icon

Oslava mimo okresu, kde bude 30 ľudí

20. mar 2021

Dostali sme pozvanie na oslavu kde bude cca 30 osob od blizkeho rodinneho prislusnika je to cez vikend a mimo nasho okresu
My sa chranime sme doma dodrziavame opatrenia snazime sa dosledne.
Ostatni pozvani takto nerobia a veru to uplne v pohode a my sme za divnych. Ako by ste reagovali vy ?

Strana
z3
janulienockanr
24. mar 2021

@evaachesa ja rozmyslam nebojtre sa a dost d9bre.... Ale preco by soms a mala starat do druhych halooo... Led domna sa nik nestraa preco by som sa mala starat ja hmm... A nic v zlom viete kolko sa robi krstov a neverim ze je tam. Len 6 ludi len nikto to nikomu nedava a ani otom nevravi a kolko sa robi oslav a toez tma neni urxite 6 ludiii.....ked vidim. A. Nebojte sa opatrenia dodrziavame ani mo sme nemali krst kedze by nas malo byt len 6 a. Kazdy sme z ineho okresu
....

janulienockanr
24. mar 2021

@sim_mi bodaj by ste mali pravdu.... Ale mam. Kamosa zdravotnika a lezi doma s dvoma vakcinaciami v sebe a dostal. Kovid ma vysoke horucky nema cuch a ani chut uz cele telo ho boli.... A sam chudak zostla. Rpepkvapeny ze co za vakcinaciu dostali

sim_mi
24. mar 2021

@janulienockanr ale ved nikto netvrdil, ze s vakcinou sa opat nenakazime. Nakazit sa mozeme, ale sanca, ze nas covid pochova je minimalna. Myslim, ze zdravotnik by take nieco vediet mal 🤷‍♀️ my sme covid mali, dva dni ma bolela kazda bunka a to som vraj mala slaby priebeh 😄😄 nemam zatial ziadne nasledky, no moji obaja rodicia boli v nemocnici na kysliku a obaja su s nasledkami, otec je pn uz 62 dni. V zivote to uz zazit nechceme, ockovat sa pojdeme hned, ako budeme moct. Lebo lekarom vdacime za zachranu zivotov oboch mojich rodicov, verili sme im pocas liecby a verime im aj co sa vakcinacie tyka.

sim_mi
24. mar 2021

@avril299 ano jasne, ale stale je vacsia skupina ludi, ktori sa ockovat mozu, vakciny sa budu dalej vyvijat, testovat na vacsej vzorke ludi, hadam po case vynajdu aj lieky 🤷‍♀️ neviem, nie som vedec 😄 ale takto ludstvo bojuje proti vsetkym pliagam. Snad sa raz vratime do normalneho zivota

avril299
24. mar 2021

@sim_mi dufam aj ja ze raz to pride 🙏

Strana
z3