icon

Oslavujete Halloween?

10. aug 2025

Taká téma na odľahčenie. Oslavujete nejako halloween? Máte napríklad výzdobu doma? Alebo to neoslavujete?

calathea97
Autor odpoveď zmazal
anonym_da3015
10. aug 2025

Ahoj, keď som bola mladšia (vo svojích teen rokoch), tak sme s kamoškou chodievali každý rok v tento deň na horor do kina a vždy sme si urobili masky 🤠 Teraz mám 28 rokov a momentálne druhé dieťa na ceste a na tento sviatok si už ani len nespomeniem 😅

anonym_24ec54
10. aug 2025

@anonym_autor Áno výzdobu doma mame, ale ja som chronický zdobič. A navyše mame malé deti a tie sa z toho tiez tešia. Ale tak isto mame doma aj veľkonočné, valentinske a iné..

lindous
10. aug 2025

My tematické výzdoby doma nevedieme (nemáme zatiaľ deti, potom možno 😄), ale zvykneme si vyrezať tekvicu, máme z toho vždy zábavu… a minulý rok nás priatelia pozvali na halloweensku párty, tak sme spravili tematické občerstvenie a posedeli, zahrali si hry 😊

saxana000
10. aug 2025

Kedysi za mlada sme chodili.do.mesta do.podnikov na haloween party bola to taka klasicka sobotna chlastacka v kostyme.teraz maximalne dam kostym dcere do skoly.tuto u nas vedla v ulicke si robia haloween na americky sposob aj s vyzdobou koledovanim a sladkostami ale my sa nezucastnujeme tradicne pobehame cintoriny navstivime rodinu.

petamich
10. aug 2025

Nijako zvlast, dieta ma karneval v skolke, vyzdobu a pod. nemame 🙂

siska53
10. aug 2025

@anonym_autor Nie.

januska12323
10. aug 2025

Nie vôbec

autumm
10. aug 2025

Áno my zdobíme a mame aj vždy rodinnú halloween party 😊

maca1984
10. aug 2025

Oslavujeme ako oslavujeme.
Pred covidom sme sa stretali kamoši a mali sme " party" aj s maskami.
Covid to uťal.
Ale tekvice vyrežem každý rok 😁

anonym_22fcbe
10. aug 2025

nie, nič nemáme - za mňa blbosť

procrastique
10. aug 2025

Oslavujeme, prídu kamaráti, dovlečú žraničku so spooky season tematikou, my vyzdobíme stôl/gauč a didžinujeme do rána 1.nov.

akinomel
10. aug 2025

@anonym_autor neoslavujeme

lenka_vi1
10. aug 2025

Nie, túto americkú hlúposť neoslavujem.

elanor
10. aug 2025
@lenka_vi1

Nie, túto americkú hlúposť neoslavujem.

@lenka_vi1 a vies o tom, ze H. nie je americky….

jana_eyre_2
10. aug 2025

Áno, deti majú radi Halloween.. dcéra sa narodila takmer presne na neho, takže vždy ma oslavu s touto tematikou a má ho veľmi rada.. vyzdobujeme skôr detskými Halloweenskymi výrobkami ako kupenymi.. je to dobrá činnosť pre decká..

nekonecna_katastrofa
10. aug 2025

@anonym_autor ja nemám rada tie strašidelné motívy, čiže výzdoba u nás je klasická jesenná, vyrežeme tekvicu, ale žiadne strašidelné kostýmy, smrtky a tak. Skôr sa zameriavame na Dušičky, ideme zapáliť sviečku na cintorín, lampiónový sprievod, uspávanie chrobáčikov. S deťmi chodíme pozrieť vyzdobené domy v dedine, ale nejak nás neberie na pár dní si ovešať byt "pavučinami". Vianoce sú o inom, tam mám výzdobu od začiatku decembra do 3 kráľov. Ani na tie párty nechodíme. Ale nech si druhí robia ako chcú, mňa to nevyrušuje.

liusa82
10. aug 2025

tak v pravom zmysle slova že idem na nejakú pártu na sk to nie.Ale doma mám výzdobu takú jesenno haloweensku.Kupujem aj sladkosti aspoň raz v roku v tomto štýle.Také milé spestrenie.A mám rada celkovo 🎃 tekvičky a aj 👻

ankare
10. aug 2025

@anonym_autor nie. Mám jesennú výzdobu.

rozculena
10. aug 2025

nie

bloger
10. aug 2025

Nie vôbec

buberova
10. aug 2025

Nie, vôbec

gab1sol
10. aug 2025

@anonym_autor tekvicu vyrežeme, deti mávajú v škole slávnosť svetlonosov, tak sa z toho tešia. Vytiahnem jednu keramickú tekvičku na sviečku, čo už máme roky, a to je asi celá dekorácia. Skôr si každoročne pozrieme rozprávku Coco a urobíme si pekný večer, kedy nás pomaľujem a fotíme sa… Inak nič špeciálne. Ani neviem, ako sa ten sviatok oslavuje.

marusiao
10. aug 2025

mám klasickú, jesennú výzdobu

stankadu
10. aug 2025

Iba vyzdobu si dám ale spojim aj s jesennou a pozrieme si nejaky tematicky film (Hokus Pokus, Mrtva nevesta a pod). Dcera 17r. miluje tvorbu Tima Burtona. A ak vystane čas, tak spravim straši koláč 😉👻