmi? To nemyslite vážne...a ešte mimo okres. Celé zle... A potom nadávame, kedy sa to skončí. Nikdy s takýmto prístupom. Ľudia sú ozaj nepoucitelni...
@dibarbora ale este jedno dodam. S covidom sa nenaucime zit, lebo prekonanim si nevytvorime protilatky a kosi nas to ci sme mladi alebo stari. A porazime to len ockovanim. A aby sme sa ockovania dozili, musime dodrziavat opatrenia. Nad morom ludstvo vyhralo taktiez vakcinaciou btw. Tak a teraz uz ozaj koncim 🙂
Fakt sme ako ľudstvo nepoucitelne.
@sim_mi nechcem rypat a ani nerypem 😇 ja len ze by som az taku spasu v tej vakcine nevidela... stale su tu ludia, ktori sa ockovat nemozu zo zdravotneho hladiska (len v mojom okoli mam takych 2), dalej su tu deti, ktore sa neockuju... teda stale zostava velka cast populacie, ktora zaockovana nebude a dokonca aj zaockovani dokazu virus preniest
aj ked na druhu stranu, myslim, ze prave ockovanim sa situacia zlepsi, ale aby sme boli spaseni, :D to je este beh na velmi dlhe trate
a este k tomu moru, v case, ked zuril mor, bola ovela mensia mobilita ludi ako je teraz, boli ovela mensie moznosti cestovania, nebola az tak vyuzivana napriklad ani letecka doprava, takze v sucasnosti sa to bude stale ovela lepsie sirit a tazsie sa to vyhubi ako vtedy

A potom že opatrenia nefungujú a je tu pandemia 😂😂😂že im ďakujeme za to, že rok sedíme doma, že ľudia sú bez práce, odkladajú svadby a nemôžu ist svojim blízkym na pohreb ale oni si kľudne robia oslavu pre 30 ľudí. 👏👏👏