Oslavujete s deťmi Halloween?
Ak ano, tak ako? Robite aj nejaku vyzdobu?
@janulik2008 no choď a hlavne keď už ty si takáto otrasná tak aspoň to dieťa chráň a uč ju normálnym hodnotám
Oslavou by som to nenazvala výzdobu mame tak isto sviatok mŕtvych tu bol aj bude a v skole ho majú tiež zajtra majú prísť v kostýmoch vyhnúť sa tomu neda. ..
Ale však sami uvidíte
Rozhodla som sa, že svojím spôsobom oslávim Halloween s mojím psom. Kúpim mu nejaký pekný kostýmček a neskôr sa pôjdeme prejsť po dedine 🤩
@julca777 preco som otrasna? Ze ti neprikyvujem? A ake hodnoty podla teba? 🤔
@janulik2008 no tie tvoje hriešne
@julca777 Za takéto vyjadrovanie pôjdeš jednoznačne do pekla 😂😂😂. Kresťanka a takéto slová, naozaj sa nad sebou zamyli. Lebo vodu káže, víno pije.
@tamitamitami riadim sa tým, čo hovorím
@julca777 myslim ze ta najvacsia hodnota je aby moje krsňa vedelo respektovat nazor inych a nevnucovat druhym ludom svoj nazor. A hriesne hodnoty su ake prosim ta? Ze ide na Halloween, ze pozera Harryho Pottera a nejde na prijimanie? Jej mama s tym suhlasi napr ja nemam potrebu kvoli PSP sa hadat s nou kedze to nie je moje dieta. 😉
@bessie12 ja si pamatam ako deti sme macky obliekali 🤣🤣🤣
@janulik2008 ja som tie naše v športovom kočíku vozila 😂😂 a teraz mam doma kočík pre psov /mačky, ktorý je občas využívaný 😀 našťastie v NL je to normálne 🙂
Nie, lebo sme Slováci a máme Sviatok všetkých svätých a Spomienky na všetkých verných zosnulých, ľudovo nazývaný Dušičky. Na jeseň mávame klasickú jesennú výzdobu a zachovávame si svoje zvyky a svoju národnú identitu. Tiež na Veľkú Noc nechodíme po záhrade hľadať vajcia.
@jakubrianka Pre niektorých kresťanov je 31. október aj Deň reformácie.
My vyrezávame tekvice. Robili sme to aj keď sme boli my malí a pestujem ich aj pre moje deti. Inak výzdoba klasická jesenná vonku aj vo vnútri. Ale keď vidím dáku peknú strašidelnu výzdobu rada si popasiem oči. Veď každý tak ako to cíti🧙🧛🧟
Dievčence, aj tak si myslím, že je dosť zbytočné riešiť, ktorý sviatok je to pravé orechové, ktorý je ten tradičný náš a ktorý len taký prišelec. Lebo pravda je taká, že ľudia si sviatky vždy prispôsobovali a menili, niektoré, opúšťali, iné si ponechávali a to, čo oslavujeme dnes je len taká mixka toho všetkého. Niekto do toho ešte oslavuje aj narodeniny, či výročie sobáša, meniny, alebo krstiny a niekto neoslavuje nič, len sa tak teší z teplej jesene a z toho, že je zdravý.
@janulik2008 toto nie je vnucovanie názoru
@jakubrianka tak my schovavame čokoládové vajíčka na Veľkú noc... To sú už také drobnosti, ale určite tým nevyzyvam diabla
@zuzitko74 ale je to vďačná každoročná téma na zabitie voľného času 🤣

@tetapetra no ty si neveriaca tak by som sa tak neradovala