Oslava narodenín v Mc Donalds
Ahojcek maminky moj syn bude mat 5 rockov a chceli by sme mu urovit oslavu v mc donalde s kamaratmi aj som sa tam pytala ze ako to chodi ale pani nemala momentalne cas kedze jej tam jedna oslava prebiehala.rada by som vedela ci sa to tam plati a kolko alebo teda ako to prebieha dakujem za odpovede
@erika272 No veď v poriadku - len podľa teba sme všetky čo nám záleží na tom nedávať deťom jesť papier a sračky, ktoré ani okolo mäsa nešli sme "prepaté".....Ja som našťastie ako 5-ročná ani netušila čo je to McDonalds - a predstav si vôbec ale vôbec nám to nechýbalo..... 😉
A tu nejde o "šalát a mrkvu"......
@indiankaindi No to bohužiaľ nie sú. Nedávno vyšiel článok o tom čo dáva McDonalds okrem iného do žemlí - papier-celulózu.....
Ale ok. Vyjadrila som len svoj názor a ospravedlňujem sa za odbočenie od témy.
Boze zase reaguju tie co su proti,ved neotvarajte temy do ktorych nemáte cim prispiet aby sa to tykalo temy!!!!my tiez chodime do mc Donald sem tam maly ma vzdy happy meal pretoze chce hracku zje 5hranoliek a bio jablcka co tu k tomu davaju a tiez by mi nerobilo problém mu tam spravit oslavu keby sa to tu da pretoze by to bol pre neho pekny zazitoj,urcite by sa nenapchaval hamburgerom
@dominikav123 niekto ma cas dennodenne sa tu zapajat do uplne vsetkych tem..chcela by som mat tolko casu..ale keby som ho mala urcite by som ho vyuzila zmysluplnejsie 😀
@alchemilkazltozelena tak tak, dobre si pamätáš, keby videli, aké deti a čím ich kŕmia, tak nejaká oslava ich nerozhádže 😀 😀 😀 😀
@erika272
aspon za mna: problem nie su hranolky, ci hamburger, ale kvalita, obsah toho co jeme, spracovanie toho.. chemia... atd.
darmo poukazujeme na USA, obezita je fenomen a dost silny aj tu na slovensku, aj medzi detmi a za vsetkym su nespravne stravovacie navyky, nekvalitne potraviny plne chemie a humusu.. Teraz som sa vratila po dvoch tyzdnoch z francuzka a proste "vidno, kto ako sa stravuje" 😉
darmo sa tu budu mamicky ohanat, ake je dolezite zdravie, ake je najdolezitejsie a bla bla..ked v praxi idu proti tejto svojej "priorite". Slovensko je krajina s najrosirenejsou rakovinou hrubeho creva. Preco asi? Je to vecou kazdeho cloveka, len v dobe, kedy mame informacie, mame aj vacsiu zodpovednost.
@evittam myslim co sa tyka sluzieb, nie jedla. Maju tam specialne kutiky pre deti a podobne. Jedlo je odpad, ale je to vec autorky, ze tam oslavu chce. Ja by som tam oslavu nemala, ale viem aky bol o to zaujem. A viem ako to prebiehalo, lebo som tam robila hostesku. Uz ma presli nalady poucat tu ludi. Kazdy si zodpoveda za svoje dieta, ale potom musi znasat nasledky sam.
@katkakovac Aha, tak to som ťa zle pochopila. Ale ako som už napísala - nájdu sa aj iné spôsoby ako spraviť krásnu oslavu - za mňa určite nie je mcdonald top a niečo úžasné......Je to len jedna z ďalších "amerických donášok"..... 😉
@erika272 vobec nejde o mrkvu a salaty...da sa urobit aj domaci hamburger s domacimi hranolkami detom alebo plno inych zdravsich dobrot ktore treba len vediet urobit a naservirovat tak aby ich to lakalo..najlepsi su ti, ktori idu s deckom za odmenu do mekaca..ja ked to vidim mam dost 😠
Nezapajam sa viac lebo to nema zmysel tu pisat... keby ste sa radsej starali o svoje deti co im davate pit jest atd... autorka chcela vedet ako to funguje nie citat to ako ma dieta stravovat
@erika272 niektore by najradsej riadili cely svet a doma maju bordel jak v tanku 😎
Ach boze, zasa ste tu vsetky mudre a mudrejsie. Myslim si ze je kazdeho osobna vec ako zije (pokial teda neohrozuje svoje okolie) a co da jest sebe alebo svojim detom. Ked niekto da jest dietatu klince, je to je jeho osobna vec. Bolo by fajn vyjadrovat sa k veci a nesudit niekoho za jeho nazory a presvedcenie. Kurna zeny, to tu naozaj nebude ani jedna tema bez toho aby sme sa neurazali, nezhadzovali a nemysleli si ze je len teb nas zivotny stal, nazor a presvedcenie su to jedine prave orechove.
Autorka chcela vediet ako to tam funguje a nie recepty a dozvediet sa ze je vlastne hrozna mater ked si dovoli vziat dieta do mc donaldu (mimochodom-neviete ci to nerobi raz za rok a v takom pripade z toho dieta ani neumrie ani nebude obezne ani nebude mat do buducna ziadne ine hrozostrasne nasledky) ✌️
Ked som bola mala maal som tam tiez oslavu a super doteraz si to pamatam proste. Ano suhlasim s vami v tom ze by sa nasli aj zdravsie aj varianty pre male deti ale boze raz za rok? Ano a v mc maju take iste srackyako ste nazvali co kupujete v potravinach, napiste sem tie ktore kupuju hydinu od domaceho farmara, maslo mlieko tiez a o chlebe a inych polotovaroch nehovorim. Co take brumiky, oviky, kinderka, cest tym ktore 5 rocne dieta nepozilo este jednu z tychto "zdravych veci" a tiez ste sa nad tym nepohorsovali. Ale damy prosim vas 😀 V dnesnej dobe pokial si to samy nevypestujete a nevykrmite a nezabijete nemozte tvrdit ze je viete co jete..ovocie chemicky striekane, kuknite si chovaju svine ci sliepky...myslim ze ten rezen z toho je omnoho zdraviu skodlivejsi kazdu nedelu ako taky cheesburger raz za rok..a inak v skolach myslite ze co im davaju jedt bio veci? A ked este v skolke mozno aj hej, tak verte a myslim ze to samy viete ze jedalne na zakladkach a strednych to su sracky 😎 Dodnes si pamatam tie grcky splechnute na taniery na zakladnej skole a ina ako syrupova vida ani nebola.
@sandrasstini presne.. :D :D :D sosovicovy privarok vzdy sme si mysleli ze su to cerviky v tom :D alebo kura na soli jede cm soli fuj :D to je zdrave :D sirupova voda skor ien zafarbena caj eobemy jeden sacok na 10 litrou parada :D
ale zeny do pixe. mozno v tom mekacisu raz /dvakrat do roka. deckam sa tam bude pacit. tak si dajuhranolky a toru a fantu, ci dzus.
@olinka1986 ja ti napad schvalujem, nebudes mat doma kopu deti a po nih bordel 🙂
@ajana1 Presne tak. Niektoré dievčatá nepochopili pointu - tu nejde o to "raz za rok". Ale nevadí, tie čo chceli pochopili. Ja za kus papieru a niečomu čomu niekto hovorí "mäso" platiť nebudem. A bordel po deťoch doma nemusím mať len vtedy ak s nimi pôjdem do "úžasného sveta McDonald´s" , ktorému sa nič nevyrovná. 😀 😉
@evittam Ono zial ked jeden rodic zacne s tymi oslavami tak dalsi sa budu chciet vyrovnat a zrazu to Nie je raz rocne. A vyhovorka ze ved sa Na netyka co ini jedia je tiez mylna lebo tiez nemienim platit viac Na zdravotnom poisteni kvoli narastu civilizacnych chorob zapricinenych zlou zivotospravou. To je totiz jeden velky omyl ze zdravotnictvo je zadarmo.
@evittam prepáč ale podľa mňa sú to všetko totálne debiliny a nič v zlom, nechápem ako tomu môže súdny človek uveriť. Dnes nemáš ani bio mäso také zdravé a ani bežné potraviny nie sú to, za čo sa vydávajú. Podľa takýchto článkov by nič nebolo v poriadku. Osobne si myslím že mekac je to najmenšie zlo v potravinách, ktoré jeme. Ale je to vec nazoru. Len nemám rada tie "zaručene" info o tom aký je to humus, ako keby ste všetky stali pri výrobe tých burgerov.

@erika272 oki,nediskutujem mimo témy,takze koncim...je o každého mas pravdu