Oslavujete Halloween?
Taká téma na odľahčenie. Oslavujete nejako halloween? Máte napríklad výzdobu doma? Alebo to neoslavujete?
Ahoj, keď som bola mladšia (vo svojích teen rokoch), tak sme s kamoškou chodievali každý rok v tento deň na horor do kina a vždy sme si urobili masky 🤠 Teraz mám 28 rokov a momentálne druhé dieťa na ceste a na tento sviatok si už ani len nespomeniem 😅
@anonym_autor Áno výzdobu doma mame, ale ja som chronický zdobič. A navyše mame malé deti a tie sa z toho tiez tešia. Ale tak isto mame doma aj veľkonočné, valentinske a iné..
My tematické výzdoby doma nevedieme (nemáme zatiaľ deti, potom možno 😄), ale zvykneme si vyrezať tekvicu, máme z toho vždy zábavu… a minulý rok nás priatelia pozvali na halloweensku párty, tak sme spravili tematické občerstvenie a posedeli, zahrali si hry 😊
Kedysi za mlada sme chodili.do.mesta do.podnikov na haloween party bola to taka klasicka sobotna chlastacka v kostyme.teraz maximalne dam kostym dcere do skoly.tuto u nas vedla v ulicke si robia haloween na americky sposob aj s vyzdobou koledovanim a sladkostami ale my sa nezucastnujeme tradicne pobehame cintoriny navstivime rodinu.
Nijako zvlast, dieta ma karneval v skolke, vyzdobu a pod. nemame 🙂
@anonym_autor Nie.
Nie vôbec
Áno my zdobíme a mame aj vždy rodinnú halloween party 😊
Oslavujeme ako oslavujeme.
Pred covidom sme sa stretali kamoši a mali sme " party" aj s maskami.
Covid to uťal.
Ale tekvice vyrežem každý rok 😁
nie, nič nemáme - za mňa blbosť
Oslavujeme, prídu kamaráti, dovlečú žraničku so spooky season tematikou, my vyzdobíme stôl/gauč a didžinujeme do rána 1.nov.
@anonym_autor neoslavujeme
Nie, túto americkú hlúposť neoslavujem.
Áno, deti majú radi Halloween.. dcéra sa narodila takmer presne na neho, takže vždy ma oslavu s touto tematikou a má ho veľmi rada.. vyzdobujeme skôr detskými Halloweenskymi výrobkami ako kupenymi.. je to dobrá činnosť pre decká..
@anonym_autor ja nemám rada tie strašidelné motívy, čiže výzdoba u nás je klasická jesenná, vyrežeme tekvicu, ale žiadne strašidelné kostýmy, smrtky a tak. Skôr sa zameriavame na Dušičky, ideme zapáliť sviečku na cintorín, lampiónový sprievod, uspávanie chrobáčikov. S deťmi chodíme pozrieť vyzdobené domy v dedine, ale nejak nás neberie na pár dní si ovešať byt "pavučinami". Vianoce sú o inom, tam mám výzdobu od začiatku decembra do 3 kráľov. Ani na tie párty nechodíme. Ale nech si druhí robia ako chcú, mňa to nevyrušuje.
tak v pravom zmysle slova že idem na nejakú pártu na sk to nie.Ale doma mám výzdobu takú jesenno haloweensku.Kupujem aj sladkosti aspoň raz v roku v tomto štýle.Také milé spestrenie.A mám rada celkovo 🎃 tekvičky a aj 👻
@anonym_autor nie. Mám jesennú výzdobu.
nie
Nie vôbec
Nie, vôbec
@anonym_autor tekvicu vyrežeme, deti mávajú v škole slávnosť svetlonosov, tak sa z toho tešia. Vytiahnem jednu keramickú tekvičku na sviečku, čo už máme roky, a to je asi celá dekorácia. Skôr si každoročne pozrieme rozprávku Coco a urobíme si pekný večer, kedy nás pomaľujem a fotíme sa… Inak nič špeciálne. Ani neviem, ako sa ten sviatok oslavuje.
mám klasickú, jesennú výzdobu
Iba vyzdobu si dám ale spojim aj s jesennou a pozrieme si nejaky tematicky film (Hokus Pokus, Mrtva nevesta a pod). Dcera 17r. miluje tvorbu Tima Burtona. A ak vystane čas, tak spravim straši koláč 😉👻