Oslavujete Valentín, aj keď ste v dlhodobom vzťahu?
Aj ked ste dlhe roky v maželstve alebo vo vztahu? Či je to len sviatok pre zamilovaných ?
@terezka1947 viem o tom uz davno a videla som aj jeho ostatky - relikvie pocas navstevy Italie. Nemusim nic objavovat.
@anonym_4e06e7 tak nerozumiem potom celkom príspevkom.
Nie..
@anonym_autor Neoslavujeme a ani sme neoslavovali, ani jeden to nemal nikdy vo zvyku. Akurat dcera si na tom zaklada, ale ona to oslavuje skor tak, ze sa mame radi ako rodina, zatial nema velmi vek na frajera.
@anonym_autor u nás je Valentín takmer každý deň. Môj muž vždy, keď ide do potravín mi spred dverí zavolá, že miláčku, idem do potravín, máš nejaké zbožné prianie? Ak má niečo napadne, tak mu poviem, ak nie, tak mu poviem, že to nechám na ňom. Vždy kúpi sladkosť .
Máme vtedy výročie, takže áno.🥰
pojdeme na veceru, sme spolu 22 rokov

@anonym_4e06e7 počuj,keď ťa to teší,že si objavila podstatu kresťanstva,je to v poriadku.
Sv.Valentin je bežný deň,nič výnimočné u kresťanov. Keby nebolo toho komerčného humbuk,ani by nikto netušil a nepatral,kto to sv.Valentin bol,hoci patrí k svätcom......aj ty si si dala tu námahu,že si googlila.
A dosť pochybujem,že tento deň niekto spája s týmto svätým....každý ho berie ako deň zaľúbených🤷
@terezka1947 viem o tom uz davno a videla som aj jeho ostatky - relikvie pocas navstevy Italie. Nemusim nic objavovat.